KOLLA HÄR

asså det inlägget här under blev väldigt snurrigt. jag hade så mycket att skriva, så om något är oklart, fråga bara. jag kollade igenom några gånger men det är så långt att jag typ tappade bort mig. hahaha, jag blev typ asinne i skrivandet men hoppas ni fattar budskapet <3
kramar/ yllet

jag bröt mig fri

ända sedan jag var 6 år tills våren 2009 oroade jag mig alltid för olika saker. saker som drog ner mig till en nivå där jag hela tiden oroade mig och inte tänkte på något annat än det. en nivå där jag alltid var olycklig. dessa saker var olika saker från år till år, men när det hade gått över och när jag hade varit fri i en vecka eller två... så kom det alltid något nytt. sen fick jag en lösning. det var i i början av 2008. en lösning till att slippa något nytt. att bli van vid en sak. något som ingen kunde ta ifrån mig för ingen kunde hävda något om detta som kunde få mig att sluta oroa mig. för vem som helst kan juh bli tjock. eller hur? och det skulle vara min rädsla. tänkte jag såklart inte såhär. smög det sig på mig. men nu ser jag det så tydligt. nu vet jag att det är min oro som måste ta form i något, och det verkade så enkelt. men det var inte enkelt. det var allt annat än enkelt. hela ens värld rasar samman och man drunknar i ett hav man tror att man är lycklig i men som fullkomligt dödar ens inre och tillslut ens yttre. man liksom ruttnar. det börjar inifrån och sedan ser man det mer och mer utanpå. jag, jag brydde mig inte om någon eller något... det känns så hemskt att skriva det såhär, men det är juh sant att jag inte brydde mig. gång på gång fick min familj ett hårt slag som splittarde den bit för bit, och jag bara såg på. nej, det var jag som slog. jag slog för glatta livet, om det var det som skulle krävas för att jag skulle få behålla min oro. jag sket i hur många slag och hur mycket skada som blev. bara jag fick behålla oron. den kändes så bra. JAG kände mig så bra.
 när jag började få hjälp var jag redan påväg ner i helvetet. och ingen hann stoppa mig. för jag rusade dit, vetandes om vad jag höll på med. men jag var så trött av alla dessa år av oro och förtvivlan, utan att jag visste varför just jag alltid var så orolig, att jag bara gav upp och log när jag föll ner i elden. men efter ett tag kände jag ofcourse värmen och sen kom smärtan. men när jag väl brann så fanns det inget som kunde släcka mig. jag var som en stooor jävla bensinbrand. den går inte att släcka med vatten, men man har inte tillräckligt med dukar för att kväva den. man vet helt enkelt inte vad man ska göra. ni vänner sa alltid "spring inte ylva". jag blev alltid arg när ni sa så. jag visste väl att jag inte skulle springa. det var juh just därför jag gjorde det. jag vet att det här som jag skriver inte verkar riktigt klokt, men ett anorexiabarn tänker inte klokt. kommer ni ihåg de där tankekartorna som ens fröken trilskades med att man skulle skriva i tvåan/trean? om jag skulle rita mina tankar medan jag var sjuk skulle de nog ha sett ut ungefär såhär:


ja, usch det var nog exakt sådär. fast många av er tänker väl nu "hon var juh inte ens så smal?". nej det tycker inte jag heller att jag var. visst var jag smal, men inte farligt. utan min anorexia satt i huvudet. i oron. erkände jag inte att mina ätstörningar hade uppstått pågrund av att jag alltid behövde oroa mig över något.  ville jag bara helt enkelt ha ätstörningar. jag ville känna mig duktig på att vara smalast. jag visste inte ens varför jag ville vara smal, det var väl bara så det skulle vara kände jag. för om man var smal så var man bra. för nästan alla kändisar är ju som spagettistrån som man har hyvlat lite extra för att de ska bli smalare!?
eller hur?

gud jag blir så arg. jag vet juh att jag är låååångt ifrån den enda som har varit med om det här, och varför är det så många som fastnar i snåret? jo, jag vet exakt. det är så att vi tjejer börjar utvecklas och växa i puberteten. det är också i puberteten vi börjar bli upplysta om vikt, fett och om att alla dundersnygga kändisar är dundersmala. vill vi vara som dem? svar: ja. detta är enkelt. så då tror vi tjejer att vi blir mer omtyckta om vi beter oss som våra idoler. ojojoj, så det kan gå fel för plötsligt sitter man där och gråter mer än man någonsin har gjort över att ens pappa vill att man ska äta en femtedels äppelbit IT MAKES NO SENCE! och killarna med anorexi? deras press om att vara muskulösa... ja, visst är det inget fel med att ha muskler, men snälla upplys killarna om HUR de ska få muskler istället för att de ovetandes också går ner i helvetet. men nu kvarstår faktum: det är snyggt att se sund ut. det kan vi inte gå ifrån. men det är inte snyggt att gå för långt, och ändå är det just det som så många av oss gör. vi går för långt. det är inte meningen, men den här känslan man får... gud vad man älskar den samtidigt som man hatar den. ja, man sitter verkligen fast. och samhället idag vet hur det ligger till. ändå fortsätter de upplysa oss som fortfarande växer om att vi ska äta sunt och promenera och sånt. och dom vet att det väldigt oftå går för långt. jag säger fuck you till dom som gör att vi ungdomar får ätstörningar.. och till alla er som inte vet hur ni ska bete er efter alla dessa upplysningar säger jag så här: ät godis. myyyycket godis, för vet du? det är jävligt gott och du växer. när du har slutat växa kan du börja ta de här sundhetsgrejerna på allvar, men om du börjar med det nu är det stor risk att du fastnar i anorexiträsket. och det vill du inte, för då kanske du inte får lika stora bröst som du skulle ha fått. eller du kanske inte blir lika lång som du skulle ha blivit. för det är nu du växer. och jag är fullkomligt frisk nu. det krävs ohyggligt mycket styrka och ohyggligt många som bryr sig. som tur är så hade jag båda delarna, och nu är jag fri. jag vill att alla andra som är med om det hemska just nu ska bli fria. jag vet att det är så jävla svårt. man känner sig så rädd. men att våga är att förlora fotfästet för ett tag, och att inte våga är att förlora sig själv. lita på mig.

nu känner jag att jag har upplyst alla mer än vad de orkar läsa, och ändå har jag så himla mycket mer att skriva för jag vill så gärna att alla ska förstå... men det får räcka för nu. jag skäms inte över att prata om hur det var. vissa grejer vill jag förstås inte ta upp. men om någon undrar nåt så var inte rädd för att fråga. jag svarar på ett eller annat sätt.




cherry cherry bom bom

idag är det ganska fint väder. typiskt att vi ska ha fotbollsträning inomhus då. fast det blir också kul, bara det att varje gång som vi har haft träning utomhus den här månaden så har det regnat. jag gillar inte att träna när det bara duggar eller regnar lite. om det nu ska regna när man tränar så ska det ösa ner! hihi, men jajaja, nu sitter jag iallafall i en stor t-shirt framför datan och har precis ätit frukost. lyssnar på lady gaga. börjar nästan gråta, hahaha, nej men jag trodde inte att jag skulle sakna sjuan, men det gör jag. för varje år som går så saknar jag det innan. makes a little sence. nej nu ska jag tänka på den härliga julen och allt vad som kommer med den. lussekatter, klappar, pepparkakor, brinnande ljus, släkt, mysig belysning. oj nej jag kommer aldrig få mitt rum julfint. jag får aldrig mitt rum fint på något sätt. usch, hatar det. jag måste ta tag i det och fixa till det mer. ja, det ska jag göra idag. om jag orkar dåe... nu är det nästan tomt i mitt huvud så jag slutar det här inlägget med en bild.


min älskade klara. hon åker till australien 11/12... jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig :( 

new moon=jagvetintehurjagskasägadet

ja, filmen var underbar. och jag och linda skrattade en hel del. men usch, jag har inte lust att blogga just nu. hej då

jag är så kreativ

kom hem ifrån promenaden typ klockan 3. vi gicm och fikade på röda sten istället för att köpa sushi, och så träffade jag olivia och tea där helt random! fast det visade sig att det inte var så random, för tea och olivia är med i någon konstgrupp som håller till där och det var tydligen utställning idag :D så jag kollade igenom utställningen, och det var riktigt fina verk faktiskt. ni e grymma asså! så när jag kom hem var jag as inspirerad, och jag har köpt en värsta stor ram så att jag kan måla en affisch och sätta den i mitt rum. mina väggar är så himla tråkiga. men iallafall så gick jag och tuggade tuggumi och tänkte lite på vad jag skulle måla för bild på affischen och då tänkte jag juh tuggumi. hihi, själv tycker jag att den blev ganska bra, vad tycker ni?


och så är den då XXXL hahaa.

men jag kunde inte sluta där, utan jag satte mig och stickade lite på min mössa som jag gör i slöjden, och sen sydde jag upp en kjol som jag fick av några kompisar en gång. den var fin innan oxå, men den var så himla varm :o så jag gjorde den lite kortare. eller lite och lite, ganska mycket för det blev lite fel, men här har ni:


vad tycks? :)

nu måste jag sluta för jag ska snart åka till biopalatset och kolla på new moon med linda. göööött!
kramar/ yllet

alla måste få ut sina aggresioner.

ja, och därför har jag just varit iväg och köpt en klösbräda åt busan. den katten har så mycket aggresioner att hon har fullkomligt klöst sönder hela sin gamla och nu ger hon sig på mina fötter. då känns det bäst att köpa en ny klösbräda till henne. hoppas hon blir glad (y) mennu har jag typ inget att göra. fan vad tråkigt allting är. jo, jag ska gå på promenad med mamma och pappa så att mamma kan köpa sushi till mig. G O T T . fast jag är sån att när jag väl har ätit sushi så måste det gå en månad eller två innan jag blir sugen på det igen. jag vet, kokko. men ikväll ska jag och linda på new moon! WEEEEEE, nu sa pappa att vi ska gå, och jag vte inte varför jag skulle vilja sitta kvar här. så hugs and kisses/ yllet

regn. nej, jag är inte förvånad...

för det regnar juh exakt hela tiden här i göteborg! iallafall på hösten, och det gör mig så trött. skitregn, nu går jag till kojs och sover bort regnet och min böld. imorgon ska jag vakna till solsken och snygg hy. tack på förhand!


här har ni ett brinnande eldklot, aka solen. JAG VET ATT DEN ÄR ASFUL MEN JAG ÄR SÅ TRÖÖÖÖÖÖÖÖTT hahaha :( dom där svarta prickarna ni ser är  svarta hål i rymden.
sov gott kramar/ yllet


bloblabä

hejhej, nu sitter jag och elin, http://elinrosenblad.devote.se,  och lyssnar på 2pac. han är riktigt bra... eller tjaa, jag har inte hört så mycket menmen. jag och elin sitter och snackar om acne, för jag har en riktigt jävla hemsk en... den har typ blivit en broskknöl. GUD VAD GLAD JAG ÄR! jag har ett ärr i pannan där det dessutom är en broskknöl :'( BAAAJSS. nu ska jag skriva en liten depptext, jag vet att andra har problem som är mycket... ahahhaha mycket värre, men nu får jag fan tycka synd om mig själv. jag vill inte ha en knöl i huvvet. jag är ful, jag vill inte vara knölig? buhuuuu
nej nu vill jag skratta och då vet jag vad jag ska titta på hahah. här kommer den:


omgomgomg, detta var längesen hahahaaa jag låter assepe vafan xd

nördkväll väntar

ja, om typ 10 minuter kommer elins familj hit och då ska jag, elin, min brorsa och hennes brorsa nörda oss efter världens godaste middag :D fett kul. och dagen hittils har också varit rolig! först så anmälde jag, jenny, klara L och klara hn oss till sunne resan för åttorna och niorna. det kommer bli asskoj (: och sen på hemkunskapen gjorde jag, klara hn, tove och lisa z den godaste soppan (a) och så lyckades jag och tove lura i klara han att hon var schizofren. hahahaha omg vad man kan lura dig gumman xd loveu! och sen gick jag, linda, klara hn, klara L, tove och linn på stan och jag hittade en klänning på bikbok som jag måste ha. ska tvinga mamma att köpa den till mig >:) och så hittade linn en slags... typ klänning eller nåt åt mig. också på bikbok. den har axelvaddar och är helsvart. asså jag har aldrig varit något fan av axelvaddar, snarare tvärtom. och jag är inget fan nu heller, men den var faktiskt riktigt snygg på. och sen så var jag så kissnödig att jag och linda fick gå ifrån dom andra och gå till biopalatset för att gå på toa. sen tappade vi bort dom andra och när jag hade fått kontakt med klara på mobilen sa hon att dom var vid nk. jag och linda var juh vid grönsakstorget så vi orkade inte gå till dom andra, så vi satte oss på espresso house och linda köpte en chai. det var mysigt, men nu är min katt typ jätte arg och uttråkad och håller på och biter mig i fötterna, så jag måste leka med henne. puss och kram/ yllet


jag gillar att posa... eheee det går inte så bra, men careface åt det.
jag hade så grymt fula kläder i skolan idag så jag var tvungen att byta nu när jag kom hem och när vi ska ha gäster hihi

"this song is not for your loverssss"

ooh, that song makes me think about fifth grade hihi. lyssnar på den nue på spotify. kommer ni ihåg när vi stog på bordet i femman på lägret och sjöng med? lyckliga minnen.

idag har det vart en ganska seg dag. men på spanskan skrattade jag ganska mycket. kunde faktiskt inte sluta efter att han på spanska cdn sa: tu gato es gris? H A H A H A. det var inte ens så kul... eller jo det var det nu börjar jag fan skratta igen. men jag sov inte så mycket som jag behöver inatt heller så det förklarar väl saken. OCH NU TILL EN ROLIG SAK. vi ska åka till danmark i sommar med fotbollen och spela dana cup. den verkar faktiskt skitkul :) fast många blev väl besvikna över att vi inte kunde åka till italien.. men nu kan juh de spelare som inte hade tid att åka till dit komma med till dana cup istället. det kommer bli bäst! okej, men nu måste jag få tag på jenny och klara. seriöst jag har ringt både till klaras hem nummer och mobilen men hon svarar inte. asså jag behöver få tag på henne för man kan anmäla sig till en typ skolresa till sunne och vi tänker åka, men jag måste planera lite med henne och så innan vi anmäler oss. jag får försöka ringa nu igen -.- hope she picks up.
nu kör min brorsa ut mig ur hans rum. kramar/ yllet!


AAAAHHHHHHHH

okej, jag blir galen. har inte tid med något typ. och jag som sa i förrgår att jag skulle göra ett roligare inlägg imorgon som alltså blev igår. okeyyy, snörrigt nu men hoppas ni fattar vad jag skrev. men aa det som tar upp min tid är... ja, ni gissade rätt. läxor. fast nu ser det ut att bli lite lugnare till och över helgen. glad åt det får man allt vara :) men nu har jag gjort en liten önskelista såhär till julen. fast det som står på den är inte så troligt att jag får, eheee.



jag har världens finaste önskelista... men nu är klockan mycket. enligt mig asså så jag måste lägga mig. seya/ yllet

little miss sunshine

asså aaaw vad den filmen är fin och grym!!! såg den just med min brorsa och hans kompisar, vi skratta typ för mycket på slutet ahhaha.
men idag har det inte varit vilken dag som helst för idag var det min FRIDAG! jag är fri :D jag är helt frisk och kommer aldrig mer behöva besöka östra för varken vägning eller annat skit wihuuuuuuuu! gud vad gött det är, jag vill inte missa skolan för att gå på samtal med dom heller, för varje lektion som man missar har typ asstor betydelse nu i åttan. så när jag kom hem satt jag och jobbade med min robinson crusoe recension i svenskan, för att ta igen lite, i ca 3 och en halv timma. jag blev klar och den blev riktigt bra :) är skitnöjd. sen efter det hade jag fått bestämma mat idag eftersom vi hade något att fira och jag bad mamma göra köttbullar och stuvade makaroner hihi (a) så då åt vi det. och sen satte jag mig med non och så förhörde pappa mig om det. det handlar typ om kolväten och kolets kemi och atomer och sånt. vi har prov på onsdag om det och det känns som att det kommer gå bra. japp så bortsätt från att skolan var ganska tråkig så har det vart en bra dag. hahaha, shit detta måste typ vara första gången jag tyckt att läxor var kul. eller kul och kul. roligare än vanligt.
men ni får ha det så bra, ska sova nu ööhhhh det kommer inte gå för jag kommer typ ligga vaken i en timma innan jag somnar och det är asjobbigt. kanske borde läsa ut fjärde boken i twilight? har nämligen inte gjort det, eheee. men sluta inte läsa min blogg för den är bäst och jag vet att detta inte var ett så roligt inlägg men det kommer roligare imorgon. pussar och kramar/ yllet

 
oops, hahahaa gammal bild från gamla datan. bror min och jag satt uppe till 2.00 för att han skulle klara något rekord i mario kart. jag skulle tydligen vara vittne haha... 2 år sedan?

min tå är lila randig

eller inte randig. den har bara en rand. jag råkade sparka lilltån i en stol i morse och efter ett tag började det värka. sen på fotbollsträningen kändes det som att tån bara trillade av. usch vad det kändes äckligt. och sen när jag kom hem så upptäckte jag att den inte hade trillat av. fast det trodde jag förstås aldrig att den hade gjort.. men nu har den iallafall en lila rand på sig och jag haltar. får hoppas att det går över snabbt för jagvill inte sitta inne hela dagarna. men blablabla vad ointressant. vad har ni gjort idag? själv har jag bakat bröd, ätit bröd och mått illa över att jag har ätit lite för mycket bröd.
kramar/ yllet

tråkigt väder=leka med smink

jag ska juh då igentligen jobba på min bokrescension nu... men den kan vänta. jag har så tråkigt så jag sminkade mig även om jag inte ska träffa någon, men det är skoj att sminka sig så varför inte tänkte jag. det är ganska många som har frågat mig hur jag kan få de svarta sträcken över ögonen så raka och då tänkte jag att jag lika gärna kan visa det här. äh, har så tråkigt att jag visar hela sminkningsprocessen. hihi:


steg 1. en återfuktande dagkräm från oliv naturell.
jag tar den över hela ansiktet.


steg 2. en väldigt ljus foundation från body shop.
den passar inte riktigt min hudfärg. men det går ändå.


steg 3. nu har jag smetat ut foundationen men
jag nöjer mig inte där. jag ser fortfarande blek ut.


steg 4. så jag tar ett puder som är lite mörkare än
min hud, för på vintern blir man juh så blek.
när man tar puder ska man borsta borsten i
rörelser som följer hur ansiktsdragen går.
om man gör så blir det natuligare.
nu är jag klar med huden och vi går över till ögonen.


steg 5. inenn jag börjar med eyelinern tar jag
en vit ögonskugga på ögonlocket och även
ända upp till ögonbrynet. det är såklart ingen
stark vit färg utan jag tar den bara för att få
bort de blanka partierna.


steg 6. det handlar om att ta det långsamt och dutta
med eyelinern. och det är många som har trott att jag
använder kajal till detta, men när man använder kajal
på ögonlocket blir det smetigt väldigt snabbt och det
blir tjockare streck. snyggare med eyeliner, eligt mig.
ett litet tips: om det blir lite för tjockt eller lite klumpigt,
ta då en tops med lite tvål på och dra försiktigt bort den
överflödiga eyelinern. det blir garanterat snyggt.


steg 7. du måste också kolla med öppet öga
då och då medan du tar på eyelinern.
detta på grund av att du inte går och blundar
hela dagarna, och du måste juh då veta hur det
ser ut när du har öppna ögon.


steg 8. sen kommer då maskaran. jag tar först
maybelline colossal volum express. den är en bra
första-maskara. och tänk på att ta ända inifrån rötterna
på fransarna. annars ser det slarvigt och inte
naturligt ut. sen lämnar jag maskaran till att torka lite,
och under tiden fyller jag i mina ögonbryn med
en ögonbrynspenna från HM. jag tänker inte visa
någon förstorad bild på mina ögonbryn
eftersom jag för ett tag sedan råkade noppra                                                                                    bort hälften av dem. hahah.


steg 9. när maskaran nu har torkat tar tar du
en tandpetare och särar på klumpiga ögonfransar
(om det behövs alltså). sen böjer jag ögonfransarna
(VARNING) med en ögonfransböjare från HM.
det är varning på detta eftersom man igentligen
inte ska böja ögonfransarna efter att man har
tagit maskara. då kan nämligen fransarna ramla
av. men jag har behandlat mina fransar på det här
sättet under en period nu och mina fransar har
inte tagit någon särskild skada. men detta gör
du alltså på egen risk. sen iallafall så tar jag
min andra-maskara som är loreal paris voluminous 4x.
andra-maskaran använder jag för att ge fransarna
fyllighet.


steg 10. nu är ögenon klara och jag tar bara ett
genomsknligt läppbalsam från body shop på läpparna
för att vårda dem.
det sista jag gör är att ta lite vax i håret.
när man har så kort hår som jag så lägger sig håret
platt framåt och det är inte snyggt. därför är det ett
måste med vax.


ja, nu var det klart då. hoppas att ni lärde er något nytt. förmodligen inte eftersom jag tog gruderna.. men ändå.
kramar/ yllet



himlen är klar

men jag lyckades ändå inte hitta karla vagnen. fail.

jag ligger i min säng och min katt busan ligger på min arm. hon är verkligen underbar. om man bortser från när hon biter och bokstavligt talat river sönder mig. men jag menar.. asså djur säger ingenting, eller man förstår iallafall inte vad dom säger, så man kan inte bli sårad av dom. gud vad fånigt det här låter :s men det är juh ändå så. jag kan inte fatta och jag kommer aldrig kunna fatta hur människor kan plåga djur genom forskning och för att dom tycker det är kul. jag kan bara inte fatta. jag menar djuren har ingenting att säga till om. djuren får finna sig i att människan är en självupptagen art som tror att den äger jorden. forskare tror att de kan göra hur som helst med djuren för att för att t.ex skapa smink till vår fåniga och fåfänga art . men de har fel. djur är smarta och de har själar. de har själar precis som människor. jag skulle vilja att ett försöksdjur tog en forskare till fånga och gjorde experiment på denne. sminkade forskaren med smink som gjorde att dess ansikte svullnade upp. då kanske han eller hon skulle fatta. nej för människan är ganska korkad. ja, alla dessa forskare behöver något revolutionerande för att fatta. för att fatta hur korkade och fel dom är. usch, jag mår illa av att tänka på det. medan min busan liger och sover på min arm så sitter andra katter i en bur som knappt ens rymmer de själva och får varken mat eller vatten. och de har ingenting att säga till om.

men min busan, hon ska aldrig behöva uppleva något sånt. hon ska fortsätta vara katt med rättigheter tills hon dör av ålderdom.


busan aka sten







det här blev ett sånt där åsiktsinlägg.. men det blir lätt så när jag inte kan sova på kvällarna och ligger och tänker. men hoppas ni kan sova. ni sover säkert redan. jag vill oxå sova :/
god natt/ yllet

design=ful :'O

men bajs, den där saken som är överst på min blogg är ful. men allting kan inte vara snyggt och den är där av en anledning. nu ska vi tjäna storkovan här! är vad jag tror hahaahaa :(

hjälp, nervös

det är vad jag är. nej, inte nervös men jag är hjälp iallafall :s för nu ska jag göra mitt första videoinlägg. har listat ut hur man ska gå till väga haha. men det är från igår så jag filmar bara de andra. hahaha ni får inte se mig >:)


"typ kchhhh, du bah typ kchh kchhh". vet inte ens vad dom snackade om xd

pictures are in the inlägg

jaa, nu orkar jag lägga in bilder för jag har enmassa energi :D lite sorgligt hahahaha för jag typ sitter själv hemma en lördag kväll för att jag skulle plugga -.- (måste lämna in en as jobbig och lång bokrescension på onsdag) men jag orkar inte läsa boken mer så jag sitter och tjockar mig med popcorn och choklad. måste faktiskt ha gått upp till på måndag! men nu till bilderna från gårdagens kväll. enjoy


elin, klara, leo och kalle :)


catched ya!

 
elin tycker att sober är en fjortis "artist". det tycker inte jag >:(
men tack för en grym kväll<3

tänkte fairtrade, men tog fel :(

ja... jag tänkte köpa fairtrade choklad, men sen tog jag fel och upptäckte inte det föränn jag kom hem. men skit it, den är god ändå :)

men gårdagens kväll var askul och får göras om någon gång. vi gick till mariaplans videoaffär och skulle hyra lite skräck och någon komdi. vi hade just bestämt oss för gothika, och då säger han i affären att han vet några bra skräckfilmer. då tar han fram dom och så väljer vi the uninvited och trick or treet. hahahhaha trick or treat var sååååååå jävla dålig så det går inte. det handlade fan inte om någonting. det var bara enmassa randommord och mitt i allting kom det varulvar...? aja, the uninvited var ganska bra fast inte så läskig. och komedin som kalle sa var bra sög xd hahah, men det gör inget för kvällen var ändå lyckad. idag vaknade jag, elin och klara vid 10 och åt frukost. sen gjorde vi pannkakor till lunch och tittade på män som hatar kvinnor. har faktiskt inte haft en tanke på att titta på den innan även om det har vart så mycket reklam om den, men nu blev det som sagt av. det var jävligt hemsk asså men väldigt bra. den var inte sådär svårförstående som många thrillers är, men den var ändå inte för lätt. bra balans :) men nu orkar jag inte sriva mer. jag lägger in lite bilder från kvällen igår om ett tag, men nu är jag vid fel data så jag har inga bilder. ni får ha det!
kramar/ yllet


when love takes over... YEEEAHH YEEEEEAAAAAAAAAAAAH

holaaaaa! rubriken har inget med texten att göra men jag tycker den låten är lite sådär småbra. MEN nu sitter jag och klara farmför datan. fast sanrt kommer elin och då ska vi äta och sen ska vi till calle och titta massa film och kanske spela lite poker. fast klara vill inte för hon tror att hon är dålig, men vad hon inte vet är att jag kommer tvinga henne. så, nu vet hon det hahaa. men vi var iväg till 4-gott för ett tag sen och köpte chips och cola. jag vill se skräck men klara är dum. fast jag kommer tvinga henne till det också. hehee, jag är på ondhumör nu. för klara frågade just om hon fick gå in på sin bdb snabbt... men vad hon inte vet är att jag inte kommer låta henne göra det. men hallå nu försöker hon ta datan! gud hon fattar inte och hon läser inte så hon vet inte vad jag tänker. jo, nu började hon läsa. gud vad intressant detta blev. men nu vill klara "gästblogga" som alla håller på med. eller a, hon vill skriva något. här har ni dåe http://klaralestin.blogg.se <3

Hejsanhoppsan lille bror .
HAHAHAHAHA , det säger dom i karlsson på taket .
Alla hatar det , utom jag , jag fattar inte varför alla hatar det , ylva sitter nu och förklarar att han är läskig och är som ett barn fast han är vuxen.
Men så kanske det är , men jag gillar ändå honom. Åh , varfrö har alla så lätt att skriva saker , jag tycker det är jätte svårt , vad ska man skriva lixom ...?
Jaa , nu kom ylvas mamma in och sa att det var mat , men då sa ylva att vi måste vänta på elin lite argt sådär.
jaa , vilken underbar atityd hon har mot sin mamma som är så snäll.
HAHHAHHAHHa
Jaa , nu orkar jag inte skriva mera , men nu går vi över till yllet :B


OVER TO YLVA:
men asså seriöst.. jag hatar verkligen karlsson på taket och har alltid hatat. han är fan as läskig! :o nu sa klara att han är snäll, men det är juh just det han inte är. han är så himla oförskämd. usch. men nu orkar inte jag heller skriva mer. så hej då!
kramar/ yllet



bara för att..

shit nu blir det ett kort inlägg här, får se om jag klarar av det. ehhh, idag har det vart en vanlig skoldag. efter skolan gick jag, frida och klara ut med zorro. sen satt vi och åt mackor hemma hos frida och pratade om det mesta. sen jag kom hem har jag typ bara läst den himla boken i svenskan. inte för att den är så tråkig.. men den är så lång! och jag måste ha läst ut den till på måndag så jag hinner skriva rescensionen :'( jag har inte tid, eller så planerar jag dåligt. men bajs nu blev inlägget hyfsat långt ändå! jag som måste läsa. fast jag måste lägga in en bild för allting blir roligare då.
kramar/ yllet


busan kom i en banankartong från afrika för er som undrar

tick tack, vart tog allt vägen?


video hämtad från youtube

sitter och lyssnar på the smiths. pappa tycker att dom är enformiga... det är dom, men om jag nu gillar det dom gör så gör det väl inget att dom är enformiga? nej, det är juh bara bra för då får jag mer av det jag gillar :) jag är så smart :s

sorry att det inte blev något inlägg igår. men det är som att tiden bara flyter förbi och man kan inte göra nåt för att stoppa den. inte för att jag har roligare eller så, jag tror att allting går så fort för att man har så lite tid nu i åttan. har börjat ta allting mer seriöst och därför går mycket av tiden åt läxor. igår var jag med sasha och vi pluggade lite till matteprovet som var idag. sen när sasha hade gått hem pluggade jag i ytterligare typ 2 timmar. seriöst? skolan tar för mycket tid och jag tycker det är tråkigt! men vill man bli läkare så vill man. hahaha, kom just att tänka på när jag hade kommit hem idag. jag var ensam hemma och var på mitt rum. plötsligt knackar någon på ytterdörren och öppnar den sedan långsamt. jag blev så jävla rädd för jag kunde ju inte se vem det var. min första tanke var: dom har inte tagit fast baby face! HJÄLP!!! så jag tänkte precis smälla igen mitt rums dörr men sen hörde jag att någon började ta av sig skorna och tänkte att det måste vara någon jag känner. sen när jag tittade efter var det min brorsas flickvän. hahahaa, hon kom hit och skulle vänta på min brorsa eftersom han tog 15.50 båten. detta hade ingenting med vad jag skrev om läxor och sånt att göra. ville bara säga det. men under tiden som vi väntade på brorsan pratade jag med hans tjej om gymnasium och så. hon går på donner natur och det verkar faktiskt riktigt bra. jag vet att jag vill gå naturlinjen eftersom jag vill bli läkare. och om jag inte vill det sen så finns det juh massa andra jobb att välja på om man har gått natur och fått bra betyg. donner natur ligger alltså högst upp just nu. men nu kom jag på att jag ska upp halv 7 imon och jag kommer vara dötrött som vanligt och somna på svenskan som vanligt. bajs, aja. ge alla en kram!/ yllet


asså det är så kallt nu! fast hellre kallt en varmt nu. om det skulle vara varmt nu skulle alla isar smälta och göteborg skulle drunkna och alla skulle dö... i stora drag dåe.

fri som en fågel!



heeeeeej, idag var det skola och efter bamba stack jag och vägde mig. detta var min näst sista vägning. sen slutar jag för gott. det känns mycket bra :D menmen, nu sitter jag hos elin och klockan är 16.55. vi har snackat en del och spelat kalaha, jag förlorade >:( men jag hämnas någon gång >:) och innan jag stack till elin skulle jag lämna tillbaka min jacka till emmaus men nej. den ville dom inte ta emot så jag fick inga pengar tillbaka men mamma fick ett tillgodokvitto. så var det med det. jag har juh ändå en annan jacka så jag orkar inte bry mig. nu spelar elin blackbird på gitarren. det låter fint :) och när jag kommer hem måste jag göra matte för vi har prov på onsdag. jag har ångest inför det för jag suger sönder på geometri. blää. och nu säger elin att hon ska på konfirmationsläger men att hon inte ska konfirmera sig. ARGH ASSÅ. det är massa som jag känner som ska göra så eller som ska konfirmera sig bara för presenterna och jag får damp för ni har ingen bra moral. H A H, nu fick jag det ur mig för tusende gången, men bara så ni vet vad jag tycker. ehe. men här har ni en bild på mig och elin från elins data. typ 2 veckor sen eller nåt.




"jag döper dig till fritjoff." *kastar vatten i huvvet på den*

kramar/ yllet

btw

nej, säger inte H A H
vad jag är jobbig


mitt kära oc och mina kära digestive

kvällen tillbringades framför oc med enmassa digestive. och dagen tillbringades med 3 timmars träning. och eftermiddagen tillbringades med matte tills jag fick utbrott efter att ha suttit med samma tal i tre kvart. jag hatar matte. fucking jävla helveteskuk mycket. så, nu känns det bättre :) (n) asså varje gång jag tittar på oc blir jag depp och måste lyssna på hide and seek. och imon är det skola och det är så inte värt på något sätt. i feel like going to strawberryfealds and eat.. well, they don't mean strawberrys men det är det jag vill ha. konstig mening. wellwell, ska sluta blogga nu. ska jag sluta blogga föralltid? ni läser ju ändå inte. JAG SLUTAR. nej, det gör jag inte för jag tycker detta är kul och det är något jag ser fram emot. så skit i er, jag får väl sitta och läsa min blogg själv.


hej jag heter ylva, 12 år, wemo och jätte lycklig.
eheeee
ses imon ni som går i min klass, kramar/ yllet

fest eller nåt

ja, det är det hemma hos mig nu, fast det är inte jag som är med haha xd det är min brorsa som har enmassa okända människor här. eller, vissa av dom känner jag igen...
men jag gick på bio med mamma och pappa idag för att theo ville vara hemma själv med sina kompisar och jag orkade inte sova borta. vi såg 500 days of summer. riktigt bra asså! det är ingen typisk kärleksfilm. lite sorglig på sina sätt och väldigt orginell. ta dig tid att se den för den är värd det. och tidigare idag så var jag på stan med klara och jenny och sen gick jenny hem och då träffade jag och klara på sasha och neda. sen träffade vi på dom igen och gick i lite affärer med dom. sen träffade vi på tea och olivia. ja, massor av människor blev det. men dagen på stan slutade med att jag hade ett par örhängen, ett diadem och en väska med mig hem. hörde ni? EN VÄSKA! ingen mer syn av korgväskan eller kattväskan hahahahahaaaa. känns bra.
men juste. jag försökte lämna tillbaka min fake canada goose idag. den fäller typ fjädrar och jag vill inte ha på mig den för jag blir som en kyckling av alla fjädrar. men nej, emmaus ville inte ge pengarna tillbax eftersom jag hade tagit bort prislappen och då kunde dom inte vara säkra på att jag hade köpt den där. dom sa att jag skulle komma tillbaka på måndag och det ska jag fan göra! vill ha mina pengar >:( imorgon är det nån konstig fotbollsträning först i kvidberg, och sen på kvällen är det träning med laget. nu ska jag snart sova.
men först bilder för det är alltid skoj






fick göra den lite personligare :) snügg som faen
kramar/ yllet

ohh, sry

blev inget inlägg igår, men jag var hos klara med jenny. vi var så himla trötta xd men innan vi somnade kollade vi på john tucker must die och åt cheeseballs. asså cheeseballs e fan heligt gott. på morgonen sen drömde jag att någon sa till mig: gud vad dålig myusiksmak du har, lyssna på min. och då började det låta som en borr. fast det berodde på att klaras hus byggs om så dom började borra och hålla på vid åtta hahahahaaaa :( men vi var iallafall på lisse lite på eftermiddan dagen innan. så såg vi renen som man får åka i en vagn bakom om man betalar och så frågade vi hur mycket det kostade men då sa han att vi fick åka gratis. så vi satte oss och började åka men jag fick typ panikångest över hur renen behandlades på direkten och jag började nästan gråta. asså förra året var det en ren på lisse som dog för att det var för varmt! fan vad jag blir arg och ledsen. men jag bad iallafall om att få gå av och så stack vi från lisse med direkten. men jag upptäckte en sak som fångade mitt intresse innan vi stack. det var ett sånt litet stånd med massa olika hudkrämer. vissa av dom v ar typ kravmärkta och så och det är inte så vanligt bland hudkrämer. och till det bästa: DE HAR EN BUTIK JÄTTE NÄRA MARIAPLAN! jag blev lycklig. det är bara naturliga ämnen i de här krämerna och dom är jätte mysiga :)

fan vad ont jag fick i magen nu :( har ätit massa godis för asså jag vet inte om jag har gått ner eller upp och jag måste ha gått upp på måndag annars vet jag inte vad som händer. är såååååååå nära att få sluta gå till bup och jag vill sluta. aja, får äta lite extra för att vara på den säkra sidan :) men nu ska ni få lite bilder från lisse, och btw, skönt att babyface är fasttagen!


påväg till lisse


klara håller cykel


ja, nu är det då snart jul och fejksnö på marken :)


asså fyfan vad kallt det var igår :o

jag kommer lägga upp ett till inlägg för att få med dagens händelser, so hold on for a while
kramar/ yllet

reklampaus=bloggning

yes nu vart det reklampaus från glee. det är faktiskt ganska bra :)
och juste. här om dan frågade freja mig vad som har hänt på min högra överläpp. har jag eller har jag inte fått den frågan minst hundra gånger? det har jag. så nu orkar jag inte svara mer på den. det jag har på läppen är ett ärr jag fick när jag var 2 år. det var en katt som rev mig och det ska ha sprutat blod :s har ingen aning för jag kommer inte ihåg. men det syns knappt längre


ja, där ser ni, och jag måste göra så där med läpparna bara för att det ska synas det minsta på bild.


som ni förstår har theo gett mig kameran nu och jag tog lite bilder aldeles nyss. osminkad ehe. menmen som jag redan har skrivit i tidigare inlägg. vill kunna visa mig utan smink så jag får stå ut (:
nu måste jag försöka lägga mig.. men jag vill inte :( aja
kramar/ yllet

glee

japp, det är det programmet jag har siktat in mig på för kvällen :D har knappt någon aning om vad det är, har bara sätt reklamen och gillade det som skymtade förbi. det börjar 21.00 på fyran, första avsnittet. menmen, nu till min dag. har sovit ungefär 6,5-7 timmar de tre senaste näterna. det är normalt för många i min ålder, men inte för mig. jag måste typ sova över 9 timmar för att orka. resultatet av att jag har sovit så här lite blir att jag skrattar mig igenom varje lektion. ganska kul faktiskt, men ändå jobbigt eftersom jag skrattar åt precis allting och inte får något gjort -.- men jag har väl tagit igen det hemma, satt i typ en timma och pluggade no och engelska. hade planer för eftermiddagen, men de kan göras någon annan dag. finns<3 och ja... imorgon blir det sova hos klara med jenny och kanske mimmi (L) vi ska på lisse och då är tara också med. längtar :) just nu tittar jag då på simpsons i väntan på glee. pappa tittar också. han skrattar xd
aj, ska sluta blogga nu. sov gott (snälla låt oxå mig sova för jag vet att ni inte står ut med trötta ylva)        kramar/ yllet


jamen jag har ju ingen annan bild för min brorsa har kameran och blablabla

blä, vad äckligt

har typ gjort mat precis. blev fruktansvärt äckligt! så tillslut satt jag med bara couscous, äcklig feta ost, salami skivor och nån sås (!) tvingade i mig det men nu äter jag en skorpa. ni får ha det bra allihopa för jag orkar inte skriva idag. har sovit 6 och en halv timma de två senaste nätterna.
kramar/ yllet

hemsk eftermiddag

usch asså, det börjar med att jag har utvecklingssamtal halv 4. när klockan är 15.35 ringer jag pappa och han: va? men det var väl halv 5? -.- så då blir det inget utvecklingssamtal. jag går hemåt och när jag nästan är vid olivedahl kommer jag på att jag nog glömde min gympa påse i korridoren när jag väntade på pappa. ehh säger jag bara. jag smsar tove för hon skulle också ha utvecklingssamtal och jag visste att hon satt kvar där jag hade suttit, och så frågar jag om min gympapåse ligger där. hon svarar nej, så den måste alltså ligga i skåpet... men jag vill inte att min blöta handduk ska ligga och bli äcklig så jag tar mig upp till skolan och hämtar den fula dumma påsen och går igen. jag ringer några kompisar när jag är påväg från skolan för att höra om någon kan göra nåt för jag har ingen lust att sitta hemma. men nej, ingen svarar och lisa Bs nummer var typ borttaget eller nåt. men lisa sa nåt i skolan om att hon skulle vara hemma. så jag går till henne, för hon bor precis vid skolan, och ringer på och frågar om hon vill göra nåt. men hon kan inte för hon ska på piano. så jag orkar inte ringa fler människor och börjar gå mot 60 bussens hållplats. men JA! jag ser bussen gå precis när jag kommer runt hörnet. så jag börjar gå från skolan mot fjällgatan där elvan hem till mig går. det kommer ingen 60 buss på hela vägen och det regnar och jag måste då gå hela vägen. när jag väl kommer till trapporna ner till fjällgatan så ser jag att elvan åker iväg. HA HA BAJS :'( det var så synd om mig! så då står jag där och väntar men tillslut kommer jag hem. och nu har jag varit hemma länge och jag har faktiskt gjort lite nytta. jag har plockat ut och in i diskmaskinen, satt i en tvätt, stickat på mössan jag gör i slöjden och gjort hemkunskapsläxan. jagärsåbra

wihihi

jag är fett glad! min pappa hämtade just en jacka från vinden som är assnygg och jag kan försäkra er om att ingen annan har denna jackan. hur kan jag vara så säker? jo, den här fjällräven köpte min pappa när han var ung och skulle vandra i nepal. va ja e lycklig va ja e lycklig tralala och tommy trillade och började skratta :D nej nu ska jag inte snacka på detta viset, men jag är hyperglad! ni ska få lite bilder, och ja... det är dun i denna med men jag orkar inte bry mig. nästan alla bra och varma vinterjackor är det dun i >:( jaja, nu kommer jag med undanflykter men jag vill ha den här jackan!




hej eskimå!

kramar/ yllet

beslutsångest

hahahaha, jag är fånig, jag vet... men nu är det så att jag har köpt en canada gose, eller hur det nu stavas, på emmaus och sen kom jag på att det var dun i. alltså  dun från döda gäss, och det känns bara fel. vill inte ha på mig nåt som vi människor har dödat. men den är juh så snygg! nej men nej asså jag säljer den eller lämnar tillbaka den.

jag äter kött och så men det känner jag att jag nästan måste eftersom jag vill växa mer. när jag är typ 16/17 tänker jag bli vegetarian. men a, tillbaka till jackan. någon som vill köpa en canada gose för 600? juste, den har ingen päls bara så alla vet och den är svart och går halvt över rumpan. klara har första tjing(?) men om hon inte vill ha den så är det bara att fråga mig. ahahaa jag typ sitter här och tror att folk vill ha den men jag vill bli av med den.
kramar/ yllet

sömnpiller?

nej så drastisk vill jag inte vara men jag börjara bli riktigt trött på att komma i säng vid 11 tiden och efter det och sen inte kunna somna! asså jag vet att typ alla lägger sig senare än 11, men jag måste ha min orkagåtillskolanochplugga sömn. jag dör typ varje dag :s folk kanske undrar varför jag sitter uppe nu om jag klagar men jag kan inte somna så jag kan lika gärna sitta här. hur har dagen vart då? jo, jag och elin har tittat greys och snackat och bara tagit det lugnt (för det är ju så man skall tillbringa söndagarna enligt gud :), okej ska sluta driva med religion och sånt. vet att det finns många som finner tröst i sin religion och det är juh något bra (:)
men sen iallafall så skulle jag på fotbollsträning så då skiljdes vi åt. vårat lag har fått massa nya spelare och det är gött för vi var ganska få innan (y) men sen kom jag hem vid 20 över 8 och var lite irreterad pågrund av vissa saker och sen duscha jag. älskar att göra sig sådär jätte fräsch! jag typ tog body scrub och sånt och sen filade jag naglarna och tog nagelförstärkningsmedel på dom. nu är mina naglar fina :D sen sa mamma att calle hade kommit förbi med kläder som jag tydligen fick av maja och hedda. ännu mer :D det var två par jeans från weekday och ett par typ chinos från bikbok som var helt nya. hihihi jag är superglaaaad!
och nu sitter jag här då. fräsch och glad och osminkad. ni får en bild även om jag inte har nåt smink på den för jag vill inte bli så att jag inte klarar av att gå till skolan utan smink.
men vafan nu var det krångel med datan. aja ha de bra, kramar/ yllet


skyndar på nu

okej ville bara hinna med ett inlägg innan jag sticker till elin :) nu har jag bestämt mig för att rycka upp mig lite och sluta deppa. asså livet blir väl vad man gör det till? eller det är iallafall den uppfattningen jag har fått.. menmen, jag och elin ska typ göra lite läxor, den förbannade matten som vi alla hatar, och så ska jag rita lite på bilden som vi gör i bilden. man ska typ rita 4 människor på ett papper som gör olika saker och så ska man rita dom så verklighetstroget som möjligt. men det är skoj, men nu måste jag sticka.
kramar/ yllet


egopic i spegeln :3

julklappar?

asså nu tänker typ alla att jag är helt kokko som redan tänker på julklappar... men nu är det juh så att allting blir dyrare den 15/11 (tror jag det är) så man borde passa på att köpa det man ska nu. det kostar mycket mindre och så blir man inte så stressad precis innnan den 24 när man kommer på att man inte har köpt en present till brorsan och inte har en aning om vad han vill ha utom ett headset som kostar typ 500. okej.. det är bara jag som har det så men ändå (a) fast å andra sidan vet jag inte vad min brorsa vill ha nu heller så det spelar inte så mycket roll. nåt förslag vad en 18 åring som gillar att spela musik, spela smash och vara med kompisar vill ha? nej, ingen vet vad såna vill ha hahahh jag får försöka lista ut nåt själv. aja, ska typ lägga mig snart, är värsta trött efter gårdagen och jag har inte så mycket att göra. patetiskt att jag sitter här en lördagkväll och tittar på nån tysk deprimerande film, men idag var det en sån där dag. en sån där dag som helt enkelt är deprimerande
kramar/yllet


en bortkastad och bortglömd cykel. lite lagom deprimerande


dom tittar film och jag gör ingenting

joo.. jag sitter här, och jag var asbra för jag lyckades lägga in ett inlägg för en timma, 13 minuter och 23 sekunder sen. alltså igår tror jag. nej nu blev det för lite längre tid sen asså jag kan inte riktigt få framm de orden jag menar. ha ha ha, jaaaaahaa de tittar på syskonen boudelier's (stavning?) olycksaliga liv! hihi den är kul juuuh!
nej jag hatar jim carrey i denna filmen D: just nu sa han hellohellohelloblablabla jag hänger inte med så jag kan fortsätta skriva. och en sak. ni kollar inte min blogg längre? asså shame on you guyes! :'( jag gillar när folk tittar min blogg hehhh. asså åh vi har tjockat oss jätte mycket med det är bra för jag vill gå upp så blir det allt bra så mina föräldrar slutar idiota sig :) jag vill ha långt hår... det är typiskt mig att ändra mig hela tiden, fast jag kunde inte haft kvar mitt blonda hår för det var så fkn slitet. längst fram är det typ en kal fläck på mig nu och tänk om jag inte hade snaggat? då hade håret typ bara ramlat av längst fram nån gång och då kanske jag hade haft jätte långt hår och så bara hade det gått av. då hade jag lixxom fåt paniiiiiiik. asså den här datan har damp men man kan ta värsta bra bilder (eller ja bra iallafall) som är svartvita. man blir mycket snyggare i svart vitt :D usch jag har sockersmak i munnen och det är inte mysigt, måste borsta tänderna snart men jag orkar inte och jag vill inte lägga mig ner för då blir jag så trött och det vill jag inte. nej, jag ska vara vaken. fast igentligen ville jag kolla på friends maraton men så kollar dom på denna filmen och det är inte kul fast det tyckte jag först. asså han, jim carrey, r vidrig i denna filmen han är juh bara läskig!:o ojuste jag har matck imon så jag måste upp värsta tidigt! neeeeeej orkar inte jag orkar ingenting och just därför ska jag sluta nu pusshejkram/ yllet
och en bild på mig och jenny i svart vitt (y)

äter godisrem, ohja

hos jenny och vi ska bli viga hahahaha

heeeeeeeej är hemma hos jennypennylennykenny ja det finns massa namn som rimmar! jag är hyper för vi har tjockat oss men jag måste lixxom lägga ett inlägg innnan klockan är tolv för att aaaaaa så är det nu kommer inlägget


lololol jag tog den fulaste på miggggggg hahahahahaa bajs
men nu ska vi bli viga som sagt hej då ha de gött
kramar/ yllet

asså ni suger fan på att kommentera

ja? bajs åt er.
men iallafall, idag har vi vandrat en mil med skolan i torslanda. y? nej det var så jävla kallt. men jag linn och edvin hittade vårat gamla lägerhus där vi hade läger i femman! fan vad vi sprang sen för att hinna ikapp med dom andra xd asså vi sprang av vägen när våran lärare inte såg för att hitta sillvikhuset eller vad det heter. sen hittade vi det och var lite smått glada men sen fick vi springa enmassa för att hinna ikapp de andra. haha, aja sen iallafall åkte jag hem och gjorde läxor :( mobbas inte, och nu ska jag byta om för det e fotboll på majvallen som gäller.
kramar/ yllet


kollakollakolla här har vi det! fast på den tiden var det rött (L)

bajskväll


hejhej, vanlig dag i skolan, och prövade på gymnastik med klara och frida efter skolan. det var skoj, men a... jag får inte fortsätta... och jag får inte gå på fysträningarna heller...
okej, måste duscha nu och sån skit. sen är det juh friluftsdag imon oxå så jag måste göra matsäck. orkaaaaaaaar inteeeeeee!
trötta kramar/ yllet

som ett moln

du förflyttar dig långsamt.
från höger till vänster.
upp och ner.
men du stannar aldrig.
ibland faller du,
och det kan ta riktigt jävla lång tid tills du klättrar upp igen.
men även om du tar dig upp,
 så hittar du aldrig hem.
ungefär som ett moln




ett till tillägg

ett till måste!

video hämtad från youtube

ett tillägg


video hämtad från youtube
ett måste!

the end of freedom >:(

japp, idag vare då sista dagen på lovet.. känns förgävligt att behöva gå tillbaka till skolan. jag frågar mig bara varför gå i skolan när vi har lärt oss det viktigaste? bajs. aja, man får väl se det som att denna veckan har varit as bra om man bortser från busans försvinnande. men nu är hon juh tillbaka så då kan man andas igen.men denna veckan har jag (eller ja, mamma betalade det mesta (a)) köpt massa fina saker lalalalalalala! okej jag är glad hihi. här har ni min lista:

långt linne, VILA
jeans, only
T-shirt med tryck, rock metal eller nåt
bh, HM
mössa (haha, sån grön jag har fasst jag köpte en lila nu), indiska
stora ringar, glitter
eyeliner, body shop
dushcreme och body lotion, body shop

och sen köpte jag en del saker för att göra rummet mitt finare :)
skrivbordslampa
matta (hah)
påslakan, örngott och lakan
rosa doftljus (melove) alla dessa inredningsaker köpta på ikea.

nåt mer? jo juste. en stor ram för jag ska måla nån tavla som jag kan sätta upp på min tomma vägg. asså det fanns typ massa stora plancher man kunde köpa men de var så himla opersonliga så jag sket i det. fick en liten idé om vad jag ska göra med den tavlan nu.. det blir säkert bra, men nu är det så att våran kamera är hos min morbror sen min kusin döptes så jag har inga nya bilder, sry. ni får nöja er med en gammal


är mitt öga alltid så snett?
kramar/ yllet

BUSAN ÄR HEMMAAAAAA

hejhej, sitter här på halloween med calle. har just tittat färdigt död snö. hahahaha, norsk zoombiefilm. hahahaha omg den var sjukt rolig. JAG ÄR JÄTTEGLAD FÖR BUSAN ÄR HEMMA IGEN BARA SÅ ALLA VET! asså fatta vad vi har letat. igår så försvann hon runt 12 på dagen. vi åkte till ikea, jag och mamma och calles mamma, typ klockan 2 för vi tänkte att det inte gjorde nåt om busan var ute eftersom pappa skulle komma hem klockan 4 och släppa in henne. men sen när vi kom hem från ikea, klockan 5, så hade inte busan kommit in. asså det är ju inte så ovanligt att hon är ute ganska länge men nu när det blir mörkt så tidigt så vill vi ha henne inne innan det blir mörkt. iallafall så var det mörkt så vi gick ut och ropade på henne. om hon inte kommer in innan det blir mörkt så stannar hon ute så himla länge eftersom det är mer spännande när det är mörkt. men sen så gick jag omkring på gården och knackade på varje dörr som var låst och ropade på henne för att se om hon jamade och hade blivit inlåst. men det hade hon inte. vi letade i ungefär en och en halv timma men sen fick vi gå in. pappa fortsatte leta efter maten men hittade henne inte. sen gick pappa och jag upp klockan 3 på natten för att kolla om hon var i trappuppgången. det var hon inte. pappa gick upp en gång till klockan 5 och kollade, men förgäves. på morgonen, vid 10 snåret, var hon inte heller hemma så vi gick ut och letade. hon har bara varit ute en hel natt i stan en gång förut och då var det någon jävla kärring som hade tatt hand om henne även om hon har halsband där det står nummer! iallafall så letade vi efter henne idag i typ 2 timmar och satte upp lappar om att hon var borta. jag gick omkring på gråberget och så såg jag några som höll på att bära in möbler i en flyttbil. då frågade jag om de hade sett busan och så visade jag en bild på henne, och då sa de att de just hade burit ut henne ur deras trappuppgång för att hon hade stått där och jamat. så jag hade alltså missat henne med 5 minuter. great. sen gick jag och mamma och pappa och letade i typ en timma till tills vi gav upp och gick hem för det började bli mörkt och då var det ingen idé att leta. så vi hoppades att någon skulle se henne och ringa. sen när jag, theo och calle satt här och kollade på scream så ringde det en tjej och sa att hon hade hittat busan. fatta vad jag blev lycklig! jag har varit så jävla nere sen igår för dramatisk som jag är har jag trott att någon kattmördare har tatt henne eller nåt. ni har väl hört om den i uppsala eller vad det nu var som styckade 20 katter och 2 hundar eller nåt? aja, jag är så jävla lättad och glad för jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan busan (L)
kramar/ yllet

RSS 2.0