straffmyndiga lilla jag

nu gäller det att ha med sig spårvagnskortet överallt, man vill juh inte betala 1200 spänn för att man glömde det!

men sorry att jag inte har bloggat på 2 dagar. har lixom fyllt år och då har jag inte orkat eller hunnit. men det har vart skoj, och jag har fått lite fina saker. bland annat finaste skorna :D men jag har inga bilder på nåt av det jag har fått, och jag kan inte ta några bilder heller för min mamma har med sig kameran till berlin eller var det nu var hon åkte. aja, sen så ska jag få en mobil också. snälla ge mig tips om bra mobiler, för jag vet inte vilken jag vill ha och jag är skitdålig på vilka mobiler som är bra och sånt. kraven jag har är att den ska ha en bra kamera, bra batteri och mycket minne så man kan ha mycket musik. jag orkar inte köpa nytt minne haha.
men jag funderade på denna för att folk sa att den var grym:


men nu säger alla att jag inte ska köpa den för att det inte är värt och för att man inte ska köpa dyra mobiler för dom går sönder så himla snabbt och att den suger och blaaaaaaaaa. så nu vet jag inte. hjälp mig bara haha. kram/ ylvaaaaaaaaaa

15

15 långa år... eller dom går bara snabbare och snabbare.
idag är det min dag :) puss och kram/ ylvaaaaaaaaaaaaaaaaa

oxsvans

när jag kom hem stog mamma och lagade soppa. hon hade hållt på med den i 2 timmar, och det skulle ta typ ytterligare 2 timmar. det fina var att vi inte ens skulle äta den idag, för vi skulle iväg på studentmottagning och äta där. men mamma hade tydligen varit så sugen på den soppan att hon ville göra den? hahahah

sen vid klockan sex var vi i alla fall påväg till studentmottagningen, men just när vi hade börjat gå dit kom en av föräldrarna till ett av barnen som tog studenten cyklande förbi och sa att det var slut för tillfället. dom skulle dit vid typ klockan 9 igen.. aja, vrålhungrig som jag var var juh det lite synd, haha. men vi gick hem i alla fall och då kom mammas fina oxsvanssoppa (FAN VAD ÄCKLIGT DET LÅTER) till användning.


"åh vad gott!" nej, det ser fett äckligt ut hahaha. men nu ska jag inte vara sån, för det var faktiskt jätte gott (y)
så nu är jag mätt och belåten. kanske ska ta och titta på ett avsnitt himym?
kramar/ ylvaaaaaaa

idag var ingen bra dag

nej... usch fyfan jävla fittdag säger jag bara. menmen, imorgon kommer en ny dag. då går jag upp på nytt och jag tänker inte gnälla. kanske bara lite ;)
men lördag ska iallafall blir bäst. först fyller man år (wohoooo) och sen blir det club nordic :D m e l i k e v e r y m u c h ! ! ! kommer dansa tills jag dör (y) sånt gillar vi.

hur såg det ut vid gothia discot förra året? jag vet inte om jag har några bilder... ska kolla.
hittade ingen bild från självaste gothia, men det här var väl ungefär då:


sepebild på mig och ally haha (L)
nej, nu ska jag städa mitt rum ytterligare. damma och sånt tråkigt ni vet :(
kramar/ ylvaaaaa

evig sömn

det är tråkigt att alltid sova... plågsamt att aldrig vakna


lite update

dagens läge: piercad :)


försiktiga kramar/ ylvaaaaaaaa

vafan

läste just på kissies blogg att hon tror att denna kommer bli årets sommarplåga.


hoppas verkligen INTE det, hur fan ska man stå ut om denna spelas på radio överallt hela sommaren!?
/ylvaaaaaaaa

intressant skulle man kunna tro

men nej, det är inte särskilt roligt med sexualkunskap :( sitter här och pluggar på om "sädesceller". det är inte så kul, men det kunde varit tråkigare. det kunde vart geografi, och då hade jag nog somnat av uttråkning.


bild hämtad från google

jävla grodyngel...
kramar/ ylvaaaa

<3

jag blev lite kattgalen nu. det är sån jag blir ibland, vill bara ha hur mycket katter som helst och kan inte få nog av dom. men allra helst vill jag bara ha den här katten:




hon är finast. så är det. även om hon rivs och bits och attackerar en så att man bara hatar henne ibland<3

katter är bäst

alla måste faktiskt erkänna att katter är det sötaste, grymmaste, tuffaste djuret av alla. ja, så är det!

dagen har spenderats bland 4 små kattungar. elins såklart :) jag och elin och hilda har vart på triumfglass, och så har vi myst med katungarna och slappat i solen.




känner att min puss inte är välkommen :(








utslagna kattungar. gaaaaah jag vill äta upp dom så söta dom är! :o


!!!
/  ylvaaa

outfit

hade inga rena bhar (?) så jag fick ta min nya bikinitop. men det ser faktiskt snyggt ut med rätt matchning:



bikiniöverdel, hm
tröja eller nåt sånt, rut m.fl
sen har jag svartan shorts också från bikbok
igentligen tycker jag sånna här inlägg är ganska töntiga, för vem bryr sig om vad jag har på mig idag? men det är kul att göra dom... så jag orkar inte bry mig :)
kramar/ ylvaaaaaa

aldrig mer en jävla svamp...

det blev inget blogginlägg igår för jag var borta hela dagen, och när jag kom hem duschade jag riktigt länge. rakade allting som går att raka, tvålade in hela mig och schamponerade riktigt noga och körde med ansiktsscrub. efter det var jag bara helt slut och gick och la mig vid tolv. och varför var jag så sjukt trött? jo, azalea var funktionärer igen, men denna gången på göteborgsvarvet. vi var där från 13.00 till typ 19.00! ja du... vi stog vid göta platsen, och när dom kom förbi där skulle vi räcka fram sånna där tvättsvampar med vatten i så att dom kunde hälla det över sig. tänk hur mycket svampar det blir om alla springare ska ha en var? 50 fucking tusen! asså dom första 3 timmarna gick faktiskt oväntad fort, men sen tog svamparna slut... vad skulle vi göra då? jo, städa upp varenda liten svamp som springarna hade kastat från sig. vi städade från götaplatsen och lite mer än halvvägs ner till valand. asså shit, det tog typ 2 timmar, och dessutom hämtade någon mer svampar för att de som sprang sist också skulle få vatten -.- jag dog typ då. dessutom var inte humöret precis på topp på slutet för jag åt typ brunch hemma klockan 11, och sen hade man inte tid att äta förän 19.30. det blev burger king då (y)
asså shit, vi städade som in i helvete, och det var sjukt smutsigt överallt och det skvätte typ äckligt vatten på oss hela tiden när vi städade. inte konstigt att jag duschade i 1 och en halv timma när jag kom hem haha.

jag vill aldrig mer i hela mitt liv se en gul tvättsvamp igen. synd att det är typ sånna vi har hemma :(
men jag ska äta frukost nu snart. ha det gött/ ylvaaaa


house of wääääääx

hajhaj, kom hem från filmkväll hos leo för ungefär 1 och 1 halv timma sen. klara L och elin sover här :) a, klara sover faktiskt redan och det gör nästan elin också :/ jag får väl roa mig själv med att lägga in lite bilder.


leos hus lutar väldigt mycket. känns som att man ska ramla haha


en sak som är lite kul är att leos mamma och pappa bor i samma hus fast dom är skilda. pappan bor där nere och mamman där uppe, så han har 2 egna rum i samma hus hahaha. okej, vad dum jag är, det är inte alls kul :/

i alla fall hann vi se house of wax och silent hill. vi hade hyrt halloween också, men house of wax tog slut halv 1, så vi hann inte. lika bra det föpr halloween verkar aaaaaaas äcklig :o


påväg hem. elin vill inte vara med på bild >:(


här vill elin inte synas heller. dumelin :'( buhuuu


bright night light. jag är världens fyndigaste människa har jag kommit på haha.


vi bjuder på den... eller jag bjuder på den och hoppas att dom andra två också gör det. kan inte fråga nu för dom sover hihi.

men det kanske jag också ska ta och göra. kram/ ylvaaaaaaa


fett i stora lass

hur mycket valnötter har jag ätit på sista tiden? typ 100 kilo, jag svär haha. men det är bra. för jag älskar valnötter. fast jag äter alltid för mycket och mår illa :( men jag älskar dom ändå :D fast inte just nu för nu har jag ätit för mycket igen :( hahahahhah fan vad jag är dålig.
men jag behöver dom här valnötterna, för om jag inte har gått upp 1 kilo till på onsdag nästa vecka (ja ni hörde rätt, 1 fucking liten vecka!) så får inte jag träna tills jag har lyckats gå upp det där förbannade kilot. så nu lägger jag i en växel, proppa i mig valnötter folket! :D
och varför igentligen? varför måste jag stå och vingla här? jag har vinglat omkring på den här punkten i 9 månader nu. jag börjar tröttna. jag börjar tröttna på att vara ett barn...


FISKAD

hejhej, idag blev jag fiskad utav bara den ska ni veta hahahha, skoja, men riktgigt jävla blöt var hela jag när jag kom hem efter fotbollsträningen. några av oss hade nänmligen vattenkrig efter träningen, och ibland var det alla mot en och jag hade oturen att bli en... såhär såg jag iallafall ut när jag kom hem:


haha vilken mongobild :D men det var i alla fall fett kul, och riktigt skönt för fattar ni hur varmt det var eller!? idag var det ju varmaste dagen hittils, och att dessutom träna i detta vädret var sjuuuuukt varmt. men fotboll är alltid skoj även om man dör av värme (y)
men nu ska jag titta på himym. puss och kram och håll tummarna för att det blir lika varmt imorgon som det var idag (då kanske man hinner jobba på en bränna innan sommarlovet är här)/ ylvaaaaaaa

jävla fyllon

hade egentligen ingen lust alls att blogga för några sekunder sen, men nu bara fick jag lust.

idag efter skolan så var jag på stan me ally, klara, klara, frida, linn och liza, och tillslut var det bara jag, linn, liza och klara L kvar, så vi satte oss där vid tingshudset vid brunnsparken och snackade. lite brevid satt det typ några killar på 40 år och två tjejer som var typ 30/35, och alla hade varsin öl, men jag antar att dom hade druckit en hel del innan vi kom dit, för dom såg ganska slitna ut.
i alla fall så kom det fram en 10-årig invandrartjej till oss och tiggde om pengar på nåt annat språk. vi sa att vi inte hade, för det är så svårt att veta om det verkligen är fattiga mäniskor som tigger eller om det är sånna där ligor som samlar massa tiggare och sen tar pengarna själva :/ men sen gick hon till fyllefolket som satt bredvid oss och tiggde, och då började en av killarna gräva i sin ficka efter pengar, men den jävla tjejen i 35 års åldern sa bah "stick". hon den lilla tjejen fattade ju inte vad stick betydde, så hon stog kvar och då började fyllekärringen typ vifta mot henne och röt stick massa gånger. då gick tjejen därifrån och hämtade sin mamma eftersom hon såg att den där killen fortfarande grävde i sin ficka efter pengar. men när dom kom tillbaka till fyllegänget så skrek den äckliga fylletjejen stick igen, och sen kastade hon sin öl på invandrartjejen och hennes mamma! SERIÖST VAD JAG BLEV FÖRBANNAD! vi frågade varför hon kastade öl, och hon bah "dom är äckliga". då sa liza att hon var äcklig som satt där och var full mitt på en tisdag och sen tjafsade vi lite till, men vi vågade inte stanna där för vi ville inte ha öl över oss hahahah. men seriöst, man gör fan inte så! man kan bara säga trevligt "nej, jag har inga pengar", det räcker. bajsfyllekärring.
ja, shit vilken lång text detta blev... hoppas ni orkade läsa. men nu måste jag sova. stort svenska prov imorgon you know :/ kram/ ylvaaaaaaaa

krakel spektakel kusin vitamin...

...hängde och slängde uti en gardin blablabla. det gjorde jag också idag. eller nej. haha, men jag hade en gardin över huvudet i alla fall. varför? jo, för att det finns en dum regel i skolan om att man inte får ha mössa på sig på lektionerna!!! >:(
idag hade jag en riktig bad hair day, för jag hann inte fixa mig imorse, så jag tog mössa på mig. sen på samlingen så fick jag inte ha på mig den, så jag tog gardinen som skydd. såg väl ungefär ut såhär:


hade faktiskt varit bättre att bara ta av mig mössan och låta alla se mitt fula hår ser jag nu... men nej, det var för fult. asså jag somnade med blött hår efter att jag hade duschat, så det stog liksom åt alla håll imorse haha.
menmen, sen hade vi engelska på förmiddagen, och då hade vi en himla vikarie som skrek på mig om att jag inte fick ha mössan på mig. "rasten är till för mössor!" hahahahha, jag höll på att dö, lite kul faktiskt. men efter den lektionen behövde jag bara bli påminnen några gånger på non om att ta av mössan, för sen hade mitt hår lagt sig ner så det inte stog åt alla håll (y)

nu lämnar jag historian om mössan. vad har jag gjort nu i 3 och en halv timma? jo, pluggat fucking svenska bajs.

lite duktigt sådär, så nu ska jag belöna mig med nötter och russin (jävla hamster låter jag som) och oboy. se ya later aligator/ ylvaaaaaaaa

HATAHATAHATAHATAHATAHATA

döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö. döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö.
tack.


att skratta...

neeeeeeeeeeeeeeeej

det är inte kul att vakna klockan 5 en söndag och inte kunna somna om, och dessutom upptäcka att man blöder näsblod :(


god natt eller vafan buhuhuhu :'(

this is gonna be legen, wait for it... wait for it...

wait for it... DARY


vem kan inte älska programmet?

back in town

tillbaka från landet nu. det har vart sjukt mysigt :) jag och hilda har hoppat studsmatta, badat, hoppat studsmatta i bikini i regnet, ätit godis i stora lass och kollat på en halv säsong av how i met your mother. dock var det bara hilda som tog bilder, men hon ska skicka dom till mig eller lägga ut dom på facebook, så då lägger jag upp dom här. wellwell, det var som sagt sjukt mysigt, men nu sitter jag själv här hemma :/
jag saknar redan studsmattan, hagarna, havet ochsolen som känns varmare ute på landet... men bor man i stan så gör man, och jag är ändå ganska glad att jag bor i stan. jag menar, det skulle vara så jobbigt att bo på landet och behöva åka jätte långt varje dag för att komma till skolan, eller för att komma in till stan. när man bor i stan är det nära till det mesta, och om man har ett sommarland så kommer man ju ut till det varje sommar. på så vis får man lite av varje, och det är gött.
men nu ska jag nog sätta på ännu ett avsnitt av how i met your mother. (ni som inte har tittat på det borde skämmas... det är grymt!)
kramar/ ylvaaaaaaa

damparmar

hej, vet ni en sak? jag har damparmar :) kollakollakolla:


okej... på den här bilden ser hela jag konstig ut, men det är armarna jag menar i alla fall. jag kan röra mina armveck med varandra hahah, okej nu ska jag sluta vara konstig. vad ska jag göra idag? jo, jag och hilda ska ut till mitt land och sätta upp studsmattan och sånt :D kanske badar vi också hihi. det kommer i alla fall bli mysigt. men det finns inget internet där uppe, så ni får klara er ett dygn utan mina blogginlägg buhuhuhu :'( nej men jag vet att ni klarar er haha. men nu ska jag äta. puss hej/ ylvaaaaa

bara så ni vet att jag inte är död

hej, jag har ju inte bloggat på ett dygn eller nåt haha, men jag är inte död bara så ni vet... jag orkar bara inte :) men några meningar om kvällen som kommer kan jag väl skriva.
jag ska på bio, robin hood, med mammas förra jobbarkompis och hennes dotter ellen :) kulkul, och just nu sitter jag, ellen och elin i min soffa. men bajs nu orkar jag inte skriva mer. hej då/ ylvaaaaaaaaa

hej du ditt salladshuvud

hejhej, nu ska jag göra en proffsig sallad med isbergssallad, baby leaves, feta ost, körsbärstomater, gurka och persilja. önska mig lycka till för jag kan inte göra sallad hahah


j a g ä l s k a r s o l e n

idag var det friluftsdag, och vi hade friidrottsmojs för hela högstadiet på vår skola, så alla hoppade som galningar, sprang som galningar, kastade boll som galningar och så vidare blablabla. hej jag gillar inte friidrott :) det är bara fotboll som är kul typ haha. men efter att vi hade slutat så stannade jag och några till kvar och tränade på höjdhopp (det är faktiskt lite skoj, och det var så himla härligt väder så jag orkade inte gå hem). sen låg vi bara och stekte i solen på en av höjdhoppsmattorna. vi låg där tills halv 5 typ, och vi slutade halv 2 så jag lyckades bränna mig i solen :D


okej, det syns inte ett skit på denna bilden... men jag lovar, jag är röd och så har jag massa mer fräknar ;D
men nu är det verkligen vår. när man bränner sig i solen, då vet man att det äntligen är vår. sjukt glad blev jag nu hihi.
puss heeeeej/ ylvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


lila fingrar

nu har jag äntligen kommit hem och duschat för att värma mig. och varför? jo, för jag har varit funktionär för vårruset, ett springlopp, i typ 3 fucking timmar, och det var jävligt kallt på slutet! mina händer blir alltid typ lila/blåa/röda/rosa/gula när jag blir kall, och det blev dom nu. asså gud vad hemskt det var på slutet haha.
men i alla fall så var jag inte ensam såklart, utan det var vi i azalea 95 som var funktionärer för man tjänade 60 kr i timmen per person, och dom pengarna samlar vi in till våran lagkassa så att vi kan åka till dana cup lite billigare i sommar :)
men som funktionärer fick vi typ springa med de olika startgrupperna i början (det var typ läskigt :o för det kom en våg av människor bakom en) och så fick vi dela ut drickor och sånt nät folk kom i mål. inte jätte tråkigt, men det var så jävla gött att komma hem. aja, nu siter jag här och äter lite kvällsmat (hatar det ordet haha) och ska kolla på vänner.


gott :)


coolaste nattlinnet, jag vet ;)
god natt alla som har ett gott hjärta/ ylvaaaaaaa

hur ska jag stå ut?

sov gott/ ylvaaaa

höbla hö

tänk hur fail en kväll kan bli hahaha, men det blir nog bäst såhär. jag ska ju ändå upp hyffsat tidigt imorgon och åka till betlehemskyrkan med mamma. lille linnis ska ju konfirmera sig (det har jag visst redan berättat) hihi.
men det här med konfirmation... asså jag känner att jag har skrivit om det förut, men jag gör det igen ändå :) för det är ju ganska många som konfirmerar sig, men nästan ingen av dom som gör det tror på gud? det är klart vissa är kristna och tror på gud, men de flesta vill ha presenter och träffa nya människor på konfalägrena och så, och det är väl asgött, men var finns moralen? haha jag låter som en jävla gubbe, men jag tycker det är kul att diskutera om det. jag skulle liksom aldrig kunna knyta ett så starkt band som att bli medlem i "guds förssamling", eller vad det nu heter, utan att vara kristen. men jaja, alla är olika. hur jävla kul skulle det vara om alla var lika?

men då kommer jag till det som kallas humanistläger nu då. det har ju allt det där som konfalägrena har (kanske inte presenter då), men man skippar religionen. gött va? jag ska på ett sånt i sommar och jag ser fram emmot det asmycket :D men nu ska jag nog titta på vänner eller nåt. nu får ni drömma söta drömmar och sova minst 9 timmar, för annars blir man tröööööööött och orkar inte någonting (jag snackar om mig själv). pusspuss/ ylvaaaaaaaa


the flying spaghettimonster. det är en religion som finns på riktigt. fast den är ironsik såklart haha. dom som tror på den tror att gud ser ut som den på bilden hahahah, fast dom har bara uppfunnit tron för att visa alla religiösa personer att det lika gärna kan ha varit en klump spagetti som skapade världen, istället för de olikarna gudarna som alla olika religioner tror på.
den här religionen kan man till och med rösta på i kyrkovalet, för dom hävdar att dom är precis som vilken annan religion som helst och att dom borde ha rätt att finnas. det är så jävla bra haha.

måste bara tillägga: det kanske verkar som att jag har jätte mycket mot religion, men jag tycker att alla ska få tro på vad dom vill. bara dom inte tar det för långt, som vissa länder gör när dom börjar kriga och sånt på grund av religionen.

men dö på er

kom igen, sluta inte kolla bloggen! det är inte lika kul att skriva när man inte har särskilt många läsare :(

och nu till annat; vi har spelat match, men förlorade den tyverr med 2-3. aja, det är bara att kämpa vidare.
men nu så är jag hemma och har precis ätit mackor, så jag ska duscha och sen ska jag åka till stan med mamma och köpa konfapresent till linn. hon håller ju på och konfirmerar sig hela helgen, och imorgon är det det där sista när dom ska vara i kyrkan, och sen ska hon ha någon slags mottagning på eftermiddagen för folk. hon har sagt att det blir italiensk catering :) men det ska i alla fall bli trevligt, men jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll... jag hade planer, men det kommer inte bli så. det funkar inte :/ så ah, jag får väl sitta hemma och ruttna eller något. hej då bajshögar/ ylvaaaaaaaa



under ytan


det finns så jävla mycket där. under ytan.

dagens händelser...

...har varit mycket få... det händer inte så mycket på vardagarna. man går i skolan, är med kompisar efter skolan, och sen går man hem och pluggar (eller i mitt fall: spelar zelda :D ). men när sommaren kommer blir det ändring på det ;)
men jag har ju i alla fall gjort lite olika saker idag även om det inte hände något speciellt. jag var t.ex. på stan med frida och klara efter skolan. där fyndade jag ett par snygga string och trosor, så dom köpte jag, och så hittade jag finaste bikiniöverdelen :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D skoja. nej, men jag blev fett glad eftersom inga bikinisar är snygga på mig :/ men såhär ser den ut:


inte så bra bakrund, men så här ser den i alla fall ut. älskar leopardmönster, och den kostade fan bara 50 spänn på hm. asgött!
men sen har jag inte köpt något mer... så här får ni en bild på mig istället för jag känner att det var längesen :)


jag körde på kortbyxor igår och idag för jag orkar inte med att gå i jeans nu när solen skiner. fast lite kallt var det iochförsig. aja, ska göra något annat nu. puss hej/ ylvaaaaaaa

jag kan se i 3d

fan vad efterbliven den här rubriken ser ut, men jag menar att jag kan se 3d-motivet i de här bilderna:


kan du se vad bilden föreställer?

det här då?


denna är lätt ;)


denna är svårast.
kommentera gärna och gissa :)
kramar/ ylvaaaaaaa

men varför?


okej, det syns inte att något är fel på den här bilden, men det är fel!
jag kom hem med cykeln från träningen i söndags vid kvart i nio, och sen kom pappa hem från sin innebandy med en av sina cyklar vid kvart över nio och sa att någon hade vridit sönder stödet på min cykel, och att stödet på den cykeln han inte hade cyklat hem på vart helt bortbrutet. hahahhaha, och det fula är att det står typ 10 andra cyklar där våra står, men inget av deras stöd var sönder. lite läskigt sådär.. men nu går det knappt att cykla på min cykel. pedalerna bara stöter i stödet så det låter asmycket. surt.

the day when ylva wasn't in school

oh yes, that was today. very strange, för jag är alltid i skolan. nej men seriöst, jag har bara varit hemma från skolan typ 1 och en halv dag detta läsåret... och idag var bara allting för mycket, så jag tog mig lite ledigt. bra att man har föräldrar som förstår när man behöver skippa skolan.
mamma hade ledigt från jobbet idag också, så det blev en promenaddag med henne.
konstigt att man i ena sekunden kan vara så jävla förbannad på någon, och i nästa är man så jävla tacksam över att den finns där.


dom japanska körsbärsträden på järntorget. dom blommar bara några dagar om året, och vi gick förbi där, så jag lyckades fånga dom på bild innan dom vissnar.


hahaaaha det är min mamma det.

i alla fall så promenerade vi vidare genom haga och satte oss och åt lunch på café biscuit (stavas det så?). det är alltid gött när föräldrarna betalar fika :)


varm surdegsmacka med halomi, aubergin och tomat. gott (y)
sen gick vi och drack lemonad på någon saluhall i masthugget/linné. också gott :)
men eftersom jag var så nära skolan då så väntade jag på att min klass skulle sluta, så mamma gick hem och jag mötte upp klara, klara, ally och... FRIDAAAAAAA SOM HAR KOMMIT HEM FRÅN MALAYSIA ELLER HUR DET NU STAVAS OCH HON VAR FAN DÄR I MER ÄN 2 VECKOR ÄN VAD HON SKULLE VARIT. FATTA VAD HON HAR VARIT SAKNAD! wihiiiiiiiiiiiiiiii!
så vi firade det genom att chilla runt på stan och köpa glass. vill bara säga att klara hn älskar sandwich hahhaha :D men det var i alla fall skoj så här får ni en bild:


älskar er+ ally<3
sen så åkte jag hem. nu sitter jag här, och detta inlägget har typ tagit en timma bara för att jag har stekt mat samtidigt. mamma smet ifrån det >:(
men nu ska jag tydligen duka också, så ah hej då/ ylvaaaaaa 

en dag på brännö

eller lite mindre än ett dygn var det.
klara har sommarland där, och jag och indra (hon bor på brännö) sov hos klara från igår till idag. indra har frå som har fått lamm :)

'
klara i hagen <3


indra is da lambgirl. dom hatade typ mig, bara sprang iväg och blev rädda när jag kom nära :(


s ö t a l a m m u n g a r w i h i .

och så tog man årets första dopp, men inga bilder på det icke. det blev nakenbad vid 22.30, och sen bastu på det (y)
men nu ska jag till fotbollsträningen. pösshej/ ylvaaaaaaa


ännu en morgon

har vart med om ganska många sånna nu. typ... 5500? äh, något sånt. men nu är det i alla fall en ny morgon. indra och klara är här, men jag tror dom ska åka ut till brännö idag... så jag vet inte vad jag ska göra, men det fixar sig. men nu ska vi spela mario party till game cube :D


bild hämtad från google, bara så ni vet lixom ;)
kramar/ ylvaaaa

RSS 2.0