mannen i huset...

...det är jag det! är färdig med lampan nu haha. gick assnabbt, men så har jag juh då satt ihop en exakt likadan lampa en gång förut så jag kan inte direkt skryta om att jag är teknisk ehe. jag är fett oteknisk, menmen. här har ni iallafall resultatet av mitt lampbyggande:




woho, färdig då va, fast självaste lamporna siter helt snett på denna bilden :o 
har bara gått omkring nu ett tag och haft tråkigt och NU ska jag faktiskt titta på desperate housewives på riktigt. pappa kom juh och avbröt mig förut >:(
kramar/ yllet

pappa är dum

han tvingar mig att sätta ihop en dumm lampa -.-

here we go again

kom just hem från ett kafé. var där med elin och klara L :) vi skulle plugga, men det gick inte så bra för alla hade typ hjärnsläpp, men et var mysigt och gott med räkmacka. räkmacka är sååå gott! hihi :) men iallafall så har jag varit lite seg med bloggandet nu i helgen, sorry för det. men det finns juh ingenting som hindrar mig från att berätta nu (y)
igår så var det dags för filmkväll igen. denna gången var vi hemma hos mig och det var jag, klara, elin, calle, leo och axel. vi såg gothika:


den var inte så läskig, men ganska bra. handlade typ om en tjej som arbetade på ett psykhem för kvinnor och så blev hon besatt av en annan själ och hamnade på psykhemmet hon med. haha, låter kanske inte så lockande men den var ganska bra som sagt.
sen såg vi också the children:


dom där två typ dödade sina föräldrar :o denna var faktiskt asläskig, och den handlade typ om en släkt som skulle fira jul och så fick alla barnen något virus som gjorde dem jätte våldsamma och jätte läskiga. usch säger jag bara. den var liksom inte så bra, men man kunde ändå inte sluta titta.
sen skulle vi ha tittat på drag me to hell, men det hann vi inte. jag kanske tittar på den ikväll eller något :) men nu vill jag lägga upp lite bilder som jag har tagit nu i helgen bara för att bilder är roligare än text.










jag har köpt världens finaste rosett på monki, 60 kr.
men nu tänker jag avsluta det här inlägget precis som jag avslutar alla andra inlägg; nu ska jag titta på desperate housewives, kramar/ yllet




min katt


bara för att det inte går att hitta en finare varelse i universum

bio med hilda och elin

ja, rubriiken säger väl det mesta. men den säger icke hur filmen var! asså den handlade inte om så mycket men man blev ändå inte uttråkad. det låter lite konstigt, men det var en mysig/sorglig/fin/rolig/obehaglig film. den hade allt men ändå inget.. så nu är efteråt är man lite sådär melankolisk. typ både glad och ledsen. men nu ska jag sluta skriva och istället ska jag ge er 2 bilder.


söthilda med min poppy i famnen haha<3


finelin sitter på golvet<3
men nu vet jag inte vad jag och hilda (hon sover här) hittar på. vi ska iallafall inte sitta här mer så kramar på er/ yllet

dampdampdamp

damp är just vad blogg.se hade igår. jag loggade in och såg att designen på hur man redigerar inlägg och så var lite konstig. sen skrev jag värsta långa inlägget om hudprodukter som jag köpte igår, men så bara blev det ingenting! damp fick jag då och nu orkar jag inte skriva det inlägget igen >:( men nu är jag hemma hos elin, och ikväll bär det av till bergakungens biosalonger för att tittas på en film som har premiär idag (y)


bild hämtad från google

ja det är denna vi ska se, till vildarnas land eller vad det nu heter och den ska jag, elin och hilda se :)
och elins katt är kåt bara så alla vet, den typ ligger i snön och rullar sig och väntar på att hitta en hankatt. hoppas hon är dräktig för då kommer elin ha kattungar här om 2 månader :D aja, now it's time for me and elin to go to my place.
kramar/ yllet


my sickness is more like a bubble

är hemma från skolan nu. jag orkade inte vara kvar, asså jag är inte riktigt sjuk. har bara lite ont i halsen. men jag är typ helt klen och trött även om jag har sovit jätte mycket inatt. det känns lite som att allting händer utanför mig, som att jag inte är med utan bara titar på typ och alla röster låter jätte högt. det känns typ som att man är i en bubbla. lite läskigt, men man överlever haha. här kommer dagens utstyrsel (hahahha) bara för att pigga upp det här inlägget lite:


svart linne, sisters point
chino mojsiga byxor, bikbok
rutig juno kofta :)

jag är glad för det var många som sa att jag hade fina kläder idag hihi
men nu till dom desperata hemmafruarna.
kramar/ yllet

sunne ftw

hihihi, nu är vi tillbaka från sunne allihopa :D det har varit mycket kul och lite tråkigt. tråkigt var att städa toaletterna och att folk tog våran grädde >:(
kul var att åka skidor (mest off pist), bli jagade av pistmaskinen, åka buss hem och se på bästa filmen ever, se på när abdi och klara har gräddkrig, sitta och prata på kvällarna, åka skidor med vanliga skor på sig och massa mer :) och jag har såklart bilder, ni trodde väl inte att jag skulle komma tillbaka utan det? här kommer några:


jenny takes a picture


linn undviker kameran


klara L och jag är trötta haaha


linn, klara HN och klara L myser i sängen wihuu ;)


vi är posarna number one


linnis och klaris<3


jag med snygga hjälmen på hahahahahah xd nedanför där fanns det en skogsväg och när man kom ut ur den kom man till vätldens roligaste off pist. kände bara att ni ville veta det :)


hej jag heter ylva och är fett dumdristig när jag åker skidor, men det är bara skoj (och lite pinsamt)
men det var allt för ikväll, jag är nämligen astrött så jag sätter väl på lite desperate housewives (y)
puss/ yllet


early morning

nu är klockan typ 4.35 och om 25 minuter eller så så sticker jag till linné platsen (y) JAG SKA JUH TILL SUNNE OCH DET SKA BLI SÅ JÄVLA KUL :D menmenmen nu har linn smsat och säger att hon är ssjuk :o fan i helvete åt det hon säger att hon typ inte kan följa med :( bajs.. jag, klara, klara och jenny får klara oss själva :/ från början var vi typ 8 som skulle med, och nu är vi bara 4 hahah :( men det kommer bli sjukt kul ändå, linn krya på dig<3 men nu ska jag kontrollpacka min väska för att se att allting är med, kramar/ yllet


schtekarn ylva här då :D

ja, jag står faktiskt och schteker... pannkakor hahahha nu var jag asrolig det vet jag :3 men jag ska iallafall ha pannkakor med mig som lunch till sunne, så jag står och steker för fullt samtidigt som jag lyssnar på bob marley (y)




haha, sen har man då köpt godis på 4gott för 50 spänn var idag. fatta att vi kommer tjocka oss haha, och det kommer inte ni, synd för er >:) men nu ska jag la återgå till stekandet.
kramar/ yllet

jamen, hur tänker man lixxom då?

asså någonting som jag har grubblat över nu lite på eftermiddagen är hur man igentligen tänker när man slår till någon helt utan anledning? ja, hur tänker man då lixxom? jag tror jag vet :) jag tror inte att man tänker alls. jag tror bara att man inbillar sig att det man gör själv inte får några följder och att allting dåligt som händer en själv är alla andras fel. kanske ser det ut såhär i dessa personers hjärnor?


mina paintskills är såååå inte okej hahaha, men nu orkar jag inte blogga mer.
pusspuss/ yllet

a little update

ville bara kolla in här, ska igentligen gå och lägga mig. är sjukt trött för jag har varit på fyspass med fotbollen. det är asbra träning! men iallafall, om några dagar åker jag, linn, klara L, frida, klara hn och jenny och massa mer från skolan till sunne. det ska bli askul :D men god natt alla bra människor där ute/ yllet

lovely blueberry turns blue mouth :s

asså jag fick damp nu för ett litet tag sen och åt upp resten av blåbärasgrejen. då såg jag ut såhär:


jag vet att ni gillar det ;) det tog typ 10 minuter att ta bort, och ändå är jag fortfarande liteb blå :(


elin är söt och jag... ja, jag är som jag är hahah


hahha, ylva smygäter (usch vad äckligt det låter att smygäta hahaha)
förlåt, jag skrattar typ i mitt huvud nu när jag skriver, men jag är bara lite trött. fast nu ska jag och elin ha desperate housewives maraton så vi ska missa sömntåget. wihu!
kramar/ yllet


looooovely blueberry :D

sitter här framför datan i myskläder. om 3 timmar eller något sånt så ska jag åka till snickarcupen. asså man snickrar inte i den, man spelar fotboll. jag vet inte varför den heter snickarcupen haha. men iallafall så har jag gjort en blåbärsparfait nu på morgonen. jag smakade på smeten och nu är jag helt blå om läpparna. jag blir typ blå av allting. när jag badar blir jag blåast! (asså om läpparna)
men iallafall så ser den ut såhär:


och nu ska den vara inne i frysen ett par timmar. det blir perfekt tills elins familj kommer hit och äter middag :) det ska bli skoj! hahha, igår var alice familj här, och idag kommer elins. dessutom har jag cup, snacka om att helgen är fullbokad. nu tänker jag titta på desperate housewives för det är bäst!
kramar/ yllet (jag kan inte hålla mig borta från bloggen (y))


jag just nu, fast jag skyddar mina blåa läppar hihi.

okej, jag skojade bara

jag kan faktiskt inte hålla mig borta från bloggen... så hej igen hahaha.
men nu är jag tillbaka med nytt exklusivt material: ALICE SKRATTAR, enjoy hahahha xd






(jag försöker stå på huvvet)




det kommer mer, vänta bara


intryckta lilla alice hahhahaaa


nu orkar jag inte mer, jag skrattar för mycket. alice gillar att skratta (y)
kramar/ yllet

heeeeeeej

måste bara meddela att jag inte hinner blogga på ett tag, det är så mycket med skolan och så. men jag skriver på facebook och bdb när jag börjar igen :) ge inte upp hoppet om yllegarnet haha
kramar/ yllet

lyckliga dag!

jag är bara lycklig idag.

1. JAG FICK TRÄFFA KLARA L IDAG FÖR HON HAR KOMMIT HEM!

2.JAG HAR FYSPASS OM 40 MINUTER OCH DET ÄR PEPP!

3.KROKSTRANDSFESTIVALEN SÄTTER IGÅNG I SOMMAR IGEN!!!!!!! SHIT ASSÅ DET ÄR VÄRLDENS FINASTE, ROLIGASTE OCH BÄSTASTE FESTIVAL!!!!!!!!

haha, asså jag har varit på krokstrandsfestivalen 3 gånger, men förra sommaren (09) så var den nerlagd för de som hade den hade inte råd. men nu är det nya ägare och det är så sjukt grymt så det är inte sant! jag fick reda på det av alicia som känner en som jobbar på krokstrandsfestivalen och när jag fick veta det så smsade jag mamma direkt och sa att hon var tvungen att kolla upp allt och så. detta var smset jag fick tillbaka:


haha, everybody goes happy :D
idag är det en lycklig dag.       ...om vi tar minus alla tusen läxor som vi har fått :(

kramar/yllet

virtual haircut!

idag har jag bara gjort massa läxor och spelat fotboll. vi kom tydligen 2a i futsal (inomhusfotboll) så vi ska spela distriktsmästerskap i det :D gött (y) men ialla fall så fick vi de här fula små grejerna som pris:


hahahhahaa vad fan e det? jag tror det är en grekisk gud eller något haha, fattar inte vad det har med fotboll att göra..

men sen ville jag visa en sak. gå in på den här sidan: http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=22913
du måste ha bra hörlurar och du måste blunda hela tiden. det är ascoolt! jag visade det för brodern och broderns flickvän igår, lite bilder på det haha




haha





haha, tryck på länken. jag lovar det är värsta kul :D
allt för kvällen, kramar/ yllet

spårvagnstrubbel


haha jag lovade juh fler bilder!
det här lilla kortet kostade nästan mig 1200 spänn idag xd
jag och hilda skulle och bada, så jag gick på spårvagnen mot valhalla i tron om att mitt spårvagnskort låg i plånboken. men icke sa nicke, och jag kom på att jag på jullovet tog ut hundrakortet ur plånboken. vem vet varför? haha, men iallafall så gjorde inte det så mycket för jag hade pengar på mobilen. så jag slog in den där koden som man ska smsa till något nummer för att få en sms biljett, men istället för att skicka koden så väntar jag alltid för att se om det kommer någon kontrollant. först när det kommer en kontrollant så skickar jag smset för det är så himla dyrt med sms biljett :o
men iallafall så mötte jag upp hilda och så åkte vi, och jag hade fortfarande uppe koden på mobilen. men så fick jag ett sms från klara L som precis har kommit hem! jag blev typ överlycklig hihi så vi började messa massa, och dessutom mötte vi några som går i hildas klass så jag glömde helt av kontrollanter och skit. men sen, precis när vi ska av vid scandinavium, så kommer det fram en kontrollant till hilda.

jag tänkte typ att vi skulle smita genom den andra dörren, men så står det en till kontrollant där och de ger sig bara på oss två :o jag får typ panik och börjar babbla om att min kompis som har varit borta i australien i fyra veckor precis har kommit hem och att jag messade med henne och att jag därför glömde bort att skicka sms biljetten. hildas ursäkt är: "jag glömde" hahah. men vi slapp iallafall undan med liten marginal. gött. kontrollanten varnade dock om att när jag är femton är det 1200 kr som gäller. gud, jag ska fan köpa sån där påfyllning som man kan köpa till skolkortet!

en sak jag ändå inte fattar är varför det är så dyrt att åka kollektivt? vill inte staten att vi ska åka kollektivt så att utsläppen blir mindre? nej, jag fattar inte för ingen åker juh spårvagn om det är både långsamt och dyrt. eller jag gör det men å andra sidan glömmer jag nästan alltid att stämpla.

skolan är min ångest

euh asså, skolan ser hemsk ut just nu. jag orkar inte gå närmare in på problemet. men det beror väl på mig? jag och hilda låg och snackade ett tag igår innan vi somnade, och det hjälpte mig att komma fram till saker och ting. det är mest inställning och vilja det handlar om.
jag är en sån som oroar mig mycket (det visste vi redan) och som mest lever i framtiden. dessa två egenskaper är inte bra om man vill bli lycklig. men! nu tar jag och accepterar detta bara. för det är sådan jag är född, men detta betyder inte att jag inte kan ändra på det? nej, klart det inte betyder. nu handlar det om min inställning och min vilja. jag vill ändra på det här, och jag vet att jag kan klara av det. min taktik är att så fort jag börjar tänka på framtiden så stannar jag upp, jag skjuter framtiden åt sidan och bara koncentrerar mig på vad jag gör just då. verkar enkelt, men usch så svårt. men åter till inställningen, jag klarar av det. skolan kan väl bli bra. bara jag lever i nuet.

så, jag behövde skriva av mig. men jag har märkt något oroväckande :o de senaste dagarna harbesökarstatistiken bara sjunkit hur mycket som helst.. och jag tror jag vet vad det beror på. jag har inte lagt in alls mycket bilder de senaste dagarna, men jag har varit ofixad typ hela lovet, och jag har inte tänkt på att fota andra saker (hehe ego) . fast jo, här har jag nog den mest intressanta bilden jag tagit denna veckan:


busan drogar en mynta mus. alltså det är sant, hon drogar. mynta är som en drog för katter, bara att det inte är farligt. när jag sen tog i den musen sen så var det helt salivig (y) men jag ska laga mat nu, kycklignen är redan i ugnen. kramar/ yllet

STORT PS. JAG LOVAR ATT TA MER BILDER OCH LÄGGA IN PÅ BLOGGEN FRÅN OCH MED NU, FÖR JAG VET ATT DET ÄR DET SOM ÄR DET ROLIGASTE MED BLOGGAR!

at hilda's place

är hemma hos hilda nu. först var vi hos mig, hon kom ill mig mitt när jag stog och tvättade kläder för hand haha. hon var tvungen att hjälpa mig lite för det var så tråkigt att göra det själv. men jag har varit värsta duktig denna morgonen för jag har både satt i en tvätt med kläder, och sen har jag då tvättad enmassa handtvätt som var smutsig. japp, jag är duktig, men nu ska jag och hilda spela det nya wii spelet med mario (y) kramar/ yllet

bakpulver vs bikarbonat

jag kom bara att tänka på det lixxom.. vad är det för skillnad på bakpulver och bikarbonat? asså som jag har fattat det så är bikarbonat bara starkare eller vad man nu ska säga. någon som vet? för jag stör mig hahah.


bilder hämtade från google, omgjorda av mig.

cp inlägg, jag vet :D
kramar/ yllet


mat (y)

jag är hungrig så det ska bli gott med mat. vi (min familj) ska iväg på middag hos min farbror och faster. och idag har jag inte gjort så mycket mer än att städa busans kattlåda och gått på ikea med mamma och två av mammas kompisar. jag hade tänkt tigga till mig lite skitsaker, men mamma var dum och gav mig inget. sen sa hon att jag kunde få något för 20 kronor haha. men det ville jag inte ha, det är juh bara slöseri med plast och skit och det är bara dåligt för miljön. men nu ska vi sticka. puss och kram/ yllet


mohahaha

ni kommer aldrig få reda på vad det var i den burken som jag la upp en bild på i förra inlägget >:) man vet aldrig vad man kan hitta i familjen toressons köksskåp hahahahhahaa

men nu sitter jag och äter frukost, jag gör visst det ganska ofta när jag bloggar. men jag har hemskt tråkigt för jag har panik. varför har jag panik? jo, jag vet inte vad jag ska hitta på idag. och en sak till! jag saknar min klara L hur mycket som helst!
jag typ räknar dagarna tills hon kommer hem. om jag har rätt kommer hon hem på torsdag. åh, jag står inte ut. asså, hon åkte till australien typ en vecka innan skolan slutade och hon är fortfarande där. hon har lämnat alla andra i kalla sverige för att förfrysa :( när hon kommer hem ska hon också få frysa lite den ungen. men puss på dig klara, hoppas du har det bra<3

nu kom mamma in och bad mig gå ut med busan. ja, ni som läst min blogg förut vet juh hela historien om varför busan inte får gå ut själv. kramar/ yllet

baaaaajs

heeeeej, nu sitter jag, elin och sasha framför datan. nu kanske ni undrar vart tea och freja som sov över här har tagit vägen? a, dom är också här, men dom sitter vid en annan data hahah, vi är osociala, men dom e mest osociala för dom sitter och spelar farmville!? bajstråkigt säger jag bara. men vi har typ varit ute med busan idag och spelat kort och massa. ett tips om ni har tråkigt:
spela hej knekt (kortspel som antagligen alla kan)! och så hittar ni på massa egna, vi tog till exempel att 7 var exotisk afrikansk skål och 5 var jultomtens släde. man tappar bort sig helt och hållet och fattar ingenting. och nu är det juh lite synd för er som inte vet hur hej knekt går till, för ni fattar inte ett skit av vad jag skriver. men det skiter jag i ;)
ett kort på kortspelandet:


tea, jag, elin, sasha, freja.
JAG KÄNNER ATT ALLA ÄR JÄTTE FINA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!
oj, caps lock, men det blev väl fint.
nu ska visst alla hem..  jag tror jag sätter mig framför desperate housewives då och äter risgrynsgröt (y) bara så alla vet har jag bytt från oc till desperate housewives hihi!
kramar/ yllet

ps.

det här kan ni allt få fundera ett tag på vad det är.. hahahahhaha

god natt världen

nu går jag, tea och freja och lägger oss. dom sover här :) fast nej, vi lägger oss inte riktigt ännu, blir nog en film först eller något. god natt/yllet

mitt huvud är på spinn...

...eller något, för jag har helt glömt av att blogga idag! jag har förstås inte haft tid, men ändå. även när jag inte har tid så brukar jag tänka på att jag ändå måste göra ett blogginlägg om dagen. annars slutar juh alla läsa, och det är ni läsare som gör det kul att blogga :)

men nu är jag iallafall tillbaka från stan. jag var där med tea och sasha. vi gick runt i nordstan mest eftersom det var söndag idag och alla andra ställen stängde tidigt. men jag hann iallafall hitta ett snyggt brunt linne på weekday och en kräm mot pormaskar (haha, usch det låter så äckligt med pormaskar). och så köpte jag en munspray. asså efter lunchen i skolan så luktar man värsta äckligt i munnen och då tar alla alltid tuggumin. men jag tycket inte att det blir mycket bättre med tuggumi, så jag tänker köra på munspray ett tag och se om det är bra.
men nu är jag då hemma och har tråkigt. tog bilder på mamma och pappa när dom inte var berädda. haha, vet inte om jag ska lägga upp dom, det kanske är lite taskigt.. men ni kan få en bild på mig där jag är berädd :) fast nej, ni är nog trötta på mig.. fast det skiter jag i:


jag igår då (ja, ni ser juh mycket).
jag kör fortfarande på "inte sminka mig" mojset. fast jag tar lite täckstift och puder. det är mest maskara jag inte tar. har bara haft maskara typ 2 gånger under lovet. jag märker faktiskt skillnad på mina ögonfransar. dom är mycket fler och starkare nu (y) men nu ska jag nog äta, är sjuuuukt hungrig. kramar/ yllet

guds tre flickor

nu är jag tillbaka från stan. linn och tove har damp på riktigt. det är inget speciellt dom gör, dom bara är så :) men nu så är jag då hemma och tittar på guds tre flickor hahahahha. det är ett svenskt program om olika ungdomar. varför är nästan alla svenska skådisar så dåliga?
det finns bara några få bra. det kanske är det att det svenska språket är svårt att prata på beställning eller något.
men nu slutade det programmet och nu är det nyheter istället. det är om vargjakt och dom visar närbilder på skjutna vargar. fyfan vilka äckliga människor som gör så. de tar väl inte ens vara på vargarna kan jag tänka mig...

aja... idag får ni ingen bild. jag haar ingen rolig bild och jag blir inte heller bra på bild idag. känner mig typ skabbig, ska ta en dusch efter maten. kramar/ yllet

breakfast time!

ja jag sitter ny och äter frukost. jag måste verkligen vända på dygnet innan skolan börjar känner jag. det går inte att hålla på och vakna vid 1 på dagen. usch, nej nu ska jag ta tag i detta. eh, detkommer inte gå så bra.
men nog om detta. jag har glömt att berätta att jag har tagit ett till hål i örat. jag och klara hn bara gjorde det när vi satt hemma hos henne (: det gör inte så ont, fast om man har en tjock örsnibb kan det nog göra skit ont. tur då att jag inte har en tjock örsnibb (y) haha.
men nu måste jag bara säga en till sak. det var några som tyckte att bilderna i förra inlägget var väldigt fina. man tackar, men jag måste faktiskt ge pappi lite cred för det för han har tagit några av dem :)
men nu ska jag äta upp och göra mig iordning för linn kommer snart :)
kramar/ yllet

lite inspiration här va

när jag klickar in mig på blogg.se så slängar jag alltid en titt på vänsterspalten. där är det länkar till andra bloggares inlägg, och så står det lite om ett av deras inlägg. det är skoj, för man hittar många roliga inlägg, och jag blev just lite inspirerad av en som skrev om vad som är bra för håret.

jag har fått höra att det ska vara bra att duscha ur balsamet med iskallt vatten. och det är inte bullshit. porerna fungerar juh nämligen på det viset att värme öppnar dem och kyla stänger dem.
alltså har man stått en stund och duschat varmt. då öppnar sig porerna. om man sen duschar ur balsamet kallt så stänger de sig och med stängda porer är håret starkare, och du tappar inte lika mycket hårstrån. men se till att inte förfrysa bara! det gäller att bara skölja ur balsamet snabbt och sedan stänga av. 
det här med kallt och varmt gäller juh då även för ansiktets porer, om du vill ha mindre finnar så bör du skölja ansiktet i kallt vatten efter att du sköljt det med varmt.

men nu sticker jag in i oc världen. kramar/ yllet


sadface

varför slutar ni läsa? :( ledsen är vad jag blir.

är hemma nu från dalsland. först var kvällen ganska tråkig och vi typ bara drev omkring i lokalen där 50 års festen var. men sen, efter tolv så var alla vuxna lite lulliga sådär och alla dansade typ jätte mycket. så jag tänkte why not? så då dansade jag i typ en halv timma/ tre kvart och det var asskoj. men sen då, vid 3 eller nåt så gick vi tillbaka till kicki (hon som hade festen).

jag somnade vid 5 tror jag, inte för att jag hade så mycket att göra, men dom har en kattunge som jag gosade med. jag låg i en loftsäng, och innan festen så hade jag haft kattungen där uppe och då hade den kunnat hoppa ner själv. så jag tänkte lixxom "a, men den hoppar väl ner när den inte vill vara här mer". så jag hade den brevid mig när jag somnade. men sen hela natten så typ jamade den och då försökte jag få den att gå ner men så skrek den typ. och sen när jag vaknade för sista gången vid elva så kände jag något blött i sängen. den lille katten hade kissat ner min säng. gött! haha, jag sov juh med sovsäck också så den blev också nerpissad. men om man är så gullig som den katten så blir man alltid förlåten :) men a, sen typ gjorde vi inte så mycket mer. och nu är jag då hemma. ett helt okeyy nyår, men jag saknade alla i stan.

lite bilder, för det var fett med snö i dalsland!


asfin bild


mycket snö som sagt


pappa och värsta istapparna i bakrunden!


en ledsen gran = en ledsen ylva


ett fönster. först trodde jag att det var typ klistermärken som de hade satt upp på fönstret, men då sa pappa att det kan bli så när det är riktigt kallt. asså, det var juh ändå 19- grader eller nåt.


och såhär kan det gå om man inte är tillräckligt uppmärksam...
det var allt för mig idag! kramar/ yllet

RSS 2.0