ååh, nej jag klarar inte av att hålla mig borta

haha, jag bara dras till blogg.se och sen loggar jag in. men det är juh så härligt att skriva. annars skriver jag bara när jag är i skolan och läxor och sånt, och just därför är det så kul med blogg. här skriver jag exakt vad jag vill! hmm :) jag skriver dagbok och så ibland, men det är inte samma sak. nej, här ser alla vad jag skriver och det känns bra. för övrigt så tycker jag att fler av mina vänner borde skaffa blogg. ofcourse får de inte ta mina läsare, men jag gillar att läsa mina kompisars bloggar. de jag brukar läsa är:
http://erini.blogg.se
http://lizaffs.blogg.se
http://aesd.blogg.se
http://klaralestin.blogg.se
http://mandamoon.blogg.se
http://blondinenjenny.blogg.se
http://elinrosenblad.devote.se
http://frejastrandberg.devote.se

oj o.o det var ganska många som hade blogg upptäckte jag nu. men lite fler kan inte skada, så sätt i gång och skaffa dig en blogg? det är alltid skoj att läsa om andras liv och skvaller ;)
men sen finns de juh de lite större bloggarna också. själv kan jag inte fatta vad som är så kul med typ kissie och dessie och blablablassie eller vad dom heter. deras inlägg ser väl mest likadana ut? nej, men fokis blogg gillar jag :) för hon är så avslappnad i sitt sätt att skriva och hon skriver och tipsar om roliga saker. så http://fokis.se är då en blogg som jag kollar regelbundet. annars gör jag inte så mycket på datan. haha, jo nu ljög jag. jag kollar oc xd. addict, ja jag vet. men nu ska jag dåe väldigt passande kolla på ett till avsnitt. eller ska jag det? jag är ganska trött och måste hinna upp imorgon och duscha mig och göra mig iordning och så. jo, ett avsnitt klarar jag av :)
godnattkramar/ yllet

btw, här kommer en låt som jag har haft på hjärnan hela dagen. sjuorna gjorde den igår på julkonserten. den är sjukt fin och de gjorde den sjukt bra också:


video hämtad från youtube

Kommentarer
Postat av: Anonym

Todeluuu:*



Hur mår du i snöovädret eller vad man ska säga?:D

2009-12-18 @ 12:34:50
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: lizaaaaaa,

haha naw, kollar din blogg med, även om du inte skriver om speciella saker blir den ändå bra!!

2009-12-19 @ 15:03:18
URL: http://llhk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0