evanescence (L)


ylva efter en träning i regn regn och åter regn:


assexigt, yes yes haha.

ylva efter lång varm dusch:


oh god, ännu sexigare! nej men jag orkar inte bry mig. vill ni ha bilder så får ni bilder och då får ni stå ut med hur dom ser ut hahah. men nu ska jag faktiskt lägga mig :o jag tänker vara duktig och sova länge för det är så jävla skönt att vara utvilad. så kram och god natt, och så kanske vi ses imorgon? vem vet?/ ylvaaaaaa

"du härliga påsk!"

ja, imorgon är det frihet som gäller. detta är andra gången på bara lite mindre än 2 månader som vi har lov! GUD VAD JAG ÄLSKAR VÅRTERMMINEN :D massa lov och massa studiedagar och tillslut sommarlov... okej, nu ska jag inte börja tänka på sommarlov för det är fortfarande kallt ute och det regnar äckligt regn.
men påsk blir det i alla fall, och den spenderas bland annat på klara hns land och så sa mamma att hon skulle försöka hitta någon liten resa till london eller något för några dagar :) det skulle vara as roligt! men vi får se hur det blir med det...
nu blev jag helt tom i skallen :o vad ska jag skriva om? ehhhh nä, jag slutar väl skriva då. ska ändå på träning snart, så jag bloggar mer när jag har kommit hem och har något vettigt att skriva om.
kramar/ ylvaaaa

hejhej söta läsare...

... och hej söt kola! jag bakar har nämligen just världens godaste kola, och nu ska den bara stelna lite i frysen. denna brukar vi göra hemma hos klara hn på bambarasten, och den är så sjukt god! bara för det ska ni få receptet :) det är asenkelt:

3 dl strösocker
2 dl mjölk
100 g smör
1 dl sirap
1 tsk vaniljsocker
lite kakao

lägg allt i en kastrull och låt det koka upp. låt det sen koka tills det har tjocknat lite, och när du tycker att det är lite tjockare än vad det var först så kan du ta ett glas med kallt vatten och hälla ner en droppe eller två av smeten i glaset. om dropparna då stelnar till och inte blandar sig med vattnet så betyder det att kolan är klar. då tar du en ugnsplåt och ett smörpapper på det och så häller du ut din kolasmet på smörpappret, och sen in i frysen. ta ut den när du tycker att kolan är lagom hård :)


kokar för fullt!


inne i frysen.
nu är nog min tillräckligt hård, så nu ska jag äta :)
seya! /ylvaaaaa
ps. fan vad gott

F Y F A N SERIÖÖÖÖST!

BAJS ÄCKEL ÅH FYFAN! HÄR SITTER JAG OCH ÄTER NÖTTER OCH FRUKT UR EN MÜSLI PÅSE:


och det är jätte gott i vanliga fall, MEN SÅ HITTAR JAG DET HÄR I DEN:


ASSÅ FÖR IN I !!!!! FYFAN VAD ÄCKLIGT JAG DÖÖÖÖÖÖR OMGOMGOMGOMG! TYP EN JÄVLA STOR HÅRBOLL ÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!
jag typ kuta till toan och stoppade fingrarna i halsen och spydde upp allting för det var så sjukt vidrigt. seriöst är det något av det äckligaste jag har varit med om...
men nu kom pappa hem och sa att det var fibrer från ett sånt där fruktträd eller nåt, men ni fattar inte hur äckligt det var
B L Ä

nödbroms

har precis kommit hem från klara och sitter nu här. känns som en evighet sen jag var inne på denna datan haha.
men i alla fall så hände det en lite rolig sak på spårvagnen hem. några p12 fick för sig att det skulle vara kul att dra i nödbromsen och se vad som hände, så det gjorde de och hela vagnen tvärstannade. då fick en man ryck och blev förbannad och började skälla på dom. dom blev typ rädda för dom börja säga bah "det var ju inte jag som drog". hahaha så jävla dåliga, hatar omogna ungar som tycker det är kul att förstöra och hålla på. men vad skulle väl världen vara utan dem? hahahah, bättre skulle den nog vara (; men nu orkar jag inte snacka mer om det, utan nu kommer det ni alla har väntat på. rockkonsert, eller ah. för åttornas del blev det beatleskonsert:


8c2 :) astrid, felicia och georgia.


min grupp när vi spelade drive my car.
neda, rebecka, doris (på trummor), jag, ally och lisa z.


haha xd


här spelade vi help! båda låtarna gick bra :D fast jag sög på gitarren på help hahaha.


denna gruppen spelade daytripper. linda, liza, elin, henke, erik och linn :)




love me do-gruppen! klara L, hannes, klara hn (trummor), sebbe och tea :)


HEJ KLARA


get back-gruppen med frida, freja, tove, petter, gabriella och hugo!


frida och freja och någons mobil :D


här spelade dom come together=riktigt bra!


sista gruppen i vår klass (8c1). lisa b, edvin, anden, daniel och sasha (y)


TJA SASHA (:


dom avslutade med hey jude som dom spelade här. det var nice!
sen gick vi upp till gympasalen där alla andra musikklasser spelade och så lyssnade vi på när några i våran klass hade ett extra nummer som de hade övat in med sitt egna band. ASGRYMT SÄGER JAG BARA:

det ser sjukt mobbat ut för det ser ut som att det typ inte är någon publik, fast alla andra utom oss som stog satt ner på golvet, så det var mycket fler än på bilden hahahha!
men nu ska jag väl göra något annat.. inte vet jag vad, men något blir det så kram på er/ ylvaaaaaaaa













asså ni är bäst...

....som tittar även om jag inte skriver, och jag är asdum som inte har skrivit på typ 5 dagar, men ni fattar inte hur mycket det har varit denna helgen! seriöst, först på fredagen var det rockkonsert, och sen på lördagen skulle jag upp tidigt och spela match. sen åkte jag snabbt iväg till klara L och så hjälpte jag och klara hn henne med hennes lillasysters kalas. sen så sov jag över där, och sen var vi tvugna att gå upp tidigt nästa morgon också för att det var loppis på nnordhem! asså det har varit sjukt denna helgen, men nu ska jag börja uppdatera igen.

men nu siotter jag här med min finaste klara hn och... iokej, hon är inte så fin längre för hon började just måla sina läppar med svart kajal haha :) men jag uppdaterar ikväll, och då kommer det bilder från rockkonserten! kulkul :D
kramar/ yllet

trött ju!

vet ni vad som är riktigt härligt att göra när man är fett trött, men ändå inte vill sova? nej det vet ni inte så jag säger det för att vara snäll :) det är att läsa en riktigt bra bok. eller den behöver inte ens vara riktigt bra, det räcker med att den är lite rolig hihi.
just nu läser jag A touch of dead av Charlaine Harris. det är hon som har skrivit böckerna som har gjorts om till tv-serien True Blood, och a touch of dead handlar om huvudpersonen i true blood och några av hennes äventyr eller vad man ska säga. i alla fall så är den mysig. lite svår engelska, men det går att förstå, och nu har jag bäddat ner mig och jag ska läsa för jag är verkligen fett trött. jag tänker sova minst 9 timmar i natt, för det är så jävla skönt att vakna helt utvilad :)


inget smink och bad hair day, så detta är allt ni får. god natt!/ ylvaaaaaa

vem är vem i våldtäktsmännens värld?

vi hade en intressant so lekttion idag där peder snackade om vad som är fördomar och sånt. sen kom han in på våldtäktsmän, och att det är en fördom att det bara är killar som är våldtäktsmän, och så började alla tjata om hur tjejer skulle kunna våldta killar och ja, det var en lite kul lektion hahah. men shit, nu fick jag bråttom för jag ska till fotbollsträningen om 5 min!
kramar/ yllet

help!

asså jag har suttit och övat på det där kompet i ett bra tag men det blir ändå inte helt rätt...
på fredag är det rockkonsert i skolan som alla musikklasser är med i, och vi som går i åttan spelar beatleslåtar. min grupp spelar drive my car (där sjunger jag) och help. på help ska jag spela gitarr och det går inte så där jätte bra. eller, det är inte så mycket jag ska göra, men på ett ställe ska jag spela plockackord jätte snabbt och jag blir typ damp i huvvet för att det inte går! arghhhh >:( aja, jag får träna tills på fredag, och om det verkligen inte går så får jag väl förenkla det lite..


bror min, som det musikaliska geni han är (jag vill med vara!), hjälpte mig lite :)

och vad har jag gjort mer än att spela gitarr idag? tja... jag har vart i skolan, gått omkring med ally på stan lite, gett elin lite matteböcker för hon är sjuk, pluggat matte och lagat mat! jag gjorde grekiska köttbullar med potatismos. det blev ganska bra :)


hahahahhaha, ser inte gott ut precis, men det var det.
förut sög jag seriöst på att laga mat, men sen mamma införde den himla grejen att jag och theo måste laga mat en gång var i veckan så har jag blivit lite bättre (y)
men ni märker att det jag har skrivit nu inte är så intressant, ovh jag har inget annat roligare att skriva om just nu, så sov så gott och hoppas ni vaknar igen/ yllet

bobban

helluuu, idag har jag och elin vart på stan, och så kom hilda efter ett tag också. istället för att skriva enmassa om det så får ni lite bilder:


hagaaaaaaaa


h e j j a g g i l l a r a t t r ä c k a u t t u n g a n å t f o l k h i h i


elin prövade ett fint line på weekday. jag har bestämt att hon ska köpa det, och tyvärr har hon ingenting att säga till om :)




sexigt!


och här kom hilda in i bilden. vi fikade på la pain francias eller jag vette fan hur det stavas haha.


efter stan gick vi hem till hilda där det finns två fina katter :3
sen tog vi lite mer bilder:




fuskisen hilda har fått en systemkamera i födelsedagspresent, och är avundsjuk? svar ja!


oh ja, vi är grymt snygga.


vackert. men i alla fall så har det varit en kul dag, och jag köpte en bob marley collegetröja på rockhouse som var fett fin. världens finaste tröja just nu faktiskt :D men den får ni ingen bild på, utan ni får se den när jag har på mig den irl.
nu ska jag dricka oboy, kramar/ yllet


hahahahaha

hahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahaha
ni är i skolan :) det är inte jag och elin eller någon på nordhem. kul va? hihi
kramar/ yllet

elinpelin

sitter med elin och diskuterar pengar. vi har kommit fram till att 600 kr inte räcker någonstans. min månadspeng försvinner jätte snabbt >:( fan då, jag vill vara rik...
alla som röstar för att barn borde få mer pengar av sina föräldrar kommenterar.

azalea slår ut

nu var jag lite fyndig, för både vårat fotbollslag och en blomma som heter azalea, och idag vann vi vår första match på länge så vi slog ut :D hahahha fan vad dålig jag är.. i alla fall så var det första elvamanna matchen ute idag på det här året, och den spelades mot kungälv och vi vann med 3-1! liza gjorde hattrick hihi. men det var asgött, och efteråt åkte jag och pappa och handlade mat + en katt:



nu ska vi se vad vi har i kassen...

japp, där har vi katten :)


men sen blev pappa dum och började gunga henne fram och tillbaka för han sa att hon tyckte det var kul. då sloga jag honom så att han slutade och så blev alla glada hahaha fast det dummaste är att jag tror busan tyckte det var kul, för hon ville inte gå ur kassen sen :s

aja, nu sitter jag och väntar på min lille elin. vi har nämligen studiedag imorgon, så hon ska sova här, eller så ska jag sova hos henne. i alla fall så ska vi äta här och det blir färskpasta med makrill och lite sånt gott. så ha de bra, för nu kommer pappa och vill ha sin dator! kramar/ yllet

mat är gott


har just ätit frukost. det gamla vanliga, men helt oslagbara; fruktyoghurt med havrefras och müsli :D

och åh vad jag just kom på att jag är trött på alla som tjatar om vikt. åh vad jag blir irreterad. om jag på senaste har pratat om vikt och att äta sunt och sån skit så ber jag om ursäkt, för jag avskyr sånt snack. seriöst? varför har alla glömt att vi fan bara är 14 år! shit asså, vill ni vara småtjejer livet ut utan bröst eller höfter? okej, om ni vill det så gärna för mig, men kom inte och klaga om det till mig eller prata om det för jag sitter förmodligen med en påse godis och äter för glatta livet så kom inte och förstör det.
och till dom som har problem med ätandet på riktigt säger jag varsågod och kom och snacka med mig. för då vill jag bara hjälpa till att få er friska. 
HATA DIETER OCH JÄVLA ÄCKLIGA BANTNINGSTIPS, FOLK HAR FÖR FAN GLÖMT BORT ATT TONÅRINGAR FORTFARANDE VÄXER.
så nu har jag sagt det jag ville säga. nu är jag glad, kramar/ yllet


vårsol + cheez doodles

idag välkomnade jag och klara våren genom att sparka sönder den sista snöhögen på stora skolgården. den kommer smälta nu mohahaha :D så jag är glad hihi, och så gjorde vi vårskrik och sprang barfota 10 varv runt klätterställningen. så nu vet ni att våren är här, och det är min och klaras förtjänst :)

men nu ska jag äta cheez doodles och kolla på grace's anatomy eller någon film. jag vet att det inte stavas cheez, men det står så på påsen :3






kramar/ yllet


chris, the cutest lion ever

hejhej, nu sitter jag och klara och tittar på världens gulligaste video. det är typ ett lejon som några engelsmän köpte på en marknad på 70-talet och så hade dom det som husdjur, men så blev dom tvugna att lämna bort honom när han blev äldre. sen typ flera år senare så åker dom för att hälsa på honom, och så tror dom att han inte kommer känna igen dom, men då...:


jag döööööööör för den är så söt! i alla fall så ska jag sluta blogga nu. bloggar mer ikväll/ yllet

JAG ÄR SEG

jag vet... men asså alla som går i min klass fattar hur jävla mycket vi har behövt plugga den här veckan, seriöst :o vi har haft värsta stora so provet och en himla svenska inlämning. vår svenska lärare sa bara "skriv en uppsats om precis vad ni vill, på exakt vilket sätt ni vill och hur lång eller kort ni vill". HUR FAN SKA MAN KOMMA PÅ NÅGOT DÅ!?  gaaah, jag hade tänkt blogga i torsdags, men jag kom hem från fyset och sen pluggade jag från 20.30 till 00.30. DÖ DUMMA SVENSKA. men jag blev i alla fall klar, och sen hann jag inte blogga igår heller för jag sov hos klara L med klara hn. mysmys :) men nu har jag i alla fall tid till att blogga, så nu får ni allt börja kolla igen!

Ntter jag och klara hn hemma hos klara hn (gud vad fult att jag skriver efternamnen, men ni fattar inte annars. jobbiga klaror haha). vi åkte hem från stan nyss för vi orkade inte vara där. vi orkar ingenting idag. seriöst? vi kan inte komma på någonting att göra hahahah vi satt på spårvagnen hem och klagade på hur jävla tråkigt och meningslöst allt är. emovarning (y) men nu tror jag att vi ska göra varm choklad med grädde och bara sätta oss och titta på filmen min vikarie är en utomjording. han är så jävla snygg som är med i den!
jag tänkte lägga upp en bild på han men det fanns ingen. däremot fick vi reda på att vikarien heter paprika steen i verkligheten. det vill jag också heta :D så jävla snyggt. i alla fall så får ni en bild på mig nu för att jag är ego


det blev en cambild på mig och klaraälskling<3
MEN NEEEEEEEJ filmen var borta så vi får se på någon annan. aha, vi fick tydligen hyra den nu sa klara :) så hej då nu går vi och hyr film... klockan 14.30 mitt på dagen :D kramar/ yllet


stress gånger 100

idag har det varit ännu mera stress för jag kände att jag inte kunde son riktigt. så nu har jag pluggat den i 3 och en halv timma. imorgon är det över och då slipper jag justitieombudsmän och regeringsformer i ett halv år. happy me! men jag är sjukt trött, för jag har inte bara pluggat.. jag har lagat mat åt familjen i en timma och så har jag tvättat kläder. kan man bli duktigare än mig? svar: nej, jag är fan bäst, så bara för det ska jag titta på grace's anatomy nu. puss hej/ yllet

jävla stress

sorry att jag inte har bloggat på ett tag. jag kunde inte blogga i vårgårda och när jag kom hem var jag tvungen att plugga och sånt och blablabla... men nu har jag lite tid. fast jag borde egentligen plugga lite meeeeer. bajs. men jag skiter i det och så lägger jag in lite bilder från vårgårda (träningslägret).
jag tog mest bilder från när alla tittade på melodifestivalen haha:











JAG ÄLSKAR AZALEA :D men nu ska jag nog gå och lägga mig för jag tänker sova mycket. det är bra har jag hört lite här och var. så god natt/ yllet
ps. jag hade fel, det var tydligen inte den där jacob häger som kollade igenom hela min facebook. det var hans kompis simon gayboy (y) hihi

god natt

passar det egentligen att säga god natt? borde man inte säga något i stil med lång natt eller nåt? jag vet att det låter asmobbat, men jag tycker inte att det där "god" passar in. så nu säger jag sov tungt till er för nu tänker jag i alla fall sova tungt innan jag måste upp igen klockan 8. SOV TUNGT/ yllet

 
här har vi i alla fall en som sover tungt... med halvöppna ögon haha<3

ylvas "snygga" väskor

imorgon åker jag och laget till vårgårda på träningsläger... det ska väl bli öh kul tror jag, men alla säger att det är jätte skabb där. jag vet inte, för jag har inte varit där, men när folk beskriver det med ord som "små krulliga och svarta hårstrån i duscharna" så tycker jag att det inte verkar som ett höjdar ställe hahaha. men jag skulle just ta tag i packningen i alla fall, så jag tog fram min väska. då slog det mig: vad är det med mina väskor egentligen? jag har haft ett flertal konstiga väskor genom åren. ingen glömmer väl kattväskan?


hihihihi, jag gillar den fortfarande och jag kommer aldrig slänga den, bara så du vet ally :D
men ännu värre; korgväskan! :o


hahahahha, jag dööööööör haha.
nej det gör jag inte för jag måste fan packa :( tråkigt värre, men nu ska jag ändå packa vare sig jag vill eller inte och då packar jag i denna väskan:


lite skojsig sådär. peruväskan kallar jag den (y) jag tycker nog att den är snygg hihi. 
men även om många av mina väskor har varit jävligt gräsliga så har dom i alla fall varit roliga och personliga, och det är alltid något hahaha. jag är typ sån, kör mitt eget race (och jag har hittade en snygg skolväska för någon månad sen. ÄNTLIGEN).
MEN NU MÅSTE JAG PACKAAAAAAA/ yllet
ps. jag är glad nu


föräldrar...

... vad fan är dom bra för? ÅH VAD JAG BLIR SUR JAG VILL SLÅ NÅGON RIKTIGT JÄVLA HÅRT!!! jag tror jag bloggar mer när jag är glad igen.
sparkar och slag till er som förtjänar/ yllet

min kropp mår bra

ja, just nu mår hela jag bra. efter ett lagom hårt fyspass med larry, en god middag bestående av lax med romsås och ris och räkor, en hel del läxläsning så att man känner att man åtminstone kan något på provet imorgon och en ansiktsmask som rengör på djupet så känner man sig helt fräsch. och så får man inte glömma den härliga duschen efter träningen haha! men här får ni en bild på mig i ansiktsmask (känsliga tittare varnas).


hahahha, ja... jag ser ju för jävlig ut, mennnnnn jag orkar inte bry mig. ni ville ha mer bilder, och detta är resultatet ni får. lär er att leva med det hahaha. men nu ska jag få min skönhetssömn så att jag inte vaknar upp imorgon och ser ut som på bilden :o godis nattis/ yllet

"hon med snagg"

kom just hem från skolan och ska på fyspass om några timmar, så jag tänkte att nu är det väl bra att blogga när jag väl har tid?
men jag tänkte ta upp en sak som är lite rolig. jag fick ganska nyss reda på att folk som jag inte vet ett skit om känner till mig som "hon som snaggade sig" hahaha, jag dör. detta är fan kul :) och någon himla jacob häger (?) har tydligen kollat igenom hela min facebook för att han tycker att jag är så himla konstig xd lite skoj faktiskt, att folk är så... ja, vad ska man säga? patetiska är väl lite fel, för när någon gör något ovanligt så blir folk nyfikna. aja, men jag tänkte vara snäll mot alla som tycker att jag är konstig och lägga ut lite bilder på tiden då jag hade snagg. dock ser jag inte ut så längre. synd för er ;D










oj det där var visst inte jag.
men nu orkar jag inte lägga ut mer bilder, hoppas alla är nöjda med vad dom fick, annars är det bara att fråga om mer haha! jag tycker fan bara det är kul hihi, men nu ska jag äta för jag blev värsta hungrig. MACKA HERE I COME!
kramar/ yllet

ARGHHH

hade tänkt blogga om en sak, men pappa har datan med alla bilder... så icke sa nicke, och jag är inte på världens bästa humör och jag tror inte ni tycker det är intressant att läsa när jag skriver upp enmassa svordomar... så jag tänker sluta blogga nu.


god mat och god natt

nu ska jag lägga mig, för jag är duktig och går och lägger mig tidigt. man behöver juh sin skönhetssömn haha. men innan jag lägger mig vill jag bara visa vilken bra kock jag är ;) jag är fan bäst på att laga mat! jag lagar mat hemma till familjen en gång i veckan, och idag gjorde jag spaghetti carbonara. det blev grymt, till och med busan som annars dissar all annan mat än kattmat såg intresserad ut av min carbonara:


och om någon undrar varför jag ser så skabb ut på bilden... jag har helt enkelt varit sliten hela dagen; försov mig ganska grovt.
men såhär blev resultatet:


okej, allt det goda ligger i botten av skålen så det ser fail ut. men det var gott :) och nu ska jag äntligen gå och lägga mig. tror jag. om jag orkar. fast det gör jag inte. så hejsvej på alla och håll tummarna för att jag lyckas somna för det behöver jag (är lite småsjuk. i alla fall i halsen) /yllet

how come?

nu sitter jag hemma och känner mig lite sjuk. jag hoppas att jag inte har fått tillbaka samma grej som jag hade föra veckan, för jag orkar verkligen inte vara sjuk. det är inte likt mig att vara sjuk!
jag kom att tänka på en sak idag. vårterminen i sjuan så var jag borta i 6 veckor och jag pluggade knappt någonting, men när jag kom tillbaka till skolan så avslutades precis alla kapitel (eller vad man ska säga) i varje ämne, och så börjades ett nytt kapitel. så då behövde jag inte plugga något extra, och jag har fortfarande inte märkt av ett skit att jag missade enmassa hahaha. asså, det är skumt.. how come lixxom? aja, jag får väl bara vara glad att jag har sån tur :) just nu ska jag i alla fall försöka glömma bort att jag mår illa och så ska jag titta på grace's anatomy istället. det förtjänar jag efter all denna pluggning om teknik och sånt.
kramar/ yllet

alizen

hejhej, nu sitter jag hos alizen, aka alice fjäll. hon sa just att hon hade skaffat en blogg och så skulle hon visa den, men det var typ ingenting så jag börja skratta. lilla alice haha, nej men hon är smart för att vara 97a :D men nu ska vi göra något roligare än blogga för det är tråkigt. hejdåååååååååå/ yllet


en rosa alice!

bilder i solsken

idag är det asfint väder, och det kändes som att det skulle vara dumt att inte ha vart ute någonting när det är så varmt (varmt och varmt, asså jämfört med innan), så jag gick ut lite med busan. bara för att det inte skulle bli för tråkigt så tog jag med kameran och fotade lite:



<3






busan är en himla galning haha.

liten katt vill ut från gården. ut på stora farliga vägen!


liten katt får nöja sig med att sitta inne på gården >:)
allt för mig just nu, så nu ska jag gå och äta bröd som jag har bakat. typ småfranska med grahamsmjöl i. det är jätte gott! och eftersom jag inte har några desperate housewives avsnitt kvar att kolla på, :'(, så ska jag titta på den nya serien som jag har börjat titta på... grey's anatomy :D asbra program. men i alla fall, kramar/ yllet



calle and his family

nu har jag raderat lite kontakter från facebook, och snart kommer calle manhardt och hans familj hit. eller, ah, inte hela hans familj. de stora barnen är för stora för sådana här saker haha, men det är inte jag och calle :) mamma gör värsta god mat, och jag har inte ätit något sen 12, så jag är ganska hungrig :o men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge (y) eller jo... om man inte äter något, för man väntar på att få äta något jätte gott, och så får man aldrig äta det där jätte goda och så man blir så hungrig att dör... då har man väntat för länge. aja, nu ska jag hjälpa mamma att göra chokladmousse. nej, inte egen, vi har pulver som man köper, så det är inte så svårt som det låter.


peace out och lite sånt/ yllet


som en boll kommer jag tillbax till dig

först vill jag bara säga åh fyfan vad ni är dåliga på alla möjliga vis!!! jag får damp när ni slutar kolla bloggen och slutar kommentera den, sätt igång för fan! så :) och sen vill jag bara säga azaleas f95:or suger mer hahahha xd nej, men idag gjorde vi det iallafall. kom hem från en cup i nödinge (det hette så va?) för ett tag sen, och jag kan juh inte precis säga att det gick särskilt bra för något av våra lag haha. men vi säger som alltid; vi är i alla fall snyggare än dom andra lagen (y)

Nu sitter jag och ska precis börja ta itu med min kontaktlista på facebook. den är full av folk jag inte känner, och jag tror att jag har en hel spansk släkt där (!?). det är sepe, och så typ skickar dom enmassa spanska förfrågningar till mig som jag inte fattar ett skit av. så jag ska ta bort dom. jag orkar inte få massa tråkiga mail från facebook som jag inte bryr mig om hela tiden. så jag bloggar snart igen, ska bara rensa bort folk först >:) kramar/ yllet 

ätit nuueee

nu har jag ätit, var fan vrålhungrig :o så det var gott, men nu ska jag då lägga upp bilder på vad jag har köpt idag:


eftersom jag har kort hår nu så kan jag inte göra några frisyrer, men då är det juh alltid kul att ha massa örhängen att välja på. och massa pluppar var verkligen något jag behövde, och dessutom är dom i massa fina sommarfärger :)
jag köpte också ett linne från gina, vilket är ovanligt för mig för jag köper nästan aldrig kläder där. klädstilen passar bara inte mig, men det här linnet var jätte snyggt, bara att det inte gjorde sig på bild. så ingen bild, sorry. men sen köpte jag en bh också på hm för halva priset, woho :)


inte världens finaste... men är det halva priset så är det :)
sen så när jag kom hem så fick jag massa ögonskuggor och sånt från mamma hihi. hennes kompis man jobbar på ett skönhetsproduktsföretag, så då blir det en del över ibland som jag tydligen kan få :D


vissa färger är asfula, och foundationen är för mörk, men är det gratis så är det hahahha. men det var allt som jag har lagt beslag på idag, och nu ska jag gå och göra pastasallad till en cup som vi är med på imon. kramar/ yllet

en chill skoldag

idag var det värsta chilldagen i skolan. vi skulle ha haft karin hela förmiddagen i engelska och musik, men hon var borta så vi hade franska kenneth som är lite ding dong (haha). i alla fall så satt jag och några ute i korridoren hela förmiddagen och typ snackkade. ett tag försökte han få in oss, men han gav upp :) sen så hade vi hemkunskap, och då gick det värsta snabbt att göra maten, så vi gick hem typ 10 i 2. fast jag gick inte hem, utan jag gick på stan med linn och liza. jag köpte massa gojs, men jag hinner inte lägga in bilder på det nu för jag ska äta. ojoj, min pappa blir inte glad om jag inte komer snart haha, men ni får en outfit bild :D


wihuuuuee
diadem, åhlens
örhängen, ur och penn tror jag?
tjocktröja, brorsans
t-shirt, idyll
men nu måste jag skyndaaaaaaaaa/ yllet



outfit

har inte haft så mycket tid till att blogga idag. först träning och sen pluggning. jag har fan pluggat i 2 fucking timmar, jag mår illa haha. men nu är det över, så nu kan jag lägga upp klädseln jag hade i skolan idag. jag valde saker som jag tänkte passade till jordgubbshalsbandet jag köpte igår :)


rosett, monki
kofta, minzo
linne, vila
jeansleggins, bikbok
halsband, topshop
benvärmare, itte fan vet jag

men man ser inte benvärmarna... men det skiter jag i. men nu ska jag sluta blogga för jag upptäckte att jag blev tråkig. so long and hugs/ yllet


chilla eller tjalla...

...det är frågan... nej men, jag har just kommit hem från skolan och sista lektionen vi hade var att vi skulle titta på en pjäs med något team som heter sanning eller konsekvens. den pjäsen hette chilla eller tjalla, och hela högstadiet på våran skola ska tydligen titta på den för att den handlar om att man ska våga vittna om man har sett någon som har gjort något fel. och våran skola är lite mer i chillazonen (haha) eller vad man ska säga, så våra lärare tyckte att det var en bra idé. först tänkte typ alla bah "men shit, vad är detta?". jag trodde typ att dom skulle stå på scen och bah "och såhär är det man ska göra, man ska alltid göra rätt blablablabla...", men den var så jävla kul, gud jag skrattade asmycket hahaha! jag hade tyverr ingen kamera, så jag kunde inte filma och jag hittade inga filmer på youtube. det fanns nästan ingenting, men jag hittade denna bilden i alla fall, men det är inte ens dom skådisarna som var på våran skola. aja, den får duga:


fint :)
jag vet dock inte om jag lärde mig något av den hehe, asså det jag lärde mig var typ att dom som vittnar om brott får väldigt bra skydd från polisen, men det var det en gubbe som sa efter att pjäsen var slut. speeeela roooooll, nu måste jag äta macka för jag ska på träning snart (första fotbollsträningen ute på typ hundra åååår!). kramar/ yllet

att man kan bli så lycklig...

...av att shoppa :D eller i alla fall glad. jag kom inte ihåg att jag gillar att handla såhär mycket, eftersom mina pengar förra månaden nästan tog slut innan februari ens hade börjat, så jag blev värsta lycklig när jag köpte första saken på typ en månad idag haha.
jag och klara hn (som kom hem i förrgår !!! loveu) pluggade spanska idag efter skolan eftersom vi har ett himla tråkig prov imorgon, men vi blev ganska trötta på det så vi stack till stan efter ett tag. okejokej, jag köpte bara en sak så jag kan inte kalla det shopping, men jag älskar den!


det är ett halsband med en typ jordgubbe... tror jag? i alla fall så är den jätte söt och jag är förälskad. 129 kr på topshop, och jag kan hålla med om att det är lite dyrt för värsta simpla halsbandet, men det är sällan jag verkligen gillar någonting, så när jag väl gör det bara köper jag haha.
men nu kallar köket... uschhhhhh vi har typ så i familjen att jag och min brorsa måste laga mat en gång var i veckan, och idag är det min tur. vad ska jag laga? jag tror det blir något med fisk. aja, kramar/ yllet
och btw: den som kommenterar med andras namn; jag fattar inte riktigt grejen? haha :s

choklad i stora lass

nu ska jag titta på ett avsnitt av desperate och äta chokladpudding. jag vet inte om jag kommer till skolan imorgon, men jag ska försöka. sov gott allihopa!/ yllet


någon som vill hjälpa stackars lilla mig?

jag har tråkigt. ni kan hjälpa. skriv en rolig kommetar. ylva blir glad :)


nästan lika glad som han!

kuk åt att vara sjuuuk!

heeej, jag är trött.. hela natten typ låg jag och svettades och mådde jätte illa, ni vet sådär så att man önskar att man ska spy bara så att man slutar må illa? ja, så illa mådde jag, men jag lyckades inte spy så det var skithemskt. men imorse så drog jag mig i alla fall till skolan, för jag kände mig lite bättre, men jag gick hem efter första lektionen för att jag mådde så pissigt. och sen när jag kom hem så sov jag i 4 och en halv timma, och nu har jag ont i magen och bröstkorgen? aja, bara att stå ut. öhhhhh, men jag hatar att vara sjuk, jag blir juh aldrig sjuk! jag vill vara frisk, ajajaj nu fick jag ont och jag orkar seriöst inte blogga mer. inga kramar idag för jag vill inte smitta er/ yllet

RSS 2.0