sitter och taggar

haha... vet inte om det blir så livat ikväll, men det skulle iallafall vara en del ungdomar enligt valle så jag får väl göra mitt bästa och ge ett gott intryck. känner juh ingen här som sagt. men nu lyssnar jag på segertåget och det är härligt med lite dunk. här får ni en bild från valles data. han vet inte att jag kollar igenom bilderna, haha:


huhu, detta var den mest intressanta jag kunde hitta. men nu skall jag vara lite sådär social tror jag.
kramar och ett gott 2010 till er/ yllet

make magic happen

vaknar, känner mig skabbig. just make magic happen. in i duschen, duschcreme på. rakar allt som man rakar, schampo, balsam, en kalldusch (fått höra att håret blir lenare om man sköljer ur balsamet kallt). ut ur duschen, väljer kläder, sminket på. diggar musik, packar lite.

i'm heading off to dalsland nu. vet inte om jag uppdaterar mer där, men jag kommer hem imorgon och då bloggar jag. så fortsätt läsa!
kramar/ yllet

asså åh

drar mig in i landet av skärmar. bara datorn i mitt synfällt. resten skjuter jag undan. orkar inte höra eller se allt annat. orkar inte tänka på allt annat. bara på datorn, på oc. där är jag alltid fri
kramar/ yllet

daaaaaaaalslaaaaaaand

ja, imorgon åker jag till ett land långt bort i fjärran. eller nej, det tar visst bara 2 timmar att åka dit. men det är i allafall ytterligare en 50-årsfest då.. jag känner bara några, och i dalslånged så känner typ alla som bor där varandra. asså alla är kompisar med varandra så kommer jag där bah "tja, jag heter ylva och känner typ ingen :D" öööööööööööö. men jag klarar mig. får sitta i ett hörn på 12-slaget och gråta. men men tyck ej synd om mig jag lider ingen nöd jag. och ännu värre, tänk om det inte är några andra ungdomar med, då dör jag på riktigt fy fan.

mycket skratt och många tårar...

...eller i allafall mycket skratt. jag har varit på 50-års fest nu ikväll. det var simon och elsas pappa som fyllde år. jag har känt dom sen jag föddes typ. det var typ buffé och så, men sen var det lite tal och lite ihopklippta filmer som folk hade gjort också. simon hade gjort en så sjukt rolig asså jag döööööör haha. jag får be honom skicka den.
det är så att min pappa är fågelnörd, och det är staffan också (han som fyllde år). och min pappa och staffan och några till gubbar är ett gäng som åker ut och fågelskådar och massa tråkigt som jag inte förstår mig på. men i allafall så hade simon då klippt ihop en film och så hade han tatt typ en film på strippande killar och klippt in de i pappas och staffans gängs huvuden och gud vad jag garvade hah. men men, även om det var trevligt att "catcha up" med folk så kunde jag inte låta bli att tänka lite. tiden förändrar så mycket. det vet vi alla. alla är juh med om det. det känns bara så sorgligt att behöva lämna det gamla. att lixxom behöva lägga det bakom sig. men då får man ta och välkomna det nya. men åh, jag vill ha kvar det gamla


kramar/ yllet

ett litet fint... test?

klara och jenny kolar på en tråkig film. eller jag vet förstås inte om den är tråkig, jag tittar inte på den. jag bara antar. men under tiden gör jag ett litet test. eller ska man kalla det test? jag kommer juh inte fram till något precis..
snodde detta från manda moon: http://mandamoon.blogg.se
hoppas det var ok :)

-09-

[x] Varit utomlands
[ ] Snott något från en privatperson
[ ] Fått skäll av rektorn
[x] Skolkat (hade skäl)
[ ] Brutit ett eller flera ben
[ ] Känt dig som ett oupptäckt geni
[ ] Haft fest hemma
[x] Fått kontakt med gamla vänner
[ ] Varit kär

[x] Druckit alkohol
[ ] Rökt vattenpipa
[ ] Installerat en skrivare
[x] Drabbats av minnesluckor
[ ] Druckit hembränt
[x] Blandat alkohol och medicin
[ ] Svimmat
[ ] Varit otrogen
[ ] Hållt dina nyårslöften

[x] Snattat
[x] Retats
[x] Badat naken
[ ] Varit beroende av något
[x] Slagit någon
[ ] Fått IG på ett prov
[ ] Gett pengar till en tiggare/hemlös (oh nu känner jag mig hemsk :s)
[x] Bråkat
[x] Trängt dig i matkön
[ ] Åkt sparkcykel

[x] Hatat någon
[x] Bränt dig på en manet
[ ] Hamnat i trubbel med polisen
[ ] Bitchslapat någon
[x] Fått nya vänner
[x] Förlorat en eller flera vänner
[x] Kastat en snöboll på någon
[ ] Skjutit en älgko
[ ] Citerat ur ett flertal filmer
[ ] Dumpat någon

[ ] Liftat
[ ] Åkt polisbil
[x] Papercutat dig
[x] Varit allvarligt sjuk
[x] Druckit alkohol på offentlig plats
[x] Rökt/Snusat
[x] Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg
[x] Slagit huvudet hårt i väggen
[x] Skurit dig själv av misstag
[x] Hetsätit

[x] Gjort bort dig offentligt
[x] Gjort något du aldrig gjort tidigare
[ ] Dejtat
[x] Däckat
[x] Varit på konsert
[x] Haft bulimi/anorexi
[ ] Gett ut din msn till en random
[ ] Druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta
[ ] Kastat mat/dryck på en arbetslös
[ ] Tagit receptbelagd medicin utan att behöva

[ ] Somnat på allmän plats
[ ] Spenderat natten på ett sjukhus
[ ] Mobbat någon
[ ] Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän
[x] Druckit så mycket att du spytt
[ ] Tagit någons oskuld
[x] Gått bakom någons rygg
[ ] Gett någon oskyldig skulden
[ ] Förbannat någon genom häxprocesser
[x] Kallat någon slampa/hora

[x] Målat på väggen
[x] Hotat någon
[x] Skrivit blogg
[ ] Varit på festival
[ ] Skickat vidare kedjesms
[ ] Bowlat
[ ] Kallat någon för sär
[ ] Utövat tungrullning med över 2 personer på samma kväll
[x] Gått på bio
[ ] Varit vaken i mer än 24 timmar

[ ] Ringt från en telefonkiosk
[x] Pratat med en helt okänd person
[x] Pussat någon av dina vänner
[ ] Haft ett jobb
[x] Köpt en ny mobil
[ ] Tatuerat dig
[ ] Piercat dig
[x] Färgat ditt hår
[ ] Varit i Finland

[ ] Flyttat
[ ] Rest över 100 mil (hur långt äre till korsika? jag vet jag är inte smart)
[ ] Klappat en enhörning
[x] Köpt något väldigt dyrt
[ ] Dansat salsa
[ ] Odlat illegala växte
r i garderoben

woho detta var skoj not, men vad gör jag nu då? får väl kolla på filmen då. asså den har hållt på i typ 100 timmr nu >:(
kramar/ yllet

klara drar i mitt hår för att hon gillar att misshandla


fy skäms på mig...

... för jag har inte bloggat idag, och jag tänkte blogga igår kväll, men jag och linn hade damp så det passade sig icke. asså vi sprutade sån där grädde på typ på massa bilar bara för att vi hade så tråkigt. linn spelade in lite av det, och det var sepe, men jag har inte filmerna så jag kan inte lägga upp dem. sorry :( men jag hann inte blogga imorse heller! förlåt förlåt förlåt men jag och linn vaknade 2 på dagen av någon anledning? jag fattar inte hur det gick till för vi somnade liksom klockan 3? aja,
men jag hann inte blogga då för jag skulle sticka till jenny och jag och klara skulle färga hennes hår. det blev awsome btw :) mörkrött överhår och svart underhår.
nu upptäckte jag att klockan blev 00.00 så detta inlägget hann inte komma ut på bloggen förän idag då, och inte igår :( men här får ni en cambild som vi tagit idag:



och en till för att jag är in the mood


skärpan på cambilderna är inte så bra, så man ser inte jennys nya hårfärg. men om ni tittar in på hennes blogg, http://blondinenjenny.blogg.se, imorgon så har hon säkert laddat upp en bild :) nu lägger jag upp klaras blogg också hihi http://yllegarnet.blogg.se

hugs and kisses/ yllet

ylva älskar rea, men vem gör inte lixxom?

ooooh jag är hemma från stadens alla ljusslingor och glitter :D nej men nu ska jag berätta vad jag har fyndat. jag och mammi gick till en affär som vi upptäckte förra veckan (minzo) det har lite dyrare kläder så jag har inte råd annars, men när det väl är rea så kör man på! så jag hade spanat in en kofta där förra veckan, men den var lixxom lite dyr så jag tänkte att jag skulle vänta tills mellandagsrean och se om de hade den på rea. och de hade fan nästan hela sortimentet på rea! allt utom några odd molly plagg, but who cares. så jag köpte den då. biiiiiiiiiild:


grå kort kofta, esprit.

men sen så hittade jag en typ tröja från replay där också, men den var lite dyr även på rean så då hoppade snälla mammi in :) hon sa att om jag hade den på nyår så kunde hon köpa den till mig. och den var så fin så jag nappade på det!


okeyy, denna bilden blev inte så bra, men jag orkar inte ta någon ny.
jag <3 min tröja

och sen så gick vi in på en affär vid grönsakstorget också. jag tror den heter effe. den hade inte snygga kläder, men så hittade jag en så sjukt jävla fin typ tunika. åhh vad den var fin, men jag trodde typ den skulle kosta 900 eller något, men så kollade jag på prislappen och den kostade bara 250 och det var inte ens rea :D happy me.


märket hette typ laurémyx. ja, något sånt.

inga bilder på ansiktet idag heller. men huden börjar arta sig, och den har blivit fin innan nyår. hoppas jag... men men, detta var då mina fynd idag, och så köpte jag en eye makeup remover från body shop. den behövs. och nu känns det lite surt sådär att nästan alla julklapps pengarna är slut :( men det är snart ny månad och det betyder månadspeng. bara att hålla ut. pussar/ yllet

busan lekte med min kamerasladd förut :3

en dag utan solsken

eller, det blir det i allafall här i göteborg. molnigt och uschigt. men! det hindrar inte mig och mammi från att gå på stan. hon ska bara vakna först >:( vi är en sömnig familj. a, eller inte pappa då. han går juh upp vid typ 8/9 när han har semester :o

clothes of today:


enkelt, but as they say. enkelt är snyggt. oftast hihi.
men nu ska lilla jag äta lite frukost. kramar/ yllet



blää

jag gillar inte människor som tror sig väldigt väldigt mycket och som är onödigt otrevliga bara för att de gillar att kaxa. in fact, så tror jag inte att någon gillar dem. hmm en tankeställare där ;)
okej jag är nog trött..

hum hum hum

asså jag är inte trött. och min käke gör ont. den har typ varit ur led i en vecka nu. och det blev lite värre när jag råkade slå till mig själv på käken, haha. asså jag nördade super smash bro's med min nördbror och hans nördkompisar och så typ blev jag så inne i spelet och typ rörde mig när jag tryckte på kontrollen. och plötsligt så råkade jag banka käken i en stol. hahahaha dettta lät sjukt, men det var typ så :( min käke kommer dööööööööööööö buhuhuhu
kramar/ yllet

ni fick mig glad :)

sorry att jag inte har bloggat idag. eller ska jag säga igår? asså klockan är juh lite över 1 nu så då har jag inte bloggat igår? eller asså jag bloggade juh lite över 12 igår så då har jag visst bloggat hela tiden? ajaaaaaaa, men jag hade iallafall inte tänkt blogga nu igentligen för jag orkade inte. men så gick jag in på min blogg och fick se alla fina gulliga kommentarer och då blev jag glad och ville blogga :) så jag kan berätta lite kort om dagen. den har spenderats med bland annat klara hn (hon har vart i sälen och nu är hon hemma! :D), jenny, nova och några av novas homies :) först satt vi på espresso house ett tag och sen bara luffade vi runt. men det var najs (y) men jag tar typ aldrig bilder så ni får tyverr ingen. förlåt, men det är lika bra det för jag har värsta feta sår/finne på kinden/under ögat/brevid näsan. a... så that sucks..
men nu ska jag klappa min katt hihi. hon ligger brevid mig och myser, fast jag tror hon är lite sur öveer min brist på uppmärksamhet till henne. så kraaaaaam/ yllet

jo ni får en randombild. utan bilder blir inläggen så tråkiga :/


smurf

ja, nu tänker jag skriva om något helt random efetrsom ni inte bryr er eller kommenterar. så enjoy min randomness. just precis så var det någon som pratade som en smurf utanför fönstret. så jag tänkte att jag skulle se vem det var. asså rösten lät som om den stog aldeles utanför fönstret, men när jag kollade ut så kunde jag inte se någon. men sen ser jag en gubbe uppe på gråberget (man har liksom sikt upp däråt från våran lägenhet). han bara står där och pratar, väldigt högt, med sig själv. fast så var han nog lite full, så det var inte jätte konstigt. och så lät han som en smurf och snackade om trillegården och vodka. jag tänkte precis filma honom, fast då gick han sin väg. lika bra det, det är elakt att filma folk som inte är medvetna om att de blir filmade kom jag på. men ni kan få en bild?


bild hämtad från google, omgjord av mig
hej då, inga kramar/ yllet

jag måste bara påpeka...

... shiiiiiiiit asså! ni är så sjukt dåliga på att kommentera? öhhhhhhhhhhhhh

that's all they really want, some fun

oh girls just wanna have fun, visst är det så och idag hare jag haft massa kul :D var med elin på mellandagsrean och vi hittade lite smått och gått. hon hittade ett par leggins med små grejsimojser på sidorna och enn långt svart linne. jag hittade:


underkläder, hm/divided


linne, weekday

och sen köpte jag ett par höga shorts från weekday också, men dom blev inte bra på bild haha.men sen skulle då elin på någon messa hon var tvungen att gå på bara för att hon ska konfirmera sig eller något. dom i hennes konfirmation hade fått i uppgift att intevjua en präst hahahah. men då stack jag hem och ordnade affischer på baksidan av min hylla. a, asså det låter konstig med baksidan, men såhär ser det ut i allafall:


hahahahah, jag är oc nööörd. asså 7 stycken av alla 14 affischerna var av skådespelarna i oc hihi.
men nu ska jag äta så kramar/ yllet


mellandagsrea tomorrow

asså jag är fett pepp på det! har fan asmycket pengar i fickan och allt ska banne mej spenderas :D men nu klickar jag upp oc season 2 (jag har lixxom börjat om, fast det kanske ni redan visste) och säger god natt<3


/yllet

julen gick över bara sådär :o

idag har jag varit med nicole. vi hade inte träffats på ett tag, so it was great to catch up :)

men igår så uppdaterade jag inte så mycket om just min jul, så jag tänkte att jag skulle göra det nu (y)
vi kollade på kalle anka då och det var grymt som vanligt hihi. jag och brorsan satt och kommenterade allting och vi kom fram till att gamla musse pigg nog gick på droger. jag menar, kolla bara på hans ögon:


mmmhm,ni fattar vad jag menar?

och så skulle juh lilla kusinen lisen få sin första julklapp :D HON ÄR SÅ SÖT SÅ MAN BARA VILL ÄTA UPP HENNE!


men ska jag vara ärlig så var hon mer intresserad av inslagspappret till våran present en av självaste innehållet.. men hon är så söt så det gör ingenting.


sötnos är hon!
men sen iallafall så var det massa släkt och massa godis och massa tv. till sist, när alla utom mormor och morfar hade gått hem, så var det dags för paketöppning inom bara familjen. jag fick massa fina stuffffffffffs!


fokis kalender hihi.


örhängen, shnügga


för oss true blood fans, en bok om bara sookie stackhouse. det är lixxom en sidobok från true blood böckerna. tack brorsan!


en bok, jag läste lite i förväg från slutet. asså huvudpersonen blir nedputtad av sin pappa och sin bror från balkongen. hon dör fan, jag vet inte om jag kommer vilja läsa den för jag kommer bara bli deprimerad. mamma sa att sånt händer på riktigt i sverige ibland. helt sjukt! usch.


tre olika showegel. wihu, goda var dom också!


hand kräm, verkligen behövande på mina händer (y)

och så fick jag lite godis och lite annat. och massa moneeeeeeeeey! yey, men nu ska jag kolla på narnia med mammsen tror jag. puss och kram, hopps ni fick allt ni önskade er<3 /yllet


min farmor är grym

hoho, julens bästa kommentar:

pappa "vill du ha glögg med eller utan alkohol?"
farmor, 86 "nejnej, inte alkohol. då börjar jag sjunga och då måste alla gå ut."

lilla farmor :)

julen rullar på

har inte öppnat presenter och så för släkten är fortfarande här :) för några år sedan så hade vi så att man gav presenter till alla i släkten, men vi har lagt av med det nu för det blir så stressigt. nu har vi bara så att var och en ska köpa en present för cirka 50 kronor. det ska vara något som vem som helst skulle vilja ha eller nåt som vem som helst skulle behöva. sen så kör vi en lek där man slår två tärningar och om man får en etta eller en sexa så får man ta ett paket från pakethögen. tärningarna går laget runt tills alla paket i högen är tagna. då kanske det är så att någon har två paket och någon har inget, så då tar man bort en av tärningarna och kör som man gjorde förut. men nu får man då ta paket av varandra. man slutar inte förän alla har ett paket var, så leken kan hålla på i evigheter om någon bestämmer sig för att jäklas med alla andra haha. men jag fick iallafall kryddor hahahahh men jag bytte dom med farmor så jag fick en biobiljett iställt :D
men nu så sitter jag bara här och äter knäck, sjuuuukt gott. hoppas alla ahrdet trevligt, och om 25 minuter är det karl bertil johnssons julafton! ingen missar.

hoppas alla har en trevlig julafton kramar/ yllet


bild hämtad från google.




idag är det inte vilken dag som helst

nej, för vi vet alla vilken dag det är och jag känner mig typ smått lycklig :) pappa satte just på julskivan med gamla julsånger. åh vad jag älskar julen! det är ofcourse inte så många som orkar gå in på datan och kolla bloggar idag, men jag vill ändå skriva av mig.

men vi fick som sagt en vit jul, även om den håller på att smälta bort. jag gjorde en snö katt i snön igår, men den har smält ihop nu :( wellwell, bara det faktum att vi har lite snö är ganska fantastiskt :) men nu har mormor och morfar kommit och alla de andra kommer till kalle anka. tänk bara att typ hela sveriges befolkning kommer att sitta framför tvn och titta på kalle ankas julafton. och de som inte tittar på kalle anka tittar väl på anna anka, usch haha. men nu ska jag gå och hjälpa till i köket. finns alltid något att göra!<3


ingen ny bild, kamera batterierna är på laddning.

GOD JUL!!!
//yllet


omg hej då

omg vad jag är sepetrött på att sitta här. ändå är jag för trött för att resa på arslet och gå till någon annan plats i lägenheten. jag får helt enkelt sitta här och sura.
men nu fick jag just en sak att skriva om. jag gick nyss ut i köket för att slå in busans paket, och då stog mamma där. då sa jag "shit det är jul imorgon. fan vad tiden går snabbt". då säger hon "fan? svär inte". öööh, irreterande eller vad? men asså våra föräldrar lärde sig typ att svordomar var dåliga för att man en gång i tiden var rädd för djävulen och svordomar var djävulens påfund. och det där med att svordomar inte ska sägas har lixxom hängt kvar till tiden då våra föräldrar var unga. så mina föräldrar gillar det inte precis när jag svär. men nu använder juh alla människor typ svordomar som förstärkningsord, och jag måste säga att jag gillar svordomar. de gör det lättare för mig att uttrycka mig, och när jag är arg får jag ut mina aggresioner lättare genom att rabbla svordomar haha. och jag är ingen kristen så varför skulle jag inte svära? nej juste, men visst visst jag tycker inte att man ska använda svärord i alla tillfällen precis. man får juh respektera de som inte tycker om dem. men bara man inte svär åt någon så tycker jag det är okej. sammanfattning: undvik att svära i närheten av de som är känsliga för det, och svär inte ÅT någon haha. annars, fritt fram.
ps. här i mitt hem tar jag ej hänsyn åt någon hihi.
kramar/ yllet


video hämtad från youtube

jul...?

asså när man var liten så gick hela december (om inte också november) ut på julafton. man hade en så stor förväntan på julen. den var verkligen skitrolig. jag kommer ihåg den där känslan när man inte kunde somna på kvällen den 23 december, och sen på morgonen vaknade man klockan 7 och sprang upp för att titta i julstrumpan haha. nu gillar jag fortfarande julen, men det är nya känslor som jag får nu. när jag tänker jul, nu för tiden, så tänker jag "vad kul att träffa släkt och äta god mat ( fast ärligt talat är inte julmaten så mycket att snacka om. julgodiset är däremot bättre (;  ). och vad fint det är med alla ljus överallt" . det är också härliga tankar. ja, när man var liten kanske julen var roligare, men jag tycker fortfarande om den lika mycket, fast på andra sätt.
och i år skippar jag inte julstrumpan:


suddig bild, men jag orkar inte ta en ny.


eh asså den sitter lite högt upp, men det var den enda kroken jag hittade i mitt rum hihi.
hoppas ni får en riktigt god jul, kramar/ yllet

man tager vad man haver

iggår hade jag inte tid att skriva något, sorry. var juh på stan till halv fem och sen när jag kom hem bakade jag lusse bullar och pepparkakshus med mamma. sen stack jag ut med linn, hilda och edvin och åkte pulka och hade snökrig. asså linn är död, jag släppte snö i hela hennes nacka och då kom hon och mosade in snö i hela mitt ansikte. jag hade snö i ögonbrynen när jag kom hem hahahah, men någon dag ger jag igen haha. men sen hom jag hem vid elva och då skulle jag garnera pepparkakshuset. då upptäckte jag att jag inte hade mer än lite grön och vit glasyr att garnera med. MEN man tager vad man haver som sagt, så jag gick in på mitt rum och hittade en gammal godispåse. man kan säga att pepparkakshuset blev ganska udda. passar mig då ;)


udda, men snyggt (y)

men jag slutade inte där utan vid halv ett satte jag igång med att klä granen. pappa hade fixat ljuset så jag kunde sätta upp ljusgirlangen. men granen blev också snygg och nu känner man äntligen lite julstämning i det här hemmet. och idag ska vi dåe bara städa -.- men hela släkten kommer hit imorgon så det måste se bra ut. men jag kommer antagligen hamna här ganska mycket idag ändå. JAG ORKAR INTE STÄDA :(
kramar/ yllet

stan idag

såhär när det bara är två dagar kvar till jul så måste jag in till stan och fixa den sista presenten. å andra sidan tror jag att bror min inte har fixat någon present... eller så är han bara mycket bättre än mig på att inte prata om alla presenter han har köpt :3 menmen, det blev inget julgranspynt igår för det första jag gjorde var att tappa ett av de "eldrivna" ljusen i golvet. det gick sönder och om ett inte funkar så funkar inget annat haha. jag är så smidig. men som sagt ska jag snart till stan med mammi. vi ska äta sushi och sen, när vi har vart på stan ett tag, möter jag upp linn och så går vi vidare. vet inte riktigt vad som händer ikväll men det finns alltid något att fixa. kramar/ yllet


föresten: en pepparkaka som hilda gjorde. buske eller igelkott? alla svarar >:)

i've been struggling for so long

but i'm not one of those who lays down and cries. hmm, no i'm not one of those who says poor me. at least not anymore. hah! i'm a fighter.
om 10 dygn och en halv timma börjar det nya året.
om 10 timmar och en halv timma får jag det jag vill ha
kramar/ yllet

home sweet home

borta bra, hemma bra. ja, det är nog ungefär lika, fast det beror förstås på vart borta är någonstans.. aja, nu är jag hemma från hildur och har just ätit. igår kom min farbror hit med en gran från landet som han hade huggit. eller så hade min kusin huggit den. eller någon annan, i vilket fall som helst så ska jag klä den nu och sen så ska jag slå in lite julklappar och lägga dem under granen. eller nej, jag tror att jag lägger dem under granen imorgon. två dagar innan är så där lagom hihi. men kramar på er och vi hörs ikväll/ yllet

det ser ut som att vi...

...äntligen får en vit jul! :D ja, kanske har klimatproblemen börjat vända till det bra? kanske har vi börjat ändra våra livsstilar till miljöns fördelar? ja, kanske. för just nu ser det ut som att vi får en sån där jul som det alltid var när man var liten. en helt vit jul :) igår, när jag, hilda och elin upptäckte att det snöade, så sprang vi ut och bara sprang omkring i snön. gud vad härligt det var! jag är sån att jag inte gillar att leka i snö, men alla andra brukar alltid kasta snöbollar och sånt så jag har alltid gjort det bara för att alla andra gör det.. men igår var det kul. det kanske beror på att vi inte har haft någon riktigt vintrig och snöig jul de senaste typ 5 åren? men i år ska allt snön hålla. annars blir jag ledsen.
så... nu får ni bilder från gårdagens snöutflykt:
haha, rejält med kläder är ett måste när det är 7 fucking minusgrader.
det första hilda gör är såklart att lägga sig på marken och göra en snöängel.
elin i fokus :) att kunna skriva god jul i snön är lycka.
och innan detta så bar vi ner madrasser från vinden. det slutade med att vi åkte på madrasserna nerför vindstrappan. haha, det kan sluta illa, men jag tycker att vi gjorde det ganska bra denna gången.
hihi, men nu ska jag gå och äta frukost. kramar/ yllet!

låååååång dag

jag har tyvärr inte bloggat på hela dagen idag, men det har varit ganska fullt upp. först var juh jag och mitt lag (AZALEA ÄR GRYMMAST) iväg på citroën cupens slutspel. där gick båda våra lag vidare till final så vi mötte alltså varandra i finalen haha. men då vann det andra laget :/ men som tränaren stig säger: "det krävs ett azalea lag för att slå ett azalea lag". hihi, men sen när jag kom hem så duschade jag och stack till hilda. hon och elin höll på att göra pepparkakshus... det gick inte så bra, men det blev riktigt fint tillslut. pictures:
herr nilsson i fokus
klappat och klart!
och sen blev jag och hilda väldigt nostalgiska, så vi gick upp på vinden och hämtade prinsesslegot. det legot var mitt liv hela trean haha. fast elin hatade det då >:(
men hon skulle gå hem och äta så hon slapp vara med mig och hilda när vi byggde. men sen kom elin tillbaka för någon timma sen när jag och hilda var klara och det blev lite kaos:
rösterna är helt fuckade. eller jag hoppas iallafall att jag inte låter så som jag låter på videon :/
men nu så ska jag sluta bogga. kanske kommer mer ikväll, men nu måste jag vara social mot hilda och elin. sover här, hos hilda, i natt, vem vet vad som skeeeeeeeeeeeer när man är hemma hos en busunge som hilda :o
kramar/ yllet

nu är världen tyst...

...och snart ska jag sova. jag ska juh upp 10 imorgon och jag får inte vara trött. peppppppp! men nu säger jag då god natt. god natt/ yllet :*

fotboll är den mest värda sporten

eller, ja det finns annat som också är kul... men fotboll slår ändå allt. att kolla på fotboll är nästan alltid sjukt tråkigt, men att spela är så otroligt kul! kan inte fatta de som inte gillar att spela fotboll. att jag har spelat fotboll sedan jag var 6/7 säger väl det mesta. men iallafall så är jag tillbaka från cupen nu. har varit hemma i 2 timmar eller nåt. har duschat och ätit och lite sånt. imorgon blir det fotboll igen :D asså nu ska jag berätta.
i den här cupen som vi spelade idag, citroën cup, så blandade vi oss 95or med 94orna. för det är en 94-cup men vi samarbetar lite ibland och så. men iallafall så hade vi två lag med i cupen. och båda våra lag har gått vidare till semifinalerna som spelas imorgon. alltså kommer vi möta varandra i finalen om vi vinner semifinalerna. LÄSKIGT :o men det blir kul ändå hihi, men vi har totto i vårat lag och hon gjorde 10 mål idag på 3 matcher så det kommer säkert gå bra haha. men nu sitter jag här och fryser lite. jag har tagit på mig raggsockor. föresten, varför heter det raggsockor? det låter bara konstigt..

 
mina übershnügga raggisar. hahahaha usch, raggisar..

och så får ni en till bild på mig för jag är så oerhört ego!
nej usch den var ful, aja bloggar mer inatt. puss och kram/ yllet

pepp pepp pepp

ja, nu börjar jag bli peppad :D cup om 2 timmar ungefär, det ska bli asskoj!

vi ställer alltid upp tvättstället utanför mitt rum för det är mest plats där, och idag så har pappa tvättat all tvätt så han stog utanför mitt rum och hängde upp den. jag typ halvsov men jag hörde att han pratade jätte mycket med min katt och typ gullade med henne xd han säger alltid att hon är  onödig men då säger jag att han gillar henne och då erkänner han aldrig haha. men nu ska jag kolla ett oc avsnitt innan jag åker till fotbollscupen.
kramar/ yllet


sov gott

ja nu blir det ett god natt till världen. det är nämligen fotbollscup imorgon och jag ska ladda inför den. så sov gott/ yllet

"if i only could make a deal with god"

ohh, love that song! seriöst, vem gör inte? den är kvällens drog.



ja... har inte gjort så mycket sen senaste bloggningen. eller, tja jag har varit ute med busan. jag kan inte hantera min ipod (den är typ 3 år gammal och knappt använd) så jag tog cd-spelaren och satte i en gammal hederlig cd-skiva. sen gick jag ut och lyssnade igenom 17 the smiths låtar medan busan satt och andades frisk luft. det är lite sjukt det där. asså hur utvecklingen går så fort. när jag gick på dagis hade jag liksom en kasettbandsspelare och jag tyckte den var skittuff, hihi. sen fick man en cd-spelare och var jättelycklig och nu finns det iphones som är liksom allt man kan önska sig i ett. det är nästan lite läskigt hur snabbt det går.

haha, nu hörde jag hur min brorsa också satte på running up that hill. jag har stort inflytande på folk, yesyes :) men jag skriver antagligen mer lite senare, så titta in igen om ett tag och om jag inte har lagt in något mer då.. titta bara in igen ännu senare. ja ni fattar. kramar/ yllet

today is a day made out of happiness

ja, idag är man dåe fri, äntligen.
jag gick upp vid kvart över nio och duschade och gjorde mig iordning och sen stack jag till saronkyrkan där vi skulle ha skolans julavslutning. och det blev, som jag trodde, lite sång, någon dikt och rektorstal. sen stack jag, tove, ally och linn till stan för linn skulle köpa en julklapp till sin syster. så vi gick omkring lite på stan och linn börjar bli snobb har jag upptäckt. asså detta är inte bra :o snobbar har typ massa päls >:|
men sen stack ally, och jag, linn och tove gick hem till mig. vi spelade game cube (game cube is the shieet, bara så alla wii nördar vet). ja, och nu har de stuckit hem för typ 5 minuter sen. många skulle väl säga att det är deprimerande att vara ensam hemma själv avslutningskvällen... men jag tycker inte det. inte idag iallafall, för jag är ganska trött och typ.. asså jag blev typ på ensamhumör när de stack. men det hindrar mig såklart inte från att blogga. jag älskar att blogga, så var berädda på att få en hel del läsning denna kvällen. men iallafall så sa jag juh att det blev lite sång och så på avslutningen. bland annat så sjöng några av våra lärare en sång, haha. de är grymma:


hahahah, men nu kom jag på att jag faktiskt är heeelt ensam hemma. jag tror jag går och städar eller något, för jag vill inte sitta här längre.
kramar/ yllet


jag idag:
volangit linne från grekland
jeansleggins, bikbok
brorsans tjocktröja
örhängen, glitter

ååh, nej jag klarar inte av att hålla mig borta

haha, jag bara dras till blogg.se och sen loggar jag in. men det är juh så härligt att skriva. annars skriver jag bara när jag är i skolan och läxor och sånt, och just därför är det så kul med blogg. här skriver jag exakt vad jag vill! hmm :) jag skriver dagbok och så ibland, men det är inte samma sak. nej, här ser alla vad jag skriver och det känns bra. för övrigt så tycker jag att fler av mina vänner borde skaffa blogg. ofcourse får de inte ta mina läsare, men jag gillar att läsa mina kompisars bloggar. de jag brukar läsa är:
http://erini.blogg.se
http://lizaffs.blogg.se
http://aesd.blogg.se
http://klaralestin.blogg.se
http://mandamoon.blogg.se
http://blondinenjenny.blogg.se
http://elinrosenblad.devote.se
http://frejastrandberg.devote.se

oj o.o det var ganska många som hade blogg upptäckte jag nu. men lite fler kan inte skada, så sätt i gång och skaffa dig en blogg? det är alltid skoj att läsa om andras liv och skvaller ;)
men sen finns de juh de lite större bloggarna också. själv kan jag inte fatta vad som är så kul med typ kissie och dessie och blablablassie eller vad dom heter. deras inlägg ser väl mest likadana ut? nej, men fokis blogg gillar jag :) för hon är så avslappnad i sitt sätt att skriva och hon skriver och tipsar om roliga saker. så http://fokis.se är då en blogg som jag kollar regelbundet. annars gör jag inte så mycket på datan. haha, jo nu ljög jag. jag kollar oc xd. addict, ja jag vet. men nu ska jag dåe väldigt passande kolla på ett till avsnitt. eller ska jag det? jag är ganska trött och måste hinna upp imorgon och duscha mig och göra mig iordning och så. jo, ett avsnitt klarar jag av :)
godnattkramar/ yllet

btw, här kommer en låt som jag har haft på hjärnan hela dagen. sjuorna gjorde den igår på julkonserten. den är sjukt fin och de gjorde den sjukt bra också:


video hämtad från youtube

freedom beggins

tomorrow. yes, jag vet att jag har rätt när jag säger att vi alla är mycket lyckliga just nu :) ändå har den här terminen gått riktigt fort. det känns inte som mer än en månad sedan jag stog på lägret i början av höstterminen och stekte köttbullar åt 60 pers, haha. men tiden är allt konstig. det känns verkligen som att den lever sitt eget liv och ibland bara kör iväg hur fort som helst. ja, på sätt och vis lever den väl sitt eget liv... tiden är juh ingenting som någon kan bestämma över. det är vi som måste anpassa oss till den. ojoj, nu går jag in på djupa grejer. kan säkert fortsätta snacka om detta i en timma om jag bara hade just tid... och lust xd men det skulle vara tråkigt för er och för mig med så vi skippar det :) men som sagt så är det då avslutning imorgon och den börjar elva i saronkyrkan. blir väl det gamla vanliga, lite sång av någon klass och någon dikt. sen håller väl rektorn ett tal och sen bär det av någonstans. vart vet jag inte ännu, men någonting hittar jag på.
jag saknar klara :( usch vad jag saknar henne, hon får allt ta och komma tillbaka snart. fast det gör hon inte för hon ska vara i australien i typ 3 veckor till. bajs åt henne! men jag fick faktiskt ett sms idag, ett tecken på att hon iallafall inte har glömt mig hihi.

men nu till lite julkonsertbilder som jag sa att jag skulle lägga upp idag. och jag vet fortfarnade inte vem det är jag ska ge en klubba till? den som kommenterade först var anonym så...


våran klass som är luciatåget. det gick ganska bra, fast sista låten blev faaaaaaaaail haha.


här sjöng vi väl billie jean eller något. 6an, 7an, 8an och 9an då. jag är typ i mitten av bilden längst till höger.


våran klasslåt. silent night (y)

och sen en randombild på busan bara för att hon är så fiiiin!

elin brevid :) vi fikade efter skolan och jag köpte lite julklappar. men vi var på värsta mysiga kafét i vasa som var typ orientaliskt och det var asgott. dit går vi någon mer gång. jag tror att det hette kafé vanilj.
kramar/ yllet

jag älskar min katt

hon ligger på min bröstkorg just nu och kurrar. så mysig skulle hon vara varje kväll tycker jag. då skulle jag alltid somna på en gång<3

men ja, nu är konserten över och det här läsårets musiklektioner har gjort sitt syfte. men typ allting gick asbra, och jag tror att alla är nöjda. men jag åkte hem med en konstig känsla inom mig... så jag har bara inte lust att skriva. ni kanske får bilder från konserten imorgon, men just nu behöver jag mitt lyckopiller=oc.
god natt/ yllet


före konserten
och btw, det var 2 anonyma som kommenterade mitt förra inlägg. asså jag kan juh inte ge er någon klubba om jag inte vet vilka ni är (:


ändrade kläder då...

jag kom på att åttorna (våran klass) ska ha ett luciatåg mitt i konserten och då ska vi ha på oss lusse linnen. alltså måste vi ha vita kläder under, så jag fick byta kläder även om jag inte hade velat. men detta jag har nu passar faktiskt bättre än det förra. here is the new outfit:


lite mer passande? -.- det skiter jag i men det är iallafall mer juligt.
och nu vet jag inte vad jag ska göra för jag ska inte åka förän om 3 kvart och jag orkar inte vänta. jag orkar inte vänta på någonting! jag vill bara ha lov nu på direkten. haha, vi har inte haft några prov denna veckan så jag har upptäckt att jag har varit väldigt lat. idag när jag kom hem från skolan s gjorde jag lunch, men så ställde jag bara disken på diskbänken och lät pappa ta hand om den, usch jag får skärpa mig. men nu babblar jag på om astråkiga saker så hej då. jag får väl roa mig med oc

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^       ^^^^^^^^       ^^^^^^^^^             ^^^^^^                 ^^^^^    ^^^^    ^^^    ^^^^^^^
^^^^     ^^^^^^^^^      ^^     ^^^^^^^     ^^       ^^^^^^^^^^^    ^^^^    ^^^^    ^^^    ^^^^^^^
^^^     ^^^^^^^^^      ^^^^     ^^^^^^     ^^^      ^^^^^^^^^^     ^^^^    ^^^^    ^^^    ^^^^^^^
^^^     ^^^       ^^^      ^^^^     ^^^^^^     ^^^      ^^^^    ^^^^     ^^^^    ^^^^    ^^^    ^^^^^^^
^^ ^     ^^^^    ^^^      ^^^     ^^^^^^^     ^^      ^^^^^    ^^^^     ^^^^^    ^^      ^^^     ^^^^^^^
^^^^^             ^^^^^             ^^^^^^^^             ^^^^^^^              ^^^^^^^        ^^^^^               ^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 

:) hahaha omg, den första som kan gissa rätt på vad det står här får en klubba av mig imorgon i skolan xd
kramar/ yllet


men hallå?

dööööh, min mamma börjar tjata om "vad som är passande att ha på sig på en julkonsert". ja, och det värsta är att bara därför börjar jag tvivla på om jag ska ha på mig de kläderna jag har. hon har en poäng med att alla tanter och gubbar inte kommer tänka på min sång när jag sjunger solo, för de kommer bara tänka på att jag har annorlunda kläder. med annorlunda menar jag kläder som man inte så ofta har på julkonserter. men okej, nu måste jag juh bestämma mig för jag menar jag kan inte vara så jävla lättövertalad... men ändå så vill jag byta till något mer diskret. fan då. jag hade juh bestämt mig innan hon la sig i.

hohoho, ett paket till mig...

...i form av en aladinask :D eller, det var inget paket precis. jag rotade bara igenom kylskåpet och hittade asken där, helt oöppnad. ylva goes happy all day long! ja, så nu sitter jag här med en... höstnougat var det visst. den smakar kaffechoklad, asgott :)

men idag har vi då alltså tränat inför konserten ikväll. allting låter faktiskt ganska bra (y) eller alla trodde iallafall att vissa låtar skulle låta asdåligt, men de funkar de med. men som tur är kan jag sjunga även om jag är hes. det skulle såklart låta bättre om jag inte var hes, men det får funka som det är nu. men jag gick hem efter det att vi hade tränat färdigt för jag måste vila rösten. jag missade ändå bara genomgång av lite prov som vi redan har haft. så jag är då hemma nu och har varit det i typ två och en halv timma :) så hittils har jag duschat och ätit lunch. och så blir det såklart en hel del oc när man sitter ensam hemma.
men juste! jag har bestämt mig för kvällens outfit. det får bli blå/svart randiga leggins, benvärmare, svarta shorts och änglahalsbandet (haha, lite cheezy). och såklart nordhemscollegetröjan.


sådär ser jag ut, men ni får ingen bild på ansiktet nu. kanske ikväll om jag orkar. men jag ska iallafall ha smink, jag skiter i om jag tappar lite ögonfransar. men vi kanske hörs ikväll då. kanske inte, beror på när jag kommer hem. men jag blir nog uppe rätt sent för vi har sovmorgon till 10 imorgon! wuhuu
kramar/ yllet

god natt


H J Ä L P

Helsvarta leggins?
Jeans?
Ängel halsband?
Lite smink denna gången?
Peace halsband?

Asså vi måste ha våra collegetröjor från nordhemsskolan på oss imorgon på konserten, men jag vet ändå inte vad jag ska matcha med. vi ska vara i en kyrka så jag börjar dra åt ängelhalsbandet.. men jag vet inte om det med sminket. mina ögonfransar är i så pass dåligt skick nu att det borde vara smart att låta bli sminket... men det är sjukt kul att klä upp sig lite extra och göra sig iordning och så! hmm, this is hard. tänk, för någon vecka sedan visade jag på bloggen hur jag sminkade mig och då skrev jag att jag brukade böja ögonfransarna EFTER att jag tagit på maskara. och så skrev jag att det inte skadade dem ett dugg, och bara några dagar senare börjar jag tappa mina älskade fransar haha :( men efter jullovet kommer jag tillbaka med frisk hy, friska ögonfransar och en frisk ylva. måste bara bli av med den här förkylningen.'

men jag har tänkt lite på det där med 2010, vem har inte lixxom? men det jag menar är att det känns verkligen bra. det blir en helt ny start för mig, för alla.
när 2008 började dra mot sitt slut så tänkte jag hela tiden att "2009 ska bli så fucking mycket bättre än 2008 har varit". hah, då anade nog ingen att jag skulle hamna på rehabcenter för anorexia och att allt skulle bli så messed up. men det är livet, eller hur. hur kul skulle det vara utan lite uppförsbackar och oväntade händelser?
inför 2010 hoppas jag på många överraskningar och nya påhitt. men det kan få vara mindre av de dåliga hädelserna detta året ;)

back in front of my love

yes, och alla vet vad som är min kärlek. datorn ofcourse. men nu har jag inte så mycket att skriva om. typ... eller ah, jag har inget att skriva om så ni får lite bilder istället från min dagliga timme ute med busan haha


omg jag är så egotrippad :o men det gillar vi :)


eftersom min hals är helt söndrig och jag är så snuvig så fick jag ta på mig ganska mycket kläder för att stå ut med att vara ute. jag hade alltså två stycken vantar på varje hand och extra sulor i skorna. och så min stora duffel och en mössa under luvan haha, jag måste ha sett ut som en jätte eller något.

 
och busan hittade såklart sin kompis. sen när jag skulle bära in henne blev hon jätte arg och började fräsa. men denna gången kunde hon inte bita i mina händer så att det började blöda för jag hade så tjocka vantar på mig! HAH!
kramis kramis/ yllet

snuva och halsont

ni som var i skolan idag vet hur jag lät. min röst är helt paj :o men det går ändå hyfsat att sjunga, det gäller bara att ta i och sen efteråt är rösten ännu mera paj. oj, folk som inte fattar det där med sjunga, klasserna har julkonsert imorgon så vi övade in allting idag, men så ska vi fortsätta imorgon på förmiddagen också. sen smäller det :) och sen på fredag är man sjukt fri i typ tre veckor! wihuuue (:
men jag hoppas juh då att min röst är bättre imorgon. men nu säger theo att det är mat. han har gjort penne med viltskav sås, g o t t  men jag skriver mer sen då. så kolla in igen!
kramar/ yllet

no, jag får visst vara vaken ett tag då...

...för jag kan juh inte somna. jag hatar att inte kunna somna för jag kan aldrig göra något åt det. mamma säger att jag ska läsa men det är jag för trött för och så kan jag ändå inte somna. blä jag vill sova. jag behöver sova! åh nu kom mamma och sa att "jag var tvungen att komma och kolla på de urgulliga slädhundarna på teven." MEN GUUUUUD VAD DOM VAR SÖTA! men nej allting ska vara så himla sorgligt för nu dog typ en av dom. gah jag klarar inte av det här, jag är trött och vill sova men jag kan inte och dessutom blev jag ledsen nu för att en av hundarna i filmen dog.

GOD NATT/ YLETTTTT

stilen?

asså, jag har haft ganska många olika stilar under de senaste två åren och jag har alltid vetat ungefär vart jag är påväg och vart jag vill med stilen... nu kör jag på något jag inte kan sätta något namn på. och jag vet inte vart jag vill eller vart jag är påväg med klädstilen.
många tycker att kläder inte är så viktigt, och jag kan hålla med i vissa fall. till exempel så ska man inte döma en person utefter kläder och utseende, men jag tycker att kläder är viktigt för självförtroende och för att man ska vara bekväm med sig själv. för att få självförtroende och för att vara bekväm med sig själv så behöver man juh kläder som man trivs i och tycker är snygga.
här följer mitt sökande på min "stil" genom de senaste 2 åren:


popparewannabe? eh


oh, heading to the emostyle haha


tillbaka till något mer "smälta in i mängden" aktigt


ojojoj, sen drar man då åt något fluffigt värre!


sen var jag väl bara trött på allt och blandade?


oh shit, kunde valt en bättre bild... men orkar inte ändra, denna datan är så seeeeg!
men här hade jag bytt tillbaka till det lite mer diskreta dåe.


sen började man då fixa håret såhär hihi. saknar faaktsiskt att gå upp tidigt för att fluffa till håret :3


in the summer she turns blondieeeee!


men sen klipper man sig och ser inte lika... well jag kände mig mer som mig själv i detta håret kan man säga :)


men sen blev jag bara så jävla trött och då flög håret. japp, så blir det när ylva är uttråkad.


och detta typ nyligen. nu kör jag då mitt eget race, men vet inte riktigt om jag trivs ändå. fast jag hittar hem tillslut, det vet jag :)
men nu får ni säga vad ni tycker att min stil är för mågon för det skulle vara kul att veta (:
kramar/ yllet






lyckokälla

nu har elin gått hem och jag har värmt gårdagens lasgne och ska just titta lite i min lyckokälla. oc :) ibland är det gött att inte äta med familjen, för man känner sig typ så lugn och ostressad. haha, jag är knäpp, jag vet.
kramar/ yllet

decembermys

har rastat katten idag igen haha, men idag var det sååååå mycket roligare för elin var med:) vi har snackat om lite allt möjligt och nu sitter vi här och dricker varm choklad med grädde, det är såååååå gott. hihi, men nu ska jag inte skriva mer utan ni får en bild på elin där hon ska se ut som en gran och en bild på mig där jag ser ut som... jag vet inte, men aja


eliiiiiiiiin!


ehm... jag då men nu ska jag och elin lyssna på musik, so long and hugs to you/ yllet

kronhus café + 88an kokosboll

var ute idag igen med busan. vi träffade på den andra katten igen så jag fick titta på när dom stirrade på varann i en timma idag igen, men vill man vara en god matte så vill man. men efter det så åkte jag med mamma och hennes kompis till kronhusbodarna. jag köpte lite presenter till folk i familjen, men jag tänker inte säga vad för jag tror att min brorsa har listat ut vad min blogg heter... men iallafall så fikade vi där sen och det finns juh en chokladfabrik där så vi köpte sånna där stora kokosbollar. fast kokosbollarna finns i massa olika sorter, så jag tog en med nötter utanpå och lite mörkare choklad inuti. fan vad gott det var :) jag är fortfarande mätt, men jag ska på träning om en och en halv timma så jag måste äta typ ett äpple eller något innan. asså jag vet inte om det är så smart av mig att gå på träningen för jag har ont i halsen och är snuvig... men fuck that, det är sista träningen för året så jag går ändå. jag hoppas faktiskt att min hals gör så ont på onsdag att jag slipper sjunga solo. inte för att jag inte vill det men jag börjar typ skaka när jag ska göra sånt och det är sjukt jobbigt :( jag kan inte hjälpa det, även om jag andas lugnt och så så blir jag jätte skakig. bajs åt det. men nu ska jag göra något annat. kramar/ yllet

hat hat hat

jag har väldigt mycket aggressioner inom mig just nu. har spelat icy tower aslänge för jag kunde inte slita mig från det. men det gick bara sämre och sämre och jag blev bara argare och argare haha. så nu har jag precis stängt av det. puh, asså man vet inte vad som händer när jag är förbannad. jag har t.ex haft sönder tre mobiler olika gånger när jag har varit arg. inte bra :/ men jag lyckades behärska mig denna gången. fast jag hade lite tankar på att slänga datorn i golvet, men jag lät bli.
men idag har min katt varit ute för första gången i stan på typ 1 och en halv månad :) hon har juh inget revir nu för hon är så feg. så då jagar de andra katterna på gården bort henne så jag måste vara med henne när hon ska ut. så därför var jag med henne ute i en timma och sen tog jag in henne. hon var jätte salig över att få vara ute och därför blev det en del besvär när jag skulle ta in henne. har rivmärken över hela vänsterarmen och hela högerhanden, usch. men det läker får vi hoppas. här har vi bilder på en lycklig katt:





och hon hittade en annan katt som hon stog och stirrade på i ungefär 45 minuter:

haha busan ser ut som en tjock sten. love her!

men idag har jag inte bara rastat katten, utan jag har städat och gjort om hela mitt rum. hade massa skit jag inte vill ha längre, så det kastade jag ut i hallen... mamma och pappa får ta hand om det :D och så fixade jag lite med mina porslinskatter. jag har sjukt många, har samlat sedan jag var typ 3/4 tror jag. jag fick det till 48 stycken


ja, det är en hund som ligger i korgen närmast på bilden, men jag räknade ofcourse inte med den :)
japp, nu är jag alltså ganska nöjd med mitt rum. ska bara hänga upp afficher och lite sånt på väggarna så blire asbra (y) men nu ska jag kolla andras bloggar, kramar/ yllet

inläggstitel

vi har vaknat nu och jag känner mig fett ofräsh. usch, det är typ as varmt och så har jag chipssmak i munnen även om jag borstade tänderna igår :( men nu lyssnar vi på kent och busan har damp. hon hade damp hela eftermiddagen igår och sen hela kvällen också. hon har typ cuttat mig i fingret med sina inbyggna rakblad :o
men idag blire nog en ganska seg dag. säg till om någon vill göra något på kvällen, för på dagen ska jag typ bara städa och göra iordning mitt rum. det kan nog bli lite kul, ska sätta upp min tavla och så :) den är fett najs. och juste! jag ska sjunga ett solo på julkonserten och det kommer gå piss. jag blir alltid så jävla nervös! bajs, det måste gå bra, önska mig lycka till allihopa :) men nu ska jag vara social mot jenny, kramar/ yllet


scream is the shit

men bara ettan. tvåan var inte så bra hehe. jag och jenny skulle juh sett paranormal activity, men det var typ fel på den så det blev scream istället hahhaaha. och omg nu har min lilla jenny somnat, söt är hon (: men jag vet inte vad jag ska göra... jag är inte trött, så jag kanske sätter på zoombieland? kanske kanske inte. men imorgon har jag inte heller något att göra för jenny ska hem och sen ska hon till nån heavy metal sak :( men jag tror att jag fixar till mitt rum imorgon så det blir snyggt för en gångs skull. hatar det som det ser ut nu, usch. men kramar och kyssar/ yllet 

luciaaa blablabla

ja, idag var det inte lucia för det är det på söndag. men vi firade iallafall och eftersom min klass är musikklass så hade vi luciatåg hos siba. vi fick väl 3/4 tusen tror jag :) så här kommar bilder från det:


på spårvagnen påväg till siba. linn och edvin+petters och allys händer.


elin gäspar hihi<3




happyhappy


vi är bäst

japp, det var det mesta av skoldagen. nej juste, vi hade juh svenska också. i svenskan har vi typ att vi ska skriva en text om vad som helst och sen ska vi läsa upp det för hela klassen någon gång vecka 3. jag har valt djurens rätt, shocking huh? nej men då iallafall så tänkte jag kolla på en djurplågeri film på youtube på lektionen. asså nu tänker alla att jag är dum i huvvet, men jag måste juh veta hur det är i världen för att ha något att säga. eller hur? men det slutade med att jag började gråta av en film och stängde av den. fy fan vad jag hatar sånna människor... vet inte riktigt om jag ska länka eller lägga ut filmen här asså. den är verkligen sjukt hemsk så jag lägger inte ut den. nej ni som går i min klass kommer istället få se den vecka tre. jag ska försöka att hålla mig lugn medan jag ser den.
annars får ni ha det, nu ska jag och jenny göra nåt skoj. ja, för jenny är här och vi ska se paranormal activity ikväll (: kramar/ yllet

me <3 computer

jag älskar datan! asså jag menar, vad skulle man gjort utan den när man har tråkigt? utan datorn skulle inte jag ha något att göra på vardagskvällarna. snacka om sega kvällar. men nu har jag data, och jag älskar den. jag vet, data nörd är jag... men så är det :) så nu sitter jag här framför datan och kollar på oc. och vad hade jag gjort utan oc!? herre gud nu går vi in på seriösa grejer. oc har en plats i mitt hjärta.
kramar/ yllet

sovmorgon

jaaaaa! vi har typ aldrig haft sovmorgon till 9.20 på nordhem, så det är asgött nu. men jag sitter här och käkar frukost. samma gamla vanliga frukost som jag alltid äter, men det är gott så varför inte? min frukost består av:

yoggi yoghurt äpple/kanel
müsli av nåt slag
havrefras
ett stort glas vatten




det där med vattnet har jag lärt mig av liza :) asså man ska dricka ett stort glas vatten innen man äter frukost för då renas huden, och jag tror faktiskt det funkar. jag har fått mycket bättre hy sen jag började göra detta.
och nu har jag en halv timme kvar tills jag drar till skolan... vad ska jag hitta på? jag har ju icke-smink period nu så jag får jätte mycket tid över på morgonen (y) juste! det är juh nobelmiddag idag i skolan och då klär typ vissa upp sig lite, jag kan gå och fixa till naglarna och sånt. de små detaljerna gör skillnad :)
kramar/ yllet

dags för refrängen...

...som min pappa alltid sa till mig och brorsan när vi var små och skulle gå och lägga oss. inte har jag någon aning om varför han sa refrängen, men alla är vi lite konstiga :)
sov gott och en kram från yllet till var och en

this room is a fucking mess

tjoo, hemma från träningen nu. eller, jag har vart hemma sen sju haha. jag och linn står alltid och snackar om typ allt och inget i mer än en halvtimma efter träningarna :) men nu är jag då iallafall hemma och jag orkar inte att mitt rum är så himla stökigt!! jag håller på och flyttar runt möblerna för att se hur jag vill ha det, och just nu ligger allting bara huller om buller. i helgen ska jag fixa det. det ska bli asgrymt och jag ska trivas i mitt rum för första gången (y) hoppas bara jag orkar fixa.


this room is really a mess...

men nu till annat, idag hade vi vårt sista prov för terminen och det är asgött! sista läxan har vi till imorgon i spanskan och jag har gjort den nu. asså vi skulle kolla någon himla film på youtube och skriva ner 10 spanska meningar som han i filmen sa. den var sepe, länk här http://www.youtube.com/watch?v=ngRq82c8Baw
skumt asså, men ah, och imon så har vi sovmorgon till 20 över 9! wihuuu (: götttttt.
men nu ska jag ta en riktigt varm dusch och bli fräsch och glad. sen äre oc från början som gäller hahah, jag är verkligen världens oc nörd!<3 kramar/ yllet

att det ska va så svårt

skulle fixat bankkonto idag, men kom hem från skolan typ 15.55 och banked stängde 4 så jag hann inte. jag har försökt skaffa detta kortet i två månader nu... eller jag har försökt få mamma att skaffa det åt mig i två månader, men hon har alltid glömt och när hon nu kom ihåg så fick jag reda på att jag måste vara med och blablabla. orkar inte. men snart ska jag till träningen. jag är alltid så seg innan fotbollen och vill inte gå, men när jag väl är där så är det skoj. så jag får pallra mig dit.
men nu till annat. jag har en icke-smink period nu. för asså min hud är fucked up och mina ögonfransar är ännu mer fucked up. typ tappar dom :( men det ska jag ändra på. och så måste jag låta mina ögonbryn vara också! dom är jätte nopprade :o a, nu ska mitt face alltså bli bra. yesyes, tänker bara sminka mig när det är lite roliga saker och sånt. busan ligger och sover brevid mig. gud, jag kan inte titta tillräckligt på henne för hon är så jävla fin! älskar min busan <3 blev inget intressant inlägg idag. har typ aldrig något intressant att skriva -.-
kramar/ yllet

fynd i garderoben

visste inte vad för tjocktröja jag skulle slänga på mig imorse, så jag kollade lite i garderoben och hittade en blå tröja. fick den i februari, men har inte använt den en enda gång, och den var ändå fett snygg. men idag fick bli första gången :) have a look at it:

  
wihu, sitter och kollar på desperate housewives. det är rätt skoj :) fast nu blevre reklam.
juste! pappa har beställt fokis kalender till mig i julklapp :D bilderna är underbara och så grymma. foki är grym, inte som alla andra kända bloggare: "nu har jag förstorat läpparna för femtionde gången" och "ikväll, fredag, ska jag dricka för TREDJE gången denna veckan". kanske överdrivet... eller nej då haha. men nu börjar de desperata hemmafruarna igen. so long! kramar/ yllet


neee

sitter och funderar... skolan idag vara ganska seg. hade tänkt blogga när jag kom hem men orkade inte. sen gick jag på fyspasset. skönt vare att få röra lite på sig. men usch, jag har ingen lust att blogga.

theo snattar geisha haha

kom just hem från en restaurang. morfarn fyllde juh åtti och vi skulle fira med julbord på någon restaurang nånstans utanför stan. först ville morfar att vi skulle äta på sjömagasinet. men han räknade nog inte med att priserna har stigit ganska rejält sen senaste gången han var där. han var typ där 1990 hehe. så det blev... tidbloms tror jag att restaurangen hette. det var riktigt jävla gott och jag är riktigt jävla mätt :o och theo snodde med sig enmassa geisha som låg på efterrättsbordet. haha, han har typ ett lager nu. jag passade på att ta lite bilder på lillkusinen som följde med idag. det var juh trots allt hennes farfar som fyllde :)


asså hon är bara så himla otroligt gullig!


brorsan, jag, lilla lisen. har ett kort där lisen bet på theos finger, men jag ser helt galen ut på den så den visar jag icke.
men shir nu måste jag skynda mig till fotbollen, och jag som har en mage full med mat. detta kan inte sluta bra :o
kramar/ yllet

pust och fräs

har renoverat mitt rum lite. gud asså det ser ut som ett jävla bombnedslag nu och jag är skit trött. inte för att det var så ansträngande, jag bara blev trött plötsligt. så jag ska göra lite engelska grammatik till provet på tisdag... fast jag orkar inte... men jag måste... bläääee! kramar/ yllet

peace is the shieeet!

ny design, skrotad


räksallad?

ja, idag har jag bakat en kladdkaka... jag skulle ha sålt den på fotbollsgrejen idag. asså det var som en liten prisutdelning för de mindre barnen i azalea och vi äldre skulle sälja kakor och sånt. mennnnnnn när jag skulle vända på min kaka så bara splashade den och gick sönder. så jag fick lunka dit utan någon kaka och jobba som försäljare istället. det var också ganska kul. det kom en som frågade om man kunde betala med kort. jag bah: eeeh nej. sen frågade han om vi hade räksallad eller potatissallad. då sa jag också bara eeh nej. haha. men så tappade jag en enkrona i saften en gång också när alla som skulle köpa saft såg på. pinsamt, pengar är juh så smutsiga! så jag skulle gå ut till köket och fiska upp den och sen gå tillbaka med saften och säga att det var ny saft. men jag fick inte upp kronan så lätt så jag fick ta en osthyvel och skyffla upp den med (y) sen var saften grouse och jag fick blanda ny. då blev iallafall alla glada. en sak jag undrar är varför alla bara gillar röd saft? asså sån man typ drack på utflykter med skolan när man var liten. jag ville alltid ha den gula saften men alla andra ville ha den röda :(
sen efter allt det där så stack jag iallafall till stan och träffade klara och indra. vi fikade på espressohouse vid grönsakstorget. det var jätte mysigt, vi satt typ där i en och en halv timma. men sen skulle klara hem och plugga, jag hem och plugga och indra skulle göra något så alla skildes åt. sen stack ah, och nu sitter jag här och jag är ganska säker på att jag kommer börja kolla på oc snart... men jag har bara 4 avsnitt kvar! seriöst så kommer jag ha en deprissions period när jag har kollat klart... men innan jag beger mig in på oc avdelningen så ska jag kolla lite mer på skönhetstips. klickade mig in på det på messenger live today. ganska bra faktiskt :)
kramar/ yllet

ouchh

well, i've had waaaay to muck chocolate. antingen gör det att jag känner mig lycklig för en kort stund eller så gör det att jag vaknar upp med finnar i hela pannan imorgon. jag tror på det där med finnarna :/ gissa vad jag har gjort sen senaste inlägget då? oc ofcourse. vad annars? a, och så har jag storhandlat med pappa. vi köpte typ tonvis med flingor och toapapper. grouse. anyway, jag älskar oc :) kan inte säga det tillräckligt.
imorgon vet jag inte vad jag ska göra. hade lite planer, men det blev inte så. klara, vill du fortfarande göra något fast jag sa att jag inte kunde? äh, jag skickar ett sms till dig istället.
kramar/ yllet


ännu en galet osminkad bild. fast nu ser jag att jag hade eyeliner på denna

thai mat och naturgodis

sjuka jag har inte ätit så mycket idag så nu var jag faktiskt ganska hungrig. och vad är inte bättre än thai mat? jo, natur godis :D iloveit, och jag har köpt massor så jag ska bara sitta hela kvällen och äta det. gud vad ni blir avundsjuka nu för att ni inte har en påse med natur godis xd ni får iallafall träffa folk och vara sociala. det enda sociala jag kan göra är chatta. men nu väntar oc igen. hahaha, ocnörd är jag. careface<3
kramar/ yllet

pancakes

det är vad summers kanin heter. asså summer i oc. det funkar juh för svenskar att säga pancakes till sin kanin. det låter gulligt... men för amerikanerna är der väl som att säga pannkakor till sin kanin?

sickness me like

vaknade idag och hade tänkt gå till skolan, men pappa kände på min panna och sa att jag hade feber. dessutom lät jag helt kraxigt. lite synd faktiskt för jag hade velat gå till skolan idag. vi skulle nämligen få tillbaka betygen av våra bokrecensioner i svenskan, men linn smsade mig och sa att hon hade sett mitt betyg så det fixade sig :) sen skulle också dom som ville ha provsjungit inför ett solo till julkonserten, men jag hade ändå aldrig fått det solot med den här rösten haha.
iallafall så var det lite läskigt imorse. jag och pappa åkte till skolan vid halv 8 för att hämta lite skolarbete, och sen när jag kom hem igen så somnade jag om. jag vaknade sedan en och en halv timma senare av att det ringde. fasst jag var så snurrig så jag fattade typ inte det. men det fortsatte ringa aslänge så jag gick upp tillslut och lyfte på luren. då hörde jag bara typ ett långt pip som inte slutade så jag la på. jag vet inte riktigt om det verkligen ringde eller om jag bara inbillade mig det, men det var lite läskigt att telefonen typ ringde 10 gånger. våran telefon kan bara ringa 4 gånger innan den kopplas bort... haha jag typ börjar tänka på the ring. jaja.
men nu på morgonen kan ni lätt gissa vad jag har gjort? första station: OC yeah och så har jag pluggat lite matte. sen kände jag att jag var tvungen att göra lite nytta också istället för att bara slöa framför datan, så jag har satt i 2 tvättar och tömt diskmaskinen. jag är duktig :) men nu sa jag fortsätta mysa framför oc. kramar/ yllet


10 pers haha

jag gick till skolan idag trots att jag mådde lite illa och så, men jag gick hem på eftermiddagen för jag orkade verkligen inte. hade suttit med ett mattetal, som verkligen inte makes sence på något jävla sätt, i 40 minuter. så jag var asfrustrerad och gick hem. hahah det var typ bara 10 personer kvar i våran klass när jag och linda gick hem. alla tar vara på det här med svinsprutans bieffekter ;) 
men nu har jag suttit framför brorsans dator sen halv 2 och tittat på oc. och jag mår lite sämre :( men jag älskar oc. är på tredje säsongen och snart på sista avsnittet. marissa kommer snart dö och då kommer jag bli fett deprimerad. jag kommer ihåg när verkligen alla såg det avsnittet på tv och nästa dag i skolan så berättade alla att de hade gråtit, hahaha. det är så sorgligt jag döööööööööör bara jag tänker på det :'( serien blir lixxom inte densamma när marissa är borta, dessutom tror jag att det är en annan regissör i fjärde säsongen. men den är också bra. nu lyssnar jag på massa musik på spotify, fast jag vet igentligen inte vad det är jag vill lyssna på. inget är särskilt bra just nu, usch vad ska jag lyssna på? g e m i g m u s i k t i p s

några gamla bilder





kramar/ yllet


svinspruta

idag var det då svinsprutan som gällde. den kändes typ minst av alla sprutor jag någonsin tagit. visst blev man lite nervös när man såg den där nålen och tänker "asså så liten är den inte!" men den kändes knappt. men många får juh biverkningar av den, och jag känner nu att jag har lite ont i halsen. förut mådde jag illa också. det är väldigt ovanligt för mig för jag har typ inte varit sjuk på 2 år eller nåt. kommer lixom inte ihåg senaste gången jag var sjuk för det var så längesen. det är faktiskt lite irreterande att jag aldrig kan stanna hemma från skolan för att jag är sjuk. jag kommer nog inte stanna hemma från skolan imorgon ändå för jag har bara lite ont i halsen och jag vill inte missa lektioenerna. vad har vi för lektioner imorgon ens? typ bara no och musik. JAG ORKAR INTE SKOLAN. åhh, dessutom har jag träningsvärk från i måndags. hade fyspass med fotbollen, och vi har någon himla asseriös gammal brottare. han tvingade oss göra 50 armhävningar, haha! dessutom är vi i en brottningssal och det är typ små krulliga hårstrån på mattan, fyfan vad äcklad man blir hahaha. men det är asbra träning så det är ändå ganska många som går.
men nu som sagt sitter jag här och har asont i rumpan för all träningsverk och jag har ont i halsen och jag vill sova men ändå inte. nu orkar jag inte skriva mer, jag är så trött. kramar/ yllet


mitt najsiga mobilsmycke (y

nejnejnej, nu får ni ta och sluta lata er

asså, bara för att jag en dag kanske inte hinner blogga så får ni juh inte sluta titta bloggen? eller hur? bra att ni fattar för jag vet att ni gillar min blogg :)
men just nu sitter jag och tittar på christine med mammi. jag tror att christine är manodepressiv. hon är ganska wierd.

en sak jag har krånglat med lite de senaste dagarna är något som har dykt upp i mitt huvud de senaste veckorna... det är många jag vill vara med i klassen, men de jag vill vara med är så utspridda i klassens grupperingar. och ändå vill jag känna att jag hör hemma någonstans och inte bara gå omkring bland alla. jag hittar aldrig liksom hem. det är skitskönt att ha så många i klassen som man kan vara med, men det blir så svårt ibland. jag vill inte såra någon och jag vill inte övergiva någon. nej, jag ska helt enkelt fortsätta vara med alla. jag är liksom sån, har alltid varit. gud vad det låter som att jag skryter eller nåt. det är inte så jag menar haha. men nu börjar christine igen. sov gott/ yllet 

RSS 2.0