MEN VAFAN

skojar du med mig? hela mitt kattinlägg bara försvann D:
dö jävla blogg.se

hemma

rubriken säger det mesta.

now I'm being honest

nu är det god natt och hej då på riktigt. igentligen skulle jag kunna vara uppe tills vi ska åka till landvetter... men det skulle inte bli den där känslan ni vet. den där känslan av att vakna klockan 5 på morgonen och vara jättetaggad på att bara sticka ur huset.
så därför går jag och lägger mig nu, ha det bra, vi hörs om en vecka!
kramar/ ylvaaaaaaa


skopelos, bild tagen från google.

hej då sverige...

fast jag kommer säkert blogga igfen inatt, så skit i att jag sa hej då :D eller nej skit inte i det, för jag kanske inte bloggar, men troligen gör jag det haha. i alla fall, vad har hänt sen senaste inlägget? jo juste, vi spelade match och vann med 5-0 woho! riktigt bra spel tjejer :D fast jag var tvungen att stå i mål en halvlek eftersom våran målvakt jenny inte var med idag :( men jag klarade mig ganska bra och släppte ju inte in några mål. dock hatar jag att stå i mål... wellwell, nu borde jag igentligen packa (känns som att jag skrev detta igår) lite till. har redan tatt fram alla kläder jag ska ha med:


vi ska ju bara vara borta en vecka, och jag vet att jag inte kommer använda ens alla de här kläderna, men jag vill ändå ha med mer :( vill ju lixom ha lite att välja på. men jag säger stopp nu, inte mer kläder. det blir för mycket packning då.
och nu var det ett tag sen ni fick någon bild på mig, så här får ni en :)


hahahaha, nej fyfan, så vill jag inte att ni kommer ihåg mig.. här får ni en bra bild från skolavslutningen istället:
nej fyfan :o där fanns det bara ännu äckligare bilder... får helt enkelt ta en ny.


ojojoj, vem är denna snyggingen? nej det gick fan inte att ta en bra bild hahah. snälla, bara kom ihåg mig såhär så blir allting bra:


/ ylvaaaaaaaaa

tvättfanskap

vet ni hur mycket vi har tvättat? vi har tvättat typ alla kläder i hela huset! eller inte riktigt, men nästan. igår tvättade pappa asmycket, och idag tvättade jag en ylletröja för hand eftersom den krymper i tvättmaskinen. det tog typ 40 minuter! :o slöseri med tid, men hur ska man göra annars lixom? aja, snart ska jag iväg till sista fotbollsmatchen innan dana cup i danmark, och jag måste hinna säga hej då till min lilla katt innan jag sticker :'( för min faster och farbror ska ju ta hand om henne medan vi är i grekland, och när jag kommer tillbaka från matchen så har dom redan hämtat henne :( :( :( :(
det här kanske är sista inlägget ni får på en vecka, för när jag kommer hem måste jag packa. gjorde ju inte det igår hehe...
ni får ha det bra och jag hoppas att det regnar sjukt mycket hela tiden jag är borta >:D
kramar/ ylvaaaaaa


nattråkigt

japp, sitter framför theos dator eftersom han inte är hemma och den är den bästa datorn i hemmet. skärmen är stor som en teve typ haha. min brorsa gör bra impulsköp (y) ah... nu får jag sånna där känslor som jag inte gillar... men vet ni hur jag gör med det? jag tänker att på måndag börjar jag om helt och hållet. i grekland får jag en andra chans, även om jag har sumpat den där andra chansen hur många gånger som helst... men grekland är ett paradis, så hur kan man inte få en andra chans där? det är liksom mitt paradis... så det måste gå att börja om för det är det enda jag önskar just nu.
att det liksom kan gå såhär... jag kände mig fri och glad och lycklig och dum. jag var så dum. jag vill vara dum nu med, för det är så himla mycket roligare. dum, galen, rolig, glad, obetänksam. slippa tänka liksom. det är tankarna som styr. men om tankarna styr så kan man väl tänka tvärtom? bestämma att man tänker fel? fast jag vet ju att det inte funkar så igentligen. jag får helt enkelt bara låta tankarna sitta i ett tag. tänka att det bara är tankar. att det är handlingarna som spelar roll. och sen låta tankarna glida vidare in i något litet rum långt inne i mitt huvud. sen låser jag och slänger bort nyckeln, och hoppas att tankarna ruttnar innan någon av dem hittar en utväg. då kanske jag slipper dom. man får väl hoppas att det funkar så.
men i grekland finns inte dom där tankarna. det är därför jag kan börja om :) bra va?
men vad fan ska jag hitta på nu? kanske ska titta på himym hela natten? det låter lockande. eller så tittar jag på TRUE BLOOD!
OMGOMGOMG I'M DYING RIGHT HERE ON THE FLOOR! TRUE BLOOD IS BACK OMGOMG OMG!!!! fattar ni? nä det gör ni inte för ni älskar inte true blood. ni vet inte vad ni går miste om asåå! SERIÖST!






*dreeeeegglar*


gaaaaaaaaaah


inte så dum han heller!
och alla bilder är ofcourse tagna från google ;)

men nej :( jag orkar inte sluta skriva nu.nu har jag liksom kommit igång. inte för att någon kommer orka läsa haha. alla som har läst hela vägen hit kommenterar hej ylva. kommer inte få några kommentarer :( det är föresten något ni är fett dåliga på! att kommentera asså. gör det lite oftare, för jag blir asglad och det är ju bra när jag är glad :)
och vad var det jag tänkte aldeles nyss? jo, juste, jag är speedad nu, men jag har fan ingen att snacka med eller någonting, alla sover? nej, inte alla men många, och jag kommer sakna alla i en vecka, och sen kommer jag åka på läger efter några dagar så det blir liksom 2 veckor, shit ni kommer inte klara er utan mitt bloggande! jag lovar, ni kommer dö utan min blog. den är liksom som syre för er :o förlåt att jag kväver er :/ men sånt är livet, bara att hålla ut tills jag kommer hem. hahahahahha fan vad länge ni måste hålla andan haha förlåt att jag skrattar det var inte kul.
föresten, alla säger vad deras rekord på att hålla andan är! jag vet inte hur lång tid jag har lyckats hålla andan, men jag har i alla fall hållt andan från början av götatunneln till rödljuset nere vid jeagerdoffsplatsen. tror det är 3 minuter eller något. men det beror ju också på hur snabbt man kör bilen. fan vad kallt det blev om fötterna nu. usch, nu blev jag kall i hela kroppen D: bajs, jag vill sova fast jag är inte trött. och imorgon är det match mot mölnlycke (stavas det så?) vi måste vinna tjejer! och vi får inte tappa som vi har gjort dom 2 senaste matcherna :o

vill ni veta ett bra band? pendulum. det är ett bra band, bara så ni vet.

jag vill inte sluta detta inlägget nu för jag har kommit så långt redan. tips på mer som jag kan skriva om? äh, jag frågar någon på msn. brb. okej, jag hann inte fråga någon för nu kom theo hem. that means I have to go out from his room and I can't watch true blood/ ylvaaaaaaaa

packapackapacka

idag ska jag packa. jag ska packa till grekland! :D:D:D:D:D:D:D:D så jävla gött! och igår så var jag och mamma på stan innan middagen och köpte en hög kjol och en bikini!
! ! !
! ! ! ! ! !
:D
                                     :):):):):):):)
  !!!!!!!!!
så idag ska jag alltså packa :D
hahahahahahhahahahaha/ ylvaaaaaaaa

jag är bättre än bäst

suck on that mohahaha ;)


grekland är nära

kom hem ganska nyss. har varit på grekisk restaurang med familjen, och det var sjukt gott!
igentligen skulle vi ha haft en greklands kväll med elins familj för att liksom få den där greklandskänslan nu innan resan, men hela deras familj kämpar med halsfluss nu! så dom gör allt för att bli friska, och vi fick ha våran egna lilla greklandskväll. gött!




och mycket av maten var det också! tror inte jag har varit såhär mätt på tre år eller nåt haha :o
men nu sitter vi hemma och äter godis och ska titta på film. eller theo är på fest, men jag och mamma och pappa ska titta på film. fast pappa klarar aldrig av att se en hel film för han blir alltid så himla rastlös, så det blir väl bara jag och mamma då tillslut som kollar på film haha.


ha det/ ylvaaaaaaaaa

welcome freedome

"I've been looking for freedom... bladibladibladiblaaa" och det är allt jag kan av den låten. om den ens går så... i alla fall så är friheten här nu, sist av alla i hela fucking sverige fick vi i linné och masthugget frihet, men det gör inget för nu är jag bara lycklig över att det är sommarlov! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
igår var det avslutning i kyrkan och jag tog lite bilder:




9c1 sjöng en vänlig grönska. fint :)


några av killarna i 9c1 sjöng en låt ur oh brother where art thou. eller ah jag vet inte om den kommer från den filmen men jag tror det.


8a uppträdde med en låt, men jag kan inte komma på vad den heter just nu.


bambatanterna och några lärare sjöng en låt om bamba haha


9a uppträdde med en låt men jag kommer inte ihåg vad den heter heller haha.


här delades stipendie ut till en kille och en tjej ur varje åtta. man har typ fått rösta på en kille och en tjej i sin klass som man tycker har varit snällast i allmänhet :)


9c2 sjöng en låt på något annat språk. det var asbra.


sen gjorde också lärarna någon himla låt. jag steker löken kanske den hette?


här steker no-läraren lök...


och så hade rektorn ett tal om något som hon gämförde med att rocka rockring, så då visade hon sina skills i att rocka rockring, men dom var inte så bra haha.


till sist var det såklart allsång, som alltid.


sen gick några och köpte glass rakt över gatan och sen köpte jag fotbollsskor och sen på kvällen var det match mot askim. vi vann med 4-3 tack vare att hennifer gjorde mål när det var typ 3 sekunder kvar, men vi sög ändå. asså vi borde vunnit med 4-0 mot askim, menmen, det gör vi nästa gång :)
och nu måste jag göra mig i ordning för jag ska träffa linn snart och hon ska inte behöva vänta på mig. så kram och ha det bäst denna sommaren/ ylvaaaaaaaa





klassdagen spenderades på askimbadet

ja, idag var våran klass vid askimbadet (vi har ju inte sommarlov ännu...) eftersom det var klassdag på våran skola. fast 7c1 och 7c2 var också där, så jag var en hel del med hilda också. men i alla fall har det varit riktigt skoj och vi har spelat fotboll, brännboll (7orna spelade men jag fick vara med hihi) och badat! jag badade 5 gånger = badarN nr 1! det kan ni inte säga emot haha :)
men jag har varit i solen hela dagen så jag är sjukt röd över nacken och lite av ryggen :/ aja, det blir väl brunt sen får vi hoppas. men här får ni lite bilder:


fina elin påväg till badet<3
ser ni planet uppe i luften? där flyger min och elins familj om 5 dagar! fan vad gött det kommer bli i grekland :D


här har vi nuvarande 8c1, soon to be 9c1. fast alla var inte med idag :/


min baguette (stavas det så?) haha, den innehöll allt man kan önska sig; skagenröra, sallad, gurka, tomat, rödlök och avokado.


sen på hemvägen kännde jag mig lite tvungen att fota det här huset eftersom jag inte brukar vara här. fina minnen<3


on our way home


mer folk i klassen påväg hem.
och snart ska jag till fotbollen. om typ en kvart, så jag säger kram så länge, ikväll blir det bio :)
/ ylvaaaa

picturesssss


chilli con carne!


minnen av aprilhimlen.


imagine. asså shit vad bra isabel sjöng :o
kören lät inte heller så dåligt :)


vår sommar. alla viftar med rosorna i luften :D
ursäkta kvaliten på bilderna, men eftersom det var ganska långt fram till scenen gick det inte att ha på blixten :/ aja, now it's time for himym<3
kramar/ ylvaaaaaaaaa

storan in my <3

haha rubriken.. men idag var det faktiskt vårkonsert i storan, och det är sista gången vi har vårkonserten i skolan, för sen kan man inte ha konserter där längre :'( men jag tänker inte tråka ut er (säger man så? det låter konstigt) med historian om varför vi inte kan vara där mer, utan jag tänker bara skriva om att allting faktsikt inte behöver kännas sämst.
jag sitter liksom här med kvällsmacka och theo spelar mysig musik som är gjord av han som gjort fireflies (vad han nu heter) och vårkonserten är precis avslutad... och snart är det sommarlov och imorgon blir det bättre väder. och sen, nästa måndag, åker jag till grekland! min familj åker med elins en vecka, och det kommer bli grymt! så där ser jag att allting inte måste vara sämst. allting kan faktiskt vara riktigt bra :)


mackaaaaa :)

kramar/ ylvaaaaaaa

ps. bilder från konserten kommer imorgon när jag orkar lägga upp dom. så kolla in då!

kul i snipen

jag klara och liza kom ända till snipen igår. ganska misslyckat blev alltihop, men vi lite kul var det i alla fall och vi hann träffa frida :)
och åter igen fick jag det bekräftat att folk känner till mig som hon med kort hår. I mean, come on? hahaha folk från alingsås lixom? hah!
men det är väl lite skoj ändå ;)

och idag har jag inte gjort någonting :( jag vaknade hos liza och sen skulle jag och pappa åka till frölunda och köpa fotbollsskor (verkligen på tiden för mina nuvarande har et stort hål där fram), men först skulle vi dumpa enmassa järnstänger på en återvinningsstation; det var en kö av bilar där, och tydligen var man tvungen att åka in med bil för att få lämna skräpet. men jag och pappa försökte in där bilarna åker ut med skräpet istället... det gick inte så bra, för det kom en himla sur kille i 30 årsåldern som jobbade där och sa att vi var tvugna att åka bil in. om man gick in förstörde man tydligen systemet eftersom dom har typ 400 besökare om dagen :s

i alla fall började pappa och killen tjata;
killen: "nej men om du vill in så kommer alla andra också vilja in"
(hahahhahaha)
pappa: "men jag brukar in och jag ser aldrig någon annan som går in då?"
killen: nej men tror du inte att jag ser mönstret? när vi har låtit någon in så kommer det 10 andra därefter som vill in"
pappa: "vadå? ringer den som gått in till sina kompisar och tipsar dom om att dom får in?

hahahahha, det var jätte kul :D jag försökte påpeka till killen att det juh är en återvinningsstation som är till för att bevara miljön, och då är det juh bättre att in än att köra bil. men han sket i vad jag sa :( dumma vuxna som inte lyssnar på smarta barn (n) :(
men det pappa slutade tjata med killen, och vi givk in där bilarna körde in istället. då kom det en annan kille som jobbade där och sa att vi inte fick in. men då sen sa han "men det kanske är så att ni inte har någon bil?" pappa bah "nej, vi har ingen bil". så då fick vi GÅ in tillslut hahaha seriöst... men sen när vi hade slängt sakerna och satte oss i bilen och precis skulle köra ut kom kille 1 tillbaka och ställde sig 10 meter ifrån oss och började skriva upp vårat registreringsnummer. pappa frågade vad han höll på med och han bah "ni gjorde fel!" pappa sa att han hade blivit insläppt, men då sa killen "nej du blev insläppt genom att ljuga för min kompis!"
a shit, det slutade med att pappa sa skriv upp mig om du vill, och så stack vi därifrån. och inte hhittade jag bågra skor heller :/ och just nu har jag skitont i halsen. bajs jag orkar inte.
kram/ ylvaaaaaaa (hon med kort hår)

hejhej bajs

nu sitter jag hemma hos klara hn med liza. och klara då. vi ska iväg snart, så jag hinner inte blogga mer. ville bara att ni skulle vta att jag inte är död :)
kramar/ ylvaaaaaaa

himym kanske?

har suttit med theo och hans kompisar i kökssoffan till för ungefär en halv timma sen. hur jävla packade kan man bli hahaha? har lite bilder, men jag har inte orkat lägga in dom på datorn.
men dom stack i alla fall iväg till party för en halv timma sen och lämnade mig ensam :( jag borde sova eftersom våran mobbade skola inte har sommarlov ännu, så det var väl bara bra... men vafan jag vill inte sova! hatar att vi slutar på torsdag nästa vecka, seriöst!!! AHHHHHHH dö, nu tänker jag titta på himym punkt slut.


grattis brorsan. hoppas du inte däckar i kanalen eller nåt <3

vad ska man kalla den?

köpte denna på bikboks rea för några dagar sen. jag tycker faktiskt om den riktigt mycket, men jag vet inte riktigt när det passar att använda den :/


gotia kanske? och nej jag lägger inte upp den bara för att få visa min mage hahaha. tycker juh inte att den är ful, men inte heller särskilt snygg. dock hjälper navelpiercingen att ta bort bikiniångesten till en del. men jag älskar i alla fall tröjan eller vad man ska kalla den :)
vad säger ni? man vågar väl inte använda den annat än på stranden?
kramar/ ylvaaaaaaaaa

schlutt på det hela.

nu är det slut på studentmottagningen. eller inte helt, det är fortfarande 4 gäster kvar här :)
men det har hållt på sen 16.00 och det har varit släkt och annat folk här hela tiden, men vi har fortfarande massa mat och kaka kvar. fyfan vad jag mår illa av all kladdkaka hahahah :D men vill man växa så vill man, och jag orkar fan inte äta mat för att växa. nehe du, kakor ska det vara!
men jag tänkte lägga in bilder på dekorationen här i hemmet :)


ain't I the best dekorater ever? hehe


isn't emma the best dekorater ever? assnygg juh!


jag har gått och tagit jordgubbarna från en hel kladdkaka så den ser asskabbig och kletig ut nu :s "oh snap" bahahahah
men vad händer nu? hmm, inte så mycket.
kramar/ ylvaaaaaaaa


"för dom har tagit studehenten...

... fy fan vad dom är bra!"












det är papper theo har i örat haha, alla skrek som in i helvet haha.













kramar till alla studenter idag/ ylvaaaaaaaaaaa


the students are taking over

studenter överallt... idag tar också min brorsa studenten, så jag är ledig för att fixa med hans studentmottagning och sånt wihi! vi har fullproppat med mat och alkohol här hemma haha


alla dom där aluminiumsakerna är matpajer som mormor kom med igår (y) 12 stycken.


piroger som mormor gjorde igår, fattar inte hur hon orkar?


lots of wine and beer :)
sen har vi också typ 8 kladdkakor och en rabarberpaj och morfar ska komma hit idag med massa bröd som mormor också har gjort. shit vad alla kommer vara mätta!

men själv sitter jag här och äter det gamla vanliga till frukost;


yyyyyyooooghurt räcker för mig.
kramar/ ylvaaaaaaaaa

klaus

sitter här med klaus, also known as klara Lestin, och jag ska sova hos henne. vi har ju inga läxor och vi gör ändå ingenting i skolan. vi har så lite att göra på lektionerna att vi får gå därofrån efter 10 minuter! och så ska det fortsätta tills den 17e... ja, ni ser rätt, vi slutar den 17e !  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAG DÖR JAG ORKAR INTE HA SÅ LITE SOMMARLOV! det är typ bara på sommaren som jag lever på riktigt buhuhuhu, så jag får en vecka mindre riktigt liv :'( bajsskitäckel, aja... nu ska jag inte vara osocial mot klara, så god natt på er/ ylvaaaaaaaaaaaaaa

spola kungafamiljen

ARGHHH varför betalar vi typ... massa miljoner skattepengar till ett dumt bröllop som bara är dumt och aaaaaahh!
14 000 000... 14 000 000! seriöst! varför ska vi behöva betala så mycket!? VAFAN LÄGG DOM PENGARNA PÅ NÅGOT VIKTIGT! victoria och daniel eller vafan han n u heter kan väl gå åka till las vegas och gifta sig för 50 dollar på ett sånt där skitställe, jag bryr mig inte. det är bara alla gamla gubbar och tanter som bryr sig.
föresten har jag aldrig tyckt att vi behöver någon kungafamilj. staten kan väl anställa vem som helst som kan representera sverige när det är invigningar i andra länder? och denne kan få normal lön!
så. nu har jag sagt det jag ville. hej då/ ylvaa

sega söndag

sitter med freja och äter pannkakor igen. eller hon äter pannkakor och jag äter toast :)
igår sov jag hos freja. vi var med elin först, och sen vid tio i elva började vi cykla hem till freja. när vi var vid kolonilotterna kom vi på att vi skulle köpa chips. hemköp stänger klockan elva, så freja skjutsade mig på cykeln i högsta fart och sen sista biten kutade jag bredvid cykeln för att det var så tungt att skjutsa. vi kom fram typ 1 minut i elva, men då stog det en jävla väktare där framför ingången och skakade på huvudet >:( jag bah "snälla! VI VILL BARA HA EN CHIPSPÅSE!" men han skakade bara på huvudet igen buhuhuhu :( så vi fick gå till time som är jätte dyrt och köpa chips. men det var ju gott ändå haha :)

men idag, innan vi gick hem till mig, så var jag och elin och freja i slottskogen och solade. får väl hoppas att man fick lite färg ;)


vi träffade lille kusinen och min morbror och hans tjej i slottskogen
VÄRLDENS SÖTASTE!
kramar/ ylvaaaaaaa


konstnären

borde inte jag bli designer?



saltholmen är fint

sitter hemma hos mig med elin, sasha, freja och min mamma :) vi har ätit pannkakor (inte mamma) och nu sitter vi och pratar om bloggar. freja och elin diskuterar vilka bloggar som är roliga och att kissie och dessie och alla dom är skittråkiga. tyvärr har jag nu mot min moral börjat kolla dom bloggorna hahahha.

i alla fall, när jag hade ätit så gick jag till ring of music vid plaskis, som är en konsert där ungdomsband som är med i en förening spelar. freja, sasha och doris har ett band som är med där och dom spelade en egen låt och sen en cover. asbra var dom! elin var också där, och sen kom tea.







sen åkte jag, doris, elin och freja till saltholmen och badade.


ashärligt! men sen när vi satt och solade kom en kille i 35 årsåldern med ölmage och pratade med oss... först verkade han normal. han frågade om det var kallt och sånt, men sen började han fråga om vi gick i gymnasiet eller skolan och sen sa att "ah, men jag går vidare nu så kanske vi ses sen."
sen gick han iväg till några och frågade om cigg och sen kom han tillbaka till oss och frågade om han fick sitta där. han bah "asså är det helt okej? det är ju lixom lite synd om ni ska gå snart." men jag bah "visst" för jag ville inte att han skulle bli arg eller nåt. då satte han sig ner och tog av sig tröjan och började äta på ett jävla kycklingben? usch vad han var läskig hahhahaha men för att få en anledning att sticka därifrån så snabbt som möjligt så sa jag att tea och sasha hade smsat mig och var påväg till saltholmen och att vi skulle möta dom. sen småsprang vi därifrån och åkte hem hahaha. här har vi den läskige!


bläääääääääääääää hahaha

men nu sitter vi i alla fall här och småpratar. sjukt mysigt :) och snart ska jag hem till freja och sova där.
kramar/ ylvaaaaaaaa 

nicollan

kom just hem, har vart iväg och träffat min slingrande växt, http://www.nikkyys.blogg.se, ett tag :) det var sjukt längesen sist! typ november förra året! ja herre gud, hon bor ju på hisingen så det är inte så lätt att bara träffas, men nu hade hennes lillebror nån bouleturnering här i majorna vid slottskogsvallen, så hon var här. och hon har skaffat hund och sånt nu också :D tog lite kort:




så fin. timon heter han och han blev tydligen halvt misshandlad i sitt förra hem så har är ganska skygg :( men nu har han det bra!


nicole brevid sin mamma och nån mer som jag inte vet namnet på haha.
men nu blir det ännu ett avsnitt himym medan jag äter en laxmacka och sen träffar jag elinpelin. kramar/ ylvaaaaaaaa

good morning

vaknade 9 idag. härligt, jag gillar inte att sova bort hela morgonen. men har inget kul att skriva om ännu, vet inte riktigt vad planerna idag blir men jag har mina aningar heheheheheh skoja. men här får ni randombilder på min katt idag:


tjockis, hion rev mig så mycket iförrgår så att folk trodde att jag hade skärt mig hahahaha :(


bajsbarn
men nu ska jag titta på ett avsnitt av himym och äta något gott till frukost. se ya!/ ylvaaaaaaaaaa

KAMERA

känner att det blir varannandags bloggande här. det gillar vi inte, men det får man tåla ändå om man vill följa ylvas blogg :) fast det blir ändring på det här nu. nu är det ju inget med skolan heller, så jag borde juh ha tid att blogga!
men idag skulle jag åkt ut till klarahns land, men mamma kom hem inatt från berlin (inte prag som jag sa haha), och hon har fått fast jobb och löneförhöjning och massa sånt så hon ville fira. så vi gick till den lille puben red lion nere på hörnet och jag åt en riktig ceasar sallad med massor av dressing och bacon och ost. mer fett åt folket! woho :D gott vare i alla fall, och jag tänkte ta bild på det för att det såg så fint ut, men så hittade inte mamma kameran. hon fick lite lugn panik (eller om det ens finns något som heter lugn panik) eftersom hon har alla bilder från berlin på kameran, så hon gick hem igen och letade, för vi bor ju precis där. hon hittade den inte, men någon annan hittade den i puben och en servitör kom och frågade oss om det var vår. jippi slutet gott allting gott ceasar sallad gott.


skål för allt som är bra!

nu så ska jag smita in i brorsans rum och spela smash bros med hans coola polare hahaha. nördar hela bunten, min bror med såklart. men aja, ni får ha det/ ylvaaaaaaa

ps. måste bara säga att jag blir sjukt irreterad på folk som går före i köer och blir arga på en när man säger till dom! arggggggggggh :@

imorn blir det bilder igen

imorgon kommer mamma hem med kameran, så då blir det bilder på bloggen igen. jag vet att mina inlägg inte är så jätte roliga utan bilder. men ni får stå ut i ett dygn. eller hon kanske kommer hem 00? aja, ni får bara stå ut helt enkelt. men nu ska jga hoppa in iu duschen och kräma in mig i duschcreme och sån där onödig skit. kramar/ ylvaaaaaaaa

vad hände?

usch, idag var det match... jag var sjuuuuuuuuuuukt hes igår och i förrgår, och jag känner fortfarande av halsen så det gick inte bra för mig att springa på bollen :/ men jag var bara dålig idag uschuschusch. visst vi vann med 5-3, men när det bara var 10 minuter kvar så gjorde bajsmölndal 3 mål? vafan hände igentligen? a... men nu blir det nya tag. vi får väl träna hårdare eller nåt.

men jag måste bara berätta hur jävla glad jag är just nu för vi har inga prov eller något kvar (hoppas jag?)! så jag kan bara sitta här framför datorn och chilla. gud vad jag har längtat efter att inte behöva tänka efter ifall man har några läxor! nu är det snart sommar :) men nu kom busan och ville kela så nu blev det lite svårt att skriva. byebye/ ylvaaaaaaaaaaaa

RSS 2.0